Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία καλωσόρισαν το 2015

Το 2015 άρχισαν να καλωσορίζουν οι χώρες στο νότιο ημισφαίριο της Γης.

Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία καλωσόρισαν το 2015
Στη μία το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, η Νέα Ζηλανδία αποχαιρέτησε το 2014 και υποδέχτηκε το 2015... με ένα σόου πυροτεχνημάτων, δεκάδες Νεοζηλανδοί γιόρτασαν πρώτοι στον κόσμο την έλευση του νέου έτους.
Με πολύχρωμα πυροτεχνήματα από τον φημισμένο "Sky Tower" στην πρωτεύουσα Όκλαντ, χορούς, τραγούδια κι ευχές για μια καλύτερη χρονιά με υγεία, χαρά, ευτυχία αλλά και δουλειά για όλο τον κόσμο. Ντόπιοι αλλά και τουρίστες απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα.

Στο Σίδνεϊ, όπου στις τρεις ώρα Ελλάδος, θα υποδεχτεί δεύτερη το νέο έτος, με ένα εντυπωσιακό θέαμα από πυροτεχνήματα, και αψηφώντας τους φόβους για τρομοκρατικές επιθέσεις σε μια χώρα, την Αυστραλία, που ζει ακόμα με το σοκ της ομηρείας στο καφέ του Σίδνεϊ, πριν δύο περίπου βδομάδες.
Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία καλωσόρισαν το 2015
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν από κοντά τις εορταστικές εκδηλώσεις στη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας.
Ακολούθως, η Ιαπωνία θα υποδεχτεί το νέο έτος στις πέντε το απόγευμα ώρα Ελλάδος, θα ακολουθήσει το Χονγκ Κονγκ στις έξι και στις 10 το βράδυ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Θα ακολουθήσουν Μόσχα και Κωνσταντινούπολη.        http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64117152

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου