Λίγα «τα ψωμιά» του Ομπάμα… Εκ των έσω επικρίσεις και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί εναντίον τουΌσο πάνε και πληθαίνουν οι φωνές κατά του Μπαράκ Ομπάμα εντός Ηνωμένων Πολιτειών, τόσο για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του, όσο και για την εσωτερική, με αποκορύφωμα τις ταραχές με την αστυνομία σε πολλές πόλεις της χώρας, αλλά και την τεράστια είσοδο μεταναστών από τα νότια σύνορα.
Είναι χαρακτηριστικό ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε σήμερα σε αμερικανική «εναλλακτική» ιστοσελίδα, το οποίο αναφέρει ότι ο Ομπάμα περιφρονεί τις ΗΠΑ και θέλει να τις καταστρέψει. Επίσης, αφήνει σαφή υπονοούμενα για την… ψυχική κατάσταση του Αμερικανού Προέδρου, ενώ καταφέρεται εναντίων όσων τον υποστηρίζουν!
Ο τίτλος του εν λόγω άρθρου είναι: «Ο Ομπάμα βοηθά στη δημιουργία ενός άξονα του κακού ενάντια στην Αμερική;»
Και αναφέρει:

Η εικασία κατά τα τελευταία επτά χρόνια είναι ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, που μεγάλωσε σε κομμουνιστικούς και μουσουλμανικούς κύκλους, έχει μια σαφή περιφρόνηση για την Αμερική. Τα αποδεικτικά στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να κοιτάξει.
Στη διάρκεια της θητείας του ως POTUS (Πρόεδρος της Αμερικής-President Of The United States), ο Ομπάμα έχει καταστρέψει την αμερικανική οικονομία, πέρασε το κόσμο στη λήθη, δημιούργησε το μεγαλύτερο κράτος πρόνοιας που έχει δει ποτέ κανείς και άφησε τα νότια σύνορα ορθάνοιχτα, επιτρέποντας σε παράνομους εγκληματίες να περάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να κλέψουν τους καρπούς της εργασίας του κόσμου.
Πυροδότησε νέους φυλετικούς πολέμους σε ολόκληρο το έθνος, στρατιωτικοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις και αποδεκάτισε τη δύναμη του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλο αυτά έχοντας μυστικές συνομιλίες με το Ιράν, την Κούβα και την Κίνα και παίζοντας με τη Ρωσία.
Ο Πρόεδρος John F. Kennedy είδε την επικείμενη απειλή από την Κούβα κατά τη διάρκεια της πυραυλικής κρίσης της Κούβας, αλλιώς δεν θα είχε το σχέδιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με αριθμό μνημονίου των Ηνωμένων Εθνών 7277, ζητώντας τον πλήρη αφοπλισμό του κόσμου, δίνοντας όλες τις αρχές επιβολής του νόμου στα Ηνωμένα Έθνη. Η έρευνα της τρέχουσας συνθήκης του ΟΗΕ για τα φορητά όπλα, είναι το τρίτο στάδιο της ανάληψης των εξουσιών από τον ΟΗΕ στο μνημόνιο Κένεντι.
Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, Η Αμερική εισέρχεται σε έναν ακόμα ψυχρό πόλεμο με τη Ρωσία και έναν καυτό κυβερνοπόλεμο με την κομμουνιστική Βόρεια Κορέα, με μόλις ένα τιτίβισμα από τον Λευκό Οίκο. Ο Ομπάμα συζητά επί του παρόντος κυρώσεις εναντίον του μακρόχρονου συμμάχου των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ, ενώ άρει τις κυρώσεις κατά της κομμουνιστικής Κούβας.
Είναι αυτές οι ενέργειες ενός λογικού ανθρώπου που ισχυρίζεται ότι αγαπά την Αμερική;
Θα σταθεί μπροστά στον ΟΗΕ και θα φωνάξει ενάντια στους παραβάτες του Ισλάμ και θα βάλει έναν κινηματογραφιστή στη φυλακή για ένα βίντεο στο YouTube, επιτρέποντας ταυτόχρονα το χακάρισμα σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Αμερικής και να θέτει περιορισμούς στα δικαιώματά της βάση της πρώτης τροποποίησης από ένα εκτός νόμου Κομμουνιστικό έθνος.
Και πάλι ρωτώ, είναι αυτές οι ενέργειες ενός λογικού ανθρώπου που αγαπά την Αμερική;

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα βρίσκει παρηγοριά και χαρά βλέποντας η πάλαι ποτέ αμερικανική υπερδύναμη καταρρέει, γνωρίζοντας ότι είχε σημαντική προσφορά σε αυτό.
Στο σημείο αυτό, όποιος πιστεύει ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο ότι ο Ομπάμα δεν έχει πραγματοποιήσει την ατζέντα του κατά της Αμερικής, είναι σαφώς ένας αμόρφωτος ηλίθιος.
Tim Powers, westernjournalism
Μετάφραση-απόδοση: Hellasforce           http://www.hellasforce.com/blog/liga-ta-psomia-tou-ompama-ek-ton-eso-epikrisis-ke-varitati-charaktirismi-enantion-tou/