Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Αρχίζουν και μαζεύονται πολλές πληροφορίες για γεγονότα τον Φεβρουάριο.

Αρχίζουν και μαζεύονται πολλές πληροφορίες για γεγονότα τον Φεβρουάριο
Καταρχήν να επισημάνω ότι η προσωπική μου εκτίμηση – και μακάρι να βγω λάθος – είναι ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα έχουμε παγκόσμιες εξελίξεις και φυσικά η Ελλάδα θα είναι στο μάτι του κυκλώνα και φυσικά δεν μιλάω μόνο για τα οικονομικά που πάνε «κατά διαόλου»!


Η ερευνητική ομάδα των Κατοχικών Νέων, εδώ και αρκετές ημέρες λαμβάνει σωρεία πληροφοριών για έναρξη γεγονότων μεγάλης κλίμακας – που θα έχουν άμεση επίπτωση στη χώρα μας, αν όχι και εμπλοκή – και φυσικά λόγω των διεθνών εξελίξεων και της επιτάχυνσης των διαδικασιών έκδοσης της κάρτας του πολίτη, σαν ομάδα έχουμε ρίξει το βάρος μας και στη μελέτη των προφητειών – και κυρίως αυτών που υπάρχουν γραμμένες από τους ίδιους τους Γέροντες ή τουλάχιστον σε ηχητικά ντοκουμέντα (για τους νεότερους – σύγχρονους).Στο θέμα των προφητειών του ΠατροΚοσμά προσωπικά εμπιστεύομαι μόνο το απάνθισμα της συλλογής Τριανταφύλλου και αυτό γιατί έτυχε πριν 15 χρόνια να γνωρίσω αυτόν τον κοσμοκαλόγερο – χωροφύλακα – θεολόγο (από τους πλέον επιφανής αφανής) στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Παντελεήμονος (Ρώσικο) όπου υπηρετούσε τότε, μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε πριν από λίγα χρόνια. Η γνώση και η εργασία αυτού του ανθρώπου στην ανάδειξη του ΠατροΚοσμά αποτελεί από μόνη της έργο για συγγραφή βιβλίου!
Στο θέμα όμως.
Χθες ο κ. Τσιάπας ανέβασε στην ιστοσελίδα του την πρόβλεψη για σεισμό 6,5 βαθμών στην Ελλάδα στις 8 Φεβρουαρίου (ημέρα της ονομαστικής μου εορτής….), επιβεβαιώνοντας παλαιότερη ανάρτηση μας (από 17/12). Την θεωρία του κ. Τσιάπα σας προτείνω να την μελετήσετε. Δεν λέω ότι έχει πιάσει το 100% αλλά στη φάση που βρισκόμαστε και το 50% είναι πολύ καλό αποτέλεσμα.
Θυμίζουμε τη βασική σειρά : πτώχευση – σεισμό – πόλεμος
Τώρα αν θα είναι αυτός ή άλλος δεν ξέρω, όμως το 6,5 δεν το λες και λίγο…
tsiapas 6.5 ellada
ΥΓ.
Όποιος δεν γνωρίζει τη σειρά (10 βήματα) μπορεί αν θέλει να τα αναζητήσει στο αρχείο των άρθρων –  10 βήματα  που θα δείχνουν τα γεγονότα –     http://katohika.gr/ellada/arxizoyn-kai-mazeyontai-polles-plirofories-gia-gegonota-ton-febroyario/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου