Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Η Ουάσινγκτον Επιθυμεί Αναταραχή σε Συρία και Ιράκ… Ο Τελικός Σκοπός


ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ
«Το πολιτικό και στρατιωτικό κατεστημένο στις ΗΠΑ θέλει να χρησιμοποιήσει το παλαιότερο τέχνασμα στο βιβλίο για να διασφαλίσει ότι στη Μέση Ανατολή δεν θα υπάρχει ποτέ Ειρήνη και Σταθερότητα», αποκαλύπτει ο γεωπολιτικός αναλυτής Steven MacMillan.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Το Σχέδιο Αμερικανών και Ευρωπαίων Στρατηγών για τη Διαίρεση της Μέσης Ανατολής
Η στρατηγική, γνωστή ως διαίρει και βασίλευε, περιλαμβάνει τη διαίρεση του Ιράκ και της Συρίας σε ανεξάρτητα εθνικά και θρησκευτικά μίνι-κράτη – Sunnistan, Κουρδιστάν, κλπ. Εκείνοι, οι οποίοι υπερασπίζονται την προσέγγιση αυτή, ισχυρίζονται ότι θα φέρει την ειρήνη στην εμπόλεμη περιοχή, αλλά πραγματικός σκοπός, σύμφωνα με τον αναλυτή, είναι το αντίθετο.
«Η στρατηγική της Δυτικής ελίτ είναι η δημιουργία μιας Μέσης Ανατολής που να στερείται των ισχυρών, κυρίαρχων, ανεξάρτητων εθνικών κρατών που μπορούν να αντισταθούν στις αυτοκρατορικές προκαταβολές», παρατηρεί ο MacMillan. «Διαμελισμένες χώρες με διενέξεις εξασφαλίζουν τα δυτικά συμφέροντα αφού μια συνεκτική οντότητα μπορεί συλλογικά να ενωθεί για να αντιταχθεί στην εμπόλεμη δύναμη».
«Μην πιστεύετε τίποτα το διαφορετικό. Η στρατηγική των ΗΠΑ ήταν πάντα να δημιουργήσει ένα σουνιτικό μικρο-κράτος στην Ανατολική Συρία και το Δυτικό Ιράκ με σκοπό την απομόνωση του Άσαντ», υποστηρίζει ο MacMillan.              http://hellasforce.com/2015/12/31/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%80%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b7-%ce%bf%cf%85%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%b3%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%cf%85%ce%bc%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου