Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Χαμός με συσκευασία ΔΕΛΤΑ: Οι θεωρίες συνομωσίας και η αλήθεια.

 

Ενάντια στο γάλα της ΔΕΛΤΑ και στην φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του, τίθονται κυρίως

διάφοροι ακροδεξιοί λογαριασμοί στα social media. Και αυτό γιατί στη φωτογραφία δεν απεικονίζεται η μητέρα. Διάφοροι «τρολ» λογαριασμοί αντιδρούν τονίζοντας ότι η νέα αυτή συσκευασία στο γάλα της ΔΕΛΤΑ έρχεται τη στιγμή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Αναπαράγουν δε και μια φωτογραφία με το συγκεκριμένο είδος γάλακτος όπου στη μία εμφανίζεται ένας πατέρας, μία μητέρα και τα δύο παιδιά τους ως «προηγούμενη συσκευασία», ενώ ως «νέα συσκευασία» παρουσιάζεται η συσκευασία με τη φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του.

Η αλήθεια για τη «νέα» συσκευασία στο γάλα.

Μόνο που προφανώς οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί, λένε τη μισή αλήθεια, καθώς στην ιστοσελίδα της η Δέλτα παραθέτει και την επίμαχη συσκευασία, αλλά και τη δήθεν «προηγούμενη». Μάλιστα, για το ίδιο γάλα διαθέτει πέντε διαφορετικές συσκευασίες με ισάριθμες εικόνες, οι οποίες περιλαμβάνουν και τη μητέρα και τον πατέρα και τα παιδιά.

gala383

Στην επίμαχη συσκευασία παρουσιάζεται ένας πατέρας να βάζει γάλα στην κόρη του. Το «αφύσικο» για ένα πονηρό μυαλό είναι ότι δεν παρουσιάζεται η μητέρα. Η περίπτωση όμως να είναι μονογονεϊκή οικογένεια ούτε λόγος.

primenews.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου