Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

«Πόλεμος» με UFO! Υπάρχει, λένε, ΒΙΝΤΕΟ! Πως απενεργοποιήθηκε πυρηνικός πύραυλος.

 Όλο και περισσότερα αναφορές!!!Ο αμερικανικός στρατός έχει στην κατοχή του ένα βίντεο με ένα  UFO  που, όπως μεταδίδει η Daily Mail, απενεργοποιεί μια πυρηνική κεφαλή κατά την διάρκεια μιας συνηθισμένης δοκιμής, σύμφωνα με πολλούς πρώην αξιωματούχους.

Ισχυρίζονται ότι το εν λόγω βίντεο κατέγραψε ένα σκάφος σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου να περιστρέφεται γύρω από την άοπλη, εικονική κεφαλή λίγο αφότου αποκολλήθηκε από τον ενισχυτή πυραύλων Atlas και στην συνέχεια να εκτοξεύει τέσσερις δέσμες φωτός (λέιζερ) στην κεφαλή, απενεργοποιώντας την.

Οι βετεράνοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ο υπολοχαγός Μπομπ Τζέικομπς και ο Ταγματάρχης Φλόρενζε Μάνσμαν ισχυρίζονται ότι είχαν δει την ηχογράφηση της συνάντησης του 1964 προτού χαθεί η κασέτα.  

Οι πρώην αξιωματούχοι ήταν μέρος μιας ομάδας υπεύθυνης για τηΝ λήψη βίντεο από εκτοξεύσεις δοκιμών πυραύλων στην Καλιφόρνια με τηλεσκοπικό εξοπλισμό φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης. 

Δύο μέρες αργότερα, αφότου προβλήθηκαν το βίντεο, ισχυρίζονται ότι δύο πράκτορες της CIA με πολιτικά ρούχα κατέσχεσαν το υλικό και τους ορκίστηκαν να τηρήσουν μυστικότητα.

Ο συνταξιούχος ταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας Florenze Mansmann ισχυρίστηκε ότι είδε έναν ιπτάμενο δίσκο να απενεργοποιεί μια εικονική πυρηνική κεφαλή κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής πυραύλου. Του δόθηκε εντολή να μην πει λέξη από αυτά που είχε δει!

Το υποτιθέμενο περιστατικό συνέβη πριν από σχεδόν έξι δεκαετίες, στις 15 Σεπτεμβρίου 1964, αλλά βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα λόγω του συγγραφέα Robert Hastings που το ερευνούσε.

Ο Luis Elizondo αναγνώρισε την ύπαρξη του βίντεο και ισχυρίστηκε ότι το είδε, σύμφωνα με μια ανάρτηση στις 10 Φεβρουαρίου από τον Hastings στον ιστότοπο The UFO Chronicles. 

Ο Elizondo λέει ότι ήταν ο πρώην διευθυντής του προγράμματος Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) του Πενταγώνου για τη μελέτη των UFO και έχει εμπλακεί σε πολλές  διαρροές υψηλού προφίλ  στρατιωτικών βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνουν UFO.

Δείτε ΕΔΩ πως φέρεται να συνέβη το περιστατικό! Πρόκειται, όπως μεταδίδεται, για γραφική αναπαράσταση του τι συνέβη στο βίντεο του 1964 όταν ένα UFO φέρεται να αναχαίτισε τον πύραυλο Atlas πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό!

Μια ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στον Hastings ότι ο Elizondo επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες του συμβάντος σε εσωτερικές συνεντεύξεις.

Πίσω στη δεκαετία του 1960, ο Τζέικομπς ήταν υπεύθυνος μιας στρατιωτικής τηλεσκοπικής τοποθεσίας φωτογραφίας στο Big Sur της Καλιφόρνια , η οποία κατέγραψε το βίντεο καθώς ο πύραυλος ταξίδευε αρκετές χιλιάδες μίλια την ώρα στην προγραμματισμένη διαδρομή πτήσης του πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Εκείνη την εποχή, ο Mansmann ήταν ο επικεφαλής αναλυτής φωτογραφικών εικόνων στην αεροπορική βάση Vandenberg – που τώρα ονομάζεται Vandenberg Space Force Base – στην κομητεία Santa Barbara της Καλιφόρνια.

Ο Ψυχρός Πόλεμος προχωρούσε ταχύτατα, συμπεριλαμβανομένων πολλών προγραμμάτων μαύρων επιχειρήσεων που δοκίμαζαν εξελιγμένο και μυστικό στρατιωτικό υλικό. Μερικοί σκεπτικιστές των UFO ισχυρίστηκαν ότι οι αναφορές για UFO παρείχαν κάλυψη για αυτά τα προγράμματα. 

Το σκάφος που καταγράφηκε ακούσια στο φιλμ είχε θόλο και σχήμα δίσκου, σύμφωνα με τους Jacobs και Mansmann.

Ήταν ένας «κλασικός δίσκος, το κέντρο φαινόταν σαν μια ανυψωμένη φούσκα… όλο το κάτω σχήμα του δίσκου έλαμπε και φαινόταν να περιστρέφεται αργά», σύμφωνα με μια επιστολή που έγραψε ο Mansmann για το περιστατικό το 1983.

«Στο σημείο της απελευθέρωσης της δέσμης…το αντικείμενο γύρισε σε θέση να πυροβολήσει από μια πλατφόρμα…αλλά και πάλι αυτή θα μπορούσε να είναι η δική μου υπόθεση από την εναέρια μάχη», είπε.

Σαράντα χρόνια αργότερα, ένας ερευνητής της Γερουσίας των ΗΠΑ είπε στον Hastings ότι ο Elizondo είχε επιβεβαιώσει αυτήν την περιγραφή σε επίσημη συνέντευξη πέρυσι.

«Κατά την διάρκεια αυτής της ενημέρωσης, ο πρώην διευθυντής του AATIP επιβεβαίωσε την ύπαρξη του βίντεο, τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι έδειχνε και την θέση ενός αντιγράφου του στους χώρους εργασίας του AATIP», έγραψε ο Hastings στη νέα ανάρτηση.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1964, αλλά έχει χαθεί εδώ και χρόνια! Μένει να να φανεί, αν θα… ξαναβρεθεί ξαφνικά!

Παλαιότερο άρθρο: Έσκασε ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ για τα UFO: Ποιοί και πώς τα εντοπίζουν! Πόσα έχουν βρει

Σύμφωνα με μια έκθεση-βόμβα της Daily Mail , ένας βραχίονας της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αμερικής παρακολουθεί και συλλέγει εξωγήινα αεροσκάφη εδώ και δεκαετίες.

Είναι μάλιστα πολλές οι πηγές της Daily Mail που ισχυρίζονται ότι έχουν ενημερωθεί για τις άκρως απόρρητες επιχειρήσεις, αναφέροντας ότι τουλάχιστον εννέα μη ανθρώπινα οχήματα έχουν συλλεχθεί από τη CIA από το 2003.

Το Γραφείο Παγκόσμιας Πρόσβασης (OGA) της CIA φέρεται να είναι η πτέρυγα που επιβλέπει τις επιχειρήσεις ανάκτησης UFO. Ακόμα και το όνομα υπονοεί ότι το γραφείο έχει πρόσβαση οπουδήποτε στον πλανήτη!

Η CIA φέρεται να διαθέτει τεχνολογία που «μπορεί να διακρίνει τα UFO ενώ είναι ακόμη καλυμμένα», έτσι ο στρατός των ΗΠΑ μπορεί να βρει το αόρατο αεροσκάφος εάν προσγειωθεί ή συντριβεί.

Η ομάδα μπορεί με κάποιο τρόπο ακόμη και να εισέλθει σε περιορισμένες περιοχές για να ανακτήσει τα UFO, σχολιάζεται!

Ο δημοσιογράφος, Josh Boswell, εξηγεί ότι μια ανώνυμη πηγή του είπε ότι ένα τμήμα της CIA έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει UFO ενώ είναι καλυμμένα, έχουν προσγειωθεί, συντριβεί ή έχουν πέσει στην γη.

Δείτε το βίντεο μόνο στο ΕΛ:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου