Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

«ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» Ρώσος Πτέραρχος: «Ας τολμήσουν και τα λέμε» (ΦΩΤΟ).

φοτο1-5
Σκληρός και έτοιμος για όλα έδειξε να είναι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρώσικο τύπο ο Ρώσος Πτέραρχος Viktor Bondaryov,  διοικητής των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων στην Συρία.
Την συνέντευξη αναδημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Cumhurriyet, και σε αυτήν ο Ρώσος Πτέραρχος δίνει προειδοποίηση προς τους Τούρκους να μην τολμήσουν να κάνουν βήμα γιατί θα έρθει σκληρή απάντηση προς αυτούς.

vor-1-copy
Η προειδοποίηση ήταν κάθετη και σκληρή, με τον Πτέραρχο να τονίζει πως σε περίπτωση που οι Τούρκοι κάνουν την παραμικρή κίνηση στον εναέριο χώρο της Συρίας, όπου τον έλεγχο τον τελευταίο καιρό κατέχει η Ρώσικη αεροπορία, θα αναγκάσει τους Ρώσους να απαντήσουν σκληρά και άμεσα!
syriabombing
Ο Ρώσος πτέραρχος ανέφερε ότι δεν εγκαταστάθηκαν στο συριακό έδαφος οι πύραυλοι S-400 για να μην χρησιμοποιηθούν και μόλις γίνει αντιληπτή κάποια κίνηση εκ μέρους της Τουρκίας παρεμπόδισης των επιχειρήσεων κατά των Τζιχαντιστών, τότε αμέσως θα ενεργοποιηθούν και θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση.
S400_0
Ο Viktor Bondaryov τόνισε στην συνέντευξη του ότι η Ρωσία έχει τον απόλυτο έλεγχο του εναέριου χώρου των επιχειρήσεων και ότι τα ρωσικά βομβαρδιστικά δεν βομβαρδίζουν κατοικήσιμες περιοχές όπως τους έχουν κατηγορήσει οι Τούρκοι, αλλά βάσεις και οχυρά των Τζιχαντιστών, ενώ πρόσθεσε ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση.
turkey3_2

Οι δηλώσεις αυτές δεν είναι άσχετες με τις πληροφορίες ότι τουρκικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στα σύνορα με την Συρία στην περιοχή του Cerablus, ενώ ήδη οι Κούρδοι πέρασαν δυτικά του Ευφράτη και προωθούνται προς την περιοχή αυτή που κατέχεται από τους Τζιχαντιστές. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι «χοντραίνει» όλο και πιο πολύ!       http://www.crashonline.gr/%cf%87%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b9-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%81%cf%87/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου