Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Υπάρχουν ήδη τόσα πολλά UFO στον ουρανό που έχουν αρχίσει να παρεμβαίνουν στο έργο των μετεωρολόγων.

 

Στις 20 Ιανουαρίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) στο Φορτ Γουόρθ ανέφερε ότι τα συστήματα ραντάρ της είχαν εντοπίσει κάτι ασυνήθιστο στην περιοχή. Το βίντεο σε αργή κίνηση δείχνει μια λεπτή, επιμήκη σταγόνα να περνά πάνω από το Ντάλας-Φορτ Γουόρθ, αλλά δεν έβρεχε.

Τεχνικά, οι μετεωρολόγοι μπορεί να μην έγραφαν τίποτα, αλλά ήρθε η ανακοίνωση για βροχή, όλοι ετοιμάστηκαν και αφού δεν έβρεχε, όλοι θα γελούσαν ξανά με τους μετεωρολόγους. Επιπλέον, το ραντάρ της μετεωρολογικής υπηρεσίας του Τέξας συνδέθηκε με εξειδικευμένες υπηρεσίες, όλοι είδαν αυτό το πράγμα και άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις. Έπρεπε να απαντήσουμε στους μετεωρολόγους. 

Συνήθως δεν μπαίνουν στον κόπο να πουν τίποτα και αμέσως λένε: ήταν ένα σμήνος ακρίδων. Ή κάποια άλλα εξωτικά έντομα. Αλλά έξω είναι Φεβρουάριος, και εκείνη την εποχή ήταν γενικά μέσα Ιανουαρίου. Κάνει λίγο κρύο για τα έντομα, ακόμα και στο Τέξας. Επομένως, οι μετεωρολόγοι υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά και σκέφτονται με όρους στρατού. 

Δεν ξέρουμε τι έκανε ο στρατός εκεί στο Τέξας, αλλά στο Βέλγιο στις 19 Ιανουαρίου ήταν έτσι:

Και αυτό συνέβη στη Ρουμανία πριν από λίγες μέρες:

Φλόριντα, τέλη Ιανουαρίου. Ψαράδες ανέφεραν τη θέαση. Συνήθως κινηματογραφούν τα αλιεύματά τους για το TikTok, αλλά όταν το είδαν αυτό, ξέχασαν τα ψάρια:

Μια άλλη παράξενη τρύπα στην ατμόσφαιρα στη Φλόριντα, την οποία είδαν οι συνδρομητές του MrMBB333:

Έτσι, το φάσμα των ενεργειών του στρατού του Τέξας είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ευρύ, απλώς κυνηγούν σύννεφα σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτά είναι ίχνη του HAARP, αλλά εμείς δεν το πιστεύουμε.  

Τενεσί, 15 Ιανουαρίου:

Δεν μπορούμε να πούμε τι είναι, αλλά πριν από περίπου ένα χρόνο ακριβώς το ίδιο κρέμονταν πάνω από το Λας Βέγκας:

Πιθανότατα, οι ανωμαλίες στα σύννεφα προκαλούνται από κάποια ιδιαίτερα μεγάλα UFO. Δεδομένου ότι τέτοιες «ράβδοι» και «δίσκοι» παρατηρούνται πολύ σπάνια, πιθανότατα περιβάλλονται από κάποιο είδος ασπίδας δύναμης. Αυτή η υπόθεση επιβεβαιώνεται έμμεσα από λαμπερούς κεραυνούς και λάμψεις μέσα στα σύννεφα στα οποία είναι κρυμμένα τέτοια αντικείμενα. 

Όπως είναι φυσικό, διαταράσσουν και την νεφοκάλυψη. 

Για την ουφολογία, το κύριο πράγμα στα UFO είναι, φυσικά, η ίδια η παρατήρηση των πλακών - έτσι ώστε αργότερα να μπορούν να σχεδιάσουν τα διαγράμματά τους και να μαντέψουν από πού προέρχονται τα αδέρφια στο μυαλό. Αλλά για τους συνωμοσιολόγους, όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι πολύ δευτερεύουσες. Το κύριο πράγμα είναι μια αλλαγή στη φύση των συσκευών. Προφανώς υπάρχουν κατά κάποιο τρόπο πολλά μεγάλα UFO και άρχισαν να πετούν χαμηλά, σε υψόμετρα 5-10 χιλιομέτρων.

Φαίνεται ότι τα αδέρφια στο μυαλό τους συνεχίζουν κάποιες μεγάλης κλίμακας προετοιμασίες για κάτι. Ίσως στήνουν ένα σύστημα αεράμυνας, ίσως στρώνουν κοσμικά χαλιά για να καλωσορίσουν αγαπητούς καλεσμένους, αλλά σε κάθε περίπτωση, η παράσταση θα πρέπει να ξεκινήσει πολύ σύντομα, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου