Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Χρυσαυγίτες έφτυσαν τον Μπούκουρα!

Ένταση προκλήθηκε στα έδρανα της Βουλής λίγα μόλις λεπτά από την – χωρίς αποτέλεσμα - ολοκλήρωση της διαδικασίας της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας. Τα επεισόδια σημειώθηκανμ ε πρωταγωνιστές τους χρυσαυγίτες βουλευτές, που φώναζαν "τελειώσατε" , ενώ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Στάθη Μπούκουρα, τον οποίο τον έφτυσαν!
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επίσης επιτέθηκαν φραστικά κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και των υπουργών, Νίκου Δένδια και Χαράλαμπου Αθανασίου. Μάλιστα ο Νίκος Μίχος ο οποίος εξαπέλυε κατηγορίες και απειλές στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας μάλιστα: «Δεν θα αργήσει η ώρα που ο Σαμαράς θα πάει φυλακή». Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας μπήκε στη μέση προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους και να κατευνάσει τα πνεύματα, τραβώντας – όπως ήταν αναμενόμενο – τα πυρά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του Νίκου Μίχου.

Την ίδια στιγμή και ο Γιάννης Λαγός «αναζητούσε» τον ανεξάρτητο βουλευτή, προερχόμενο όμως από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον υποψήφιο Σταύρο Δήμα φωνάζοντας: "Που είναι ο Μπούκουρας;". Ενώ δεν γλύτωσε ούτε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, η οποία όμως δεν ενεπλάκει με τη Χρυσή Αυγή, αλλά με το... ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η κα Πιπιλή φώναζε κατά των Χρυσαυγιτών και τότε δέχτηκε την επίθεη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίας Μπόλαρη λέγοντας: "Τι φωνάζετε; Δικά σας παιδιά είναι αυτά...". Επεισόδιο το οποίο σταμάτησε με την παρέμβαση του Νίκου Βούτση.

Τέλος ένταση υπήρχε ακόμη και στα θεωρία της Βουλής αφού εκεί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής φώναζαν και έβριζαν, δηλώνοντας τη συμπαράσταση στο κόμμα τους.     http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%86%CF%84%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου