Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΘΛΙΨΗ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θρηνεί τον στενό του συνεργάτη που σκοτώθηκε σε «τροχαίο».

ImageHandler
Κι όμως ο ηγέτης, θρηνεί! Δεν είναι πάντα αγέρωχος, γελαστός ή αυστηρός, είναι ικανός και να νιώσει θλίψη, ειδικά όταν χάνει έναν «από τους πιο στενούς του συνεργάτες»…

Αυτό είναι το συμπέρασμα από τα τελευταία γεγονότα στην Βόρεια Κορέα: Ο στρατηγός Κιμ Γιανγκ-Γκον, γραμματέας του Κόμματος των Εργατών και μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Η είδηση θα μπορούσε να θεωρηθεί «φυσιολογική» σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, αν και η αλήθεια είναι πως δεν συμβαίνει και πολύ συχνά να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο ανώτατα στελέχη οποιουδήποτε κράτους… Πόσο μάλλον στην Βόρεια Κορέα, όπου συνεργάτες, αλλά και συγγενείς του Κιμ Γιονγκ Ουν «εξαφανίζονται» σε τακτικούς ρυθμούς.
Το ότι στην χώρα οι αξιωματούχοι δεν έχουν δικά τους αυτοκίνητα, ότι ισχύουν ειδικά γι” αυτούς δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ότι ο 73χρονος Κιμ Γιανγκ-Γκον δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο δεύτερος «στενός συνεργάτης» του Κιμ Γιονγκ Ουν που ανακοινώνεται πως σκοτώθηκε σε τροχαίο τα τελευταία χρόνια, κάνει τους ερευνητές που ειδικεύονται στα τεκταινόμενα στην Πιονγκγιάνγκ να αμφισβητούν την αλήθεια της «είδησης».
Πάντως ο ηγέτης της χώρας κήδεψε με όλες τις τιμές τον Κιμ Γιανγκ-Γκον, ενώ στην μοναδική φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τον δείχνει πάνω από το φέρετρο, φαίνεται πραγματικά… στεναχωρημένος.
kim-kideia-korea

 http://www.crashonline.gr/%ce%ba%ce%b9-%ce%bf%ce%bc%cf%89%cf%83-%ce%bf-%ce%b7%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bd%ce%b9%cf%89%ce%b8%ce%b5%ce%b9-%ce%b8%ce%bb%ce%b9%cf%88%ce%b7-%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bc-%ce%b3%ce%b9%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου