Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Που το πάνε οι Τούρκοι; Τούρκοι μισθοφόροι στην Ουκρανία εναντίον της Κριμαίας και του Ντονέτσκ !!

Πιστοποιήθηκε η παρουσία Τούρκων μισθοφόρων στην Ουκρανία,  η παρουσία των οποίων αφορά την διεξαγωγή επιχειρήσεων  εναντίον των Ρωσόφωνων ανταρτών  στην αποκαλούμενη  Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ αλλά και στην Κριμαία ,  αναφέρει ο ρωσικός τύπος.turkey

Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών των ρωσικών αυτονομιστικών δυνάμεων  του Ντόνετσκ , εντοπίσθηκε  η παρουσία των ξένων μισθοφόρων στις ανατολικές πόλεις της Ουκρανίας και ειδικά στις πόλεις  Αρτεμόβσκ και  Μαριούπολη, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας .
« Πρόκειται για δύναμη περίπου 100 Τούρκων μισθοφόρων που έχουν  αφιχθεί  στην Μαριούπολη. Κύριος στόχος τους είναι να πραγματοποιήσουν  ανατρεπτικές «μαύρες επιχειρήσεις», οι οποίες στοχεύουν τόσο σε στρατιωτικές όσο και σε μη στρατιωτικές τοποθεσίες σε παράκτιες περιοχές στην  Ρωσία», δήλωσε  ο εκπρόσωπος  του υπουργείου στους δημοσιογράφους.
Ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΑΜ, πρόσθεσε ότι  εντοπίστηκαν περίπου 200 μισθοφόροι  με διακριτικά των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά αυτοί μιλούσαν  πολωνικά , σλοβακικά και τουρκικά ,  όταν έφτασαν στην πόλη Artemovsk.
Για αυτό και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν , εκτάκτως  έδωσε εντολή για την δημιουργία επιχειρησιακών αντιτρομοκρατικών κέντρων σε διάφορες παράκτιες περιοχές, σύμφωνα με  ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Οι μονάδες αυτές θα δημιουργηθούν στην Κασπία Θάλασσα, στο  Μουρμάνσκ στη βορειοδυτική Ρωσία και στο  Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι,  στην Σαχαλίνη , στην ανατολική ακτή της Ρωσίας, σύμφωνα με το Ίντερφαξ.
Η ουσία όμως είναι ότι ο μεγάλος κίνδυνος στην πρωτεύουσα της Κριμαίας την Συμφερόπολη, όπου διαβιούν χιλιάδες Τατάροι .
Η ρωσική στρατιωτική υπηρεσία ασφαλείας σημείωσε επίσης την ανάπτυξη των στρατιωτικών οχημάτων κοντά στη γραμμή επαφής μεταξύ των δυνάμεων, από την Ουκρανία και στην αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατία του Ντονένσκ.
Σύμφωνα με τα άρθρα μας με τίτλους (Τούρκοι «Γκρίζοι Λύκοι» υποκινούν τον αποκλεισμό της Κριμαίας), (Στα σύνορα με την Κριμαία είναι συγκεντρωμένοι χιλιάδες Σύροι Ισλαμιστές μαχητές!), (Εμφάνιση Αμερικανών μισθοφόρων στα σύνορα Ουκρανίας – Κριμαίας προμηνύει άσχημες εξελίξεις), ΠΡΩΤΟΙ είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για πολύ άσχημες εξελίξεις ειδικά στην περιοχή της Κριμαίας, το επόμενο διάστημα .
Η διαταγή του Ρώσου Προέδου Β.Πούτιν αφορά εξολοκλήρου την Χερσόνησο της Κριμαίας στην οποία οι Οθωμανοί,  «παίζουν» ένα επικίνδυνο και ύπουλο παιχνίδι με την υποκίνηση εξεγέρσεων των ομοεθνών τους Τατάρων.
Σύμφωνα με τον ειδικό αμυντικό εμπειρογνώμονα Eduard Basurin, έχουν ήδη ετοιμασθεί  πολλές ανατρεπτικές  ομάδες οι οποίες είναι έτοιμες να διεξάγουν  ανατρεπτικές επιχειρήσεις , τόσο στην κριμαϊκή  χερσόνησο , όσο και στην Ανατολική Ουκρανία .
Μέσα στην ίδια την Κριμαία έχουν παρεισφρήσει Τούρκοι  «Γκρίζοι Λύκοι», οι οποίοι  πρεσβεύουν  την ιδεολογία του παν-τουρκισμού και  του νεο-φασισμού  και στην περιοχή του Καυκάσου  και της Κριμαίας  όπου διαβιούν χιλιάδες Τατάροι  .
Η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας  σαφώς εξαρτάται από την θέση των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε συνεργασία , με τους εξτρεμιστές Τατάρους της οργάνωσης «Majlis»,   στην  Οδησσό έχουν ήδη αναπτυχθεί περίπου τρεις χιλιάδες μαχητές από τη Συρία και μερικές εκατοντάδες μαχητές της οργάνωσης «Γκρίζων Λύκων», αναφέρουν Ρώσοι ειδικοί αναλυτές .
Σκοπός τους είναι : α) επίθεση στην Κριμαία  β) Δημιουργία ταραχών για να πιέσουν  την  ρωσική κοινότητα να αποχωρήσει από την περιοχή  »,  δήλωσε ο Λ. Ουσμάνοφ, Ρώσος ακτιβιστής στην Κριμαία .
Η Μόσχα , σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποστείλει νέες δυνάμεις Spetsnaz του υπουργείου εσωτερικών , και στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών τα οποία «χτενίζουν» την περιοχή, και τα οποία θα πραγματοποιήσουν εκατοντάδες συλλήψεις  Τούρκων και Τατάρων , αυτονομιστών.Η περίπλοκη και τρομερή « δύναμη» των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών έχει εστιάσει στην περιοχή αυτή , και η απάντηση θα είναι τουλάχιστον «εκκωφαντική» , ειδικά προς την Άγκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου