Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.


φοτοΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.
Με μια καινούργια χαρακτηριστική σκηνή συνεχίστηκε από ρωσικής πλευράς ο πόλεμος νεύρων προς τους Τούρκους σε κεντρικό σημείο του Βοσπόρου απέναντι από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, σήμερα το πρωί και κατά τις 8 η ώρα π.μ. το ρωσικό πολεμικό πλοίο Minsk με νούμερο 127 διέρχονταν τον Βόσπορο προερχόμενο από την Μαύρη θάλασσα με κατεύθυνση το Αιγαίο και την Α. Μεσόγειο
Κατά την διάρκεια της πλεύσης του και ενώ διέρχονταν από τις ακτές της Κωνσταντινούπολης, θεάθηκε στο κατάστρωμα ένας Ρώσος αξιωματικός να σκοπεύει με το «ειδικό» τηλεσκόπιο τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου βρίσκονταν στην απέναντι ακτή.
Η κίνηση αυτή θορύβησε τα πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής που την έλαβαν σαν άλλη μια απειλητική κίνηση των ρωσικών πολεμικών πλοίων που διέρχονται από τον Βόσπορο.
Ο πόλεμος νευρών από ρωσικής πλευράς συνεχίζεται. Αρκεί μια σπίθα για να μετατραπεί σε «καυτή» σύρραξη με…!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr           http://nikosxeiladakis.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b9%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου