Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΡΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ;/YΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΠΛΟΙ;

View image on Twitter
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ένα καράβι μολδαβικών συμφερόντων εξέπεμψε σήμα κινδύνου στα ανοιχτά της Κέρκυρας μεταδίδει η ελληνική τηλεόραση μέσω πληροφορίας από το Reuters.Το σήμα από το ferry διαμήνυσε την παρουσία ενόπλων.
Για την ώρα καμιά συμπληρωματική πληροφορία δεν έχει δοθεί. Δεν υπάρχουν παρά εκατοντάδες σύριοι παράνομοι μετανάστες στο πλοίο σύμφωνα με δημοσιογράφο του Sky News.La dernière position du bateau a été signalée au large de l'ïle de Corfu.

Το Blue Sky M έχει προορισμό την Ριέκα Κροατίας. Πιθανότατα τα γεγονότα διαδραματίζονται στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά στο Norman Atlantic που είχε σαν αποτέλεσμα τυον θάνατο 8 ανθρώπων. Περίπου 40 αγνοούνται.(20minutes.fr)
Τα ελληνικά μέσα μιλούν για 400  λαθρομετανάστες η ακτοφυλακή δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία για τους ενόπλους. Σύμφωνα με τις αρχές το σήμα κινδύνου προέρχεται μάλλον από επιβάτη. Φρεγάτα του λιμενικού και ένα ελικόπτερο έσπευσαν στο σημείο. Δυνατοί άνεμοι ταχύτητας 49km/h πνεόυν στην περιοχή.bfmtv Άλλα ελληνικά και διεθνή μέσα κάνουν λόγο για 600 με 700 επιβάτες.Further shiptracking data shows that Blue Sky made two sharp turns before heading towards Italy
Oι υπηρεσίες Shiptracking δείχνουν ότι το Blue Sky άλλαξε ρώτα και αντί για Κροατία κατευθύνεται προς Ιταλία. Άλλα δεδομένα από την ίδια πηγή καταδεικνύουν ότι το καράβι έκανε 2 κλειστές στροφές πριν αρχίσει να κατευθύνεται προς Ιταλία.(dailymail)
Τι είδους μπάρκο είναι αυτό με τόσους λαθρομετανάστες ;Ποιοι είναι οι προστάτες τους και ποιό το τίμημα ;Oι πατριώτες δεν εγκαταλείπουν σαν ποντίκια την χώρα τους την ώρα που βάλεται από ξένο κατακτητή.Η συριακή αντιπολίτευση τι ξέρει για όλα αυτά ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου