Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Οι κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών συνεργάζονται με τον υπόγειο πολιτισμό των Ktons; Η ιστορία ενός ανθρακωρύχου που σώθηκε από αυτά τα πλάσματα

 Ολόκληρες πόλεις είναι υπόγειεςΚαλησπέρα, λάτρεις του μυστικισμού και του άγνωστου! Επιτρέψτε μου να συστηθώ, Osvaldo Prospero - εξερευνητής του ανεξήγητου και του απίστευτου! Σήμερα θα σας πω μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Καθίστε αναπαυτικά και ακούστε.

Το 1966, το μεγαλύτερο ορυχείο στην Κίνα κατέρρευσε. 100 ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και 16 αγνοούνται. Παραδόξως, μετά από 8 μήνες όλοι επέστρεψαν στις οικογένειές τους. Οι ανθρακωρύχοι διηγήθηκαν στους συγγενείς και τους φίλους τους ιστορίες για τους τεράστιους υπόγειους θαλάμους στους οποίους ζούσαν οι μυστηριώδεις άνθρωποι, οι Κτον. Πρόκειται για μικρά πλάσματα που μοιάζουν οπτικά με τους ανθρώπους. Ωστόσο, δεν είναι.

Πάνω απ 'όλα, οι υπόγειοι κάτοικοι εκτιμούν τα μέταλλα και τα ορυκτά. Αλλά το θέμα εδώ δεν είναι καθόλου η αγάπη για τον πλούτο. Τα Kton έχουν εκπληκτικές ικανότητες να προσδίδουν υπέροχες ιδιότητες στα μέταλλα και τους κρυστάλλους. Για παράδειγμα, οι ανθρακωρύχοι πέρασαν πολύ καιρό σε κάποιο είδος νοσοκομείου. Τους δόθηκε νερό από μια υπόγεια λίμνη με θρυμματισμένα ορυκτά. Το μέταλλο χρησιμοποιήθηκε από τους Κτόνους για να φωτίσουν υπόγειες κατοικίες και δρόμους. Γενικά, η ανάπτυξη πλασμάτων και η σύνδεσή τους με ορυκτά θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση των θρύλων για διάφορους καλικάντζαρους, νάνους, υπόγειους νάνους, τέρατα με λευκά μάτια και άλλα.

Οι υπόγειες κατασκευές Kton μπορεί να μοιάζουν με αυτό. Πηγή: http://2planeta.ru/_nw/132/21152158.jpg

Αυτό που προσθέτει στη μοναδικότητα αυτής της ιστορίας είναι το γεγονός ότι τα σώματα των ανθρακωρύχων περιείχαν πράγματι αυξημένες ποσότητες διαφόρων μετάλλων και ορυκτών. Οι ιατρικές εξετάσεις σίγουρα παρακώλυσαν τους επιστήμονες. Και αργότερα ο στρατός ενδιαφέρθηκε για την τύχη των επιζώντων.

Το 2003 σημειώθηκε κατάρρευση σε άλλο ορυχείο. 13 ανθρακωρύχοι έχασαν τη ζωή τους. Και μόνο ένας έλειπε. Για σχεδόν πέντε χρόνια, οι συγγενείς του έψαχναν μάταια για αυτόν και προσπάθησαν να οργανώσουν μια πιο ενδελεχή έρευνα, αλλά ξαφνικά το 2008, ο Wang Hu επέστρεψε στην οικογένειά του. Άρχισε να μιλάει για υπόγειους κατοίκους και ότι ήταν αδύνατο να σκάψει ένα ορυχείο βαθύτερα σε αυτό το μέρος. Ο οικισμός Κτον μπορεί να καταρρεύσει.

Η επιστροφή του άνδρα θεωρήθηκε θαύμα, μετά από το οποίο εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Ο Wang Hu είπε ότι οι Kton είναι άνθρωποι 55-60 εκατοστών. Ντύνονται με ανοιχτό γκρι μακριά ρούχα. Οι οικισμοί τους είναι πολυεπίπεδοι λαβύρινθοι. Ωστόσο, μια σημαντική πτυχή είναι η παρουσία μιας υπόγειας λίμνης. Οι Kton δεν μιλούν κινέζικα, αλλά επικοινωνούν χρησιμοποιώντας κρυστάλλους συντονισμού. Από τα λόγια του Wang Hu, έγινε σαφές ότι έκανε μια ομιλία ενώ βρισκόταν κοντά στον ανοιχτό κίτρινο κρύσταλλο. Άρχισε να δονείται και όποιος ήταν δίπλα του μπορούσε να διακρίνει το κύριο μήνυμα όσων ειπώθηκαν. Η ανατροφοδότηση πραγματοποιήθηκε με την ίδια μέθοδο. Ο Γουάνγκ Χου σημείωσε ότι ο κρύσταλλος μετέδωσε λανθασμένα κάποιες λέξεις, ωστόσο, οι Κινέζοι κατάφεραν να καταλάβουν τι ειπώθηκε. Μετά από αρκετούς μήνες, άρχισε να καταλαβαίνει περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνούσε χωρίς προβλήματα. Τα Κτον δεν έχουν γραπτή γλώσσα και επικοινωνούν προφορικά ή μέσω κρυστάλλων που αντηχούν.

Φυσικά, υπήρχαν πολλοί σκεπτικιστές που δεν πίστεψαν αυτή την ιστορία. Ωστόσο, μια ιατρική εξέταση αποκάλυψε αρκετά εκπληκτικά γεγονότα. Πιθανότατα, κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης του ορυχείου, ο ανθρακωρύχος έλαβε πολλούς μώλωπες, κατάγματα και, το χειρότερο από όλα, σοβαρές βλάβες στα εσωτερικά όργανα, όπως αποδεικνύεται από ουλές στα νεφρά, τη σπλήνα και το στομάχι. Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι επεμβάσεις μπορούσαν να γίνουν μόνο με τη βοήθεια εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας. Ωστόσο και με αυτό δεν είναι γεγονός ότι θα είχε σωθεί η ίδια σπλήνα. Και κάτι ακόμα, μέχρι το 2003 ο Wang Hu είχε μόνο 25 δόντια, ενώ το 2008 και τα 32 δόντια ήταν στη θέση τους. Αποδεικνύεται ότι κάποιος φρόντιζε και περιέθαλψε τον άνδρα τα 5 χρόνια που έλειπε.

Αν κρίνουμε από τη βοήθεια που παρέχεται στους τραυματίες, οι Κτον είναι ένας φιλικός πολιτισμός. Πηγή: https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/000/570/714/medium/chris-dien-underground-city-dien.jpg?1427128433

Ο ίδιος ο ανθρακωρύχος παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο σοκαρισμένος από αυτό που συνέβαινε που ήθελε πραγματικά να μείνει εκεί για πάντα. Υπάρχει απόλυτη ισότητα στην κοινωνία των Κτον. Κάθε μέρα, οι κάτοικοι του υπόγειου κόσμου πηγαίνουν στη λίμνη για νερό και στη συνέχεια βαθιά στη Γη για μέταλλα και ορυκτά. Όσοι δεν έχουν παιδιά. Γεννιούνται από μερικά κουκούλια αμέσως ως ενήλικες. Στον οικισμό όπου ο Wang Hu πέρασε 5 χρόνια, ζούσαν περίπου χίλιοι υπόγειοι κάτοικοι.

Σύμφωνα με τους Κινέζους, υπάρχουν εκατοντάδες παρόμοιες πόλεις σε όλο τον πλανήτη. Μερικά βρίσκονται σε τόσο εντυπωσιακό βάθος που ο ανθρώπινος εξοπλισμός δεν μπορεί να κατέβει εκεί κάτω λόγω της ζέστης. Τα Kton δεν είναι βιολογικά πλάσματα και δεν φοβούνται τον ηλεκτρισμό, τη φωτιά ή άλλα πράγματα επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Έφτασαν στον πλανήτη μας πριν από πολύ καιρό, αλλά στον άνδρα δεν είπαν την ακριβή ημερομηνία.

Οι απόψεις των ειδικών διίστανται. Κάποιοι θεωρούν αυτή την ιστορία μυθοπλασία, ενώ άλλοι την θεωρούν αληθινή. Ο ίδιος ο Wang Hu μεταφέρθηκε σε μια στρατιωτική βάση για μόνιμη υπηρεσία σε μια μυστική μονάδα. Κανείς δεν ήταν σε θέση να καταλάβει πραγματικά τι έκαναν. Επομένως, υπάρχουν πολλές εκδοχές και εικασίες. Αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι αν τα λόγια του Wang Hu θεωρούνταν ανοησίες, δύσκολα θα ενδιέφερε τις κινεζικές αρχές.

Η ιστορία του Wang Hu είναι μοναδική. Πηγή: https://www.livekavkaz.ru/uploads/posts/2020-09/1599653947-1jpg.jpg

Υπάρχει η υπόθεση ότι οι κινεζικές μυστικές υπηρεσίες ήταν από καιρό σε στενή επαφή με τους Κτον. Το γεγονός είναι ότι η κλίμακα ανάπτυξης της κινεζικής βιομηχανίας τον 20ο και τον 21ο αιώνα είναι τόσο μεγάλη που είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό χωρίς εξωτερική βοήθεια; Μια εκδοχή λέει ότι οι Κτον προμηθεύουν την Κίνα με μέταλλα και ορυκτά, τα οποία έχουν σε αφθονία· ως αντάλλαγμα, οι Ουράνιες αρχές προστατεύουν και προστατεύουν τις πόλεις και τα χωριά των Κτονών και τους παρέχουν επίσης τα απαραίτητα κεφάλαια. Φυσικά, αυτό είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά μερικές φορές η αλήθεια αποδεικνύεται πολύ πιο απίστευτη από οποιαδήποτε φαντασία.

Αυτό είναι το τέλος της ιστορίας μου. Ήμουν μαζί σου, Osvaldo Prospero, λάτρης των μύθων, των θρύλων, των διάφορων μυστικών και των μυστηρίων του απέραντου κόσμου μας. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας και να κάνετε like. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

dzen.ru 

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com
Υπάρχουν υπόγειες πόλεις ολόκληρες Καλησπέρα λάτρεις του μυστικισμού και του άγνωστου! Επιτρέψτε μου να συστηθώ, Osvaldo Prospero - εξερευνητής του ανεξήγητου και του απίστευτου! -4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου