Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Χιλιάδες διαστημόπλοια εμφανίστηκαν στον ουρανό πάνω από τη Μελβούρνη για δευτερόλεπτα.

 

Στις 9 Φεβρουαρίου 2024, κάτι ακατανόητο πέταξε ξανά πάνω από τα νησιά της Χαβάης, για το οποίο ο αγαπημένος μας Scott S. Waring έγραψε τα εξής:

Τώρα αυτό το εκθαμβωτικό φως μπορούσε να φανεί να πέφτει από τον ουρανό. Λοιπόν, στην πραγματικότητα, δεν πέφτει καν, αλλά πετάει στον ουρανό σαν αεροπλάνο. Καιγόταν και κάποια κομμάτια έπεφταν. Είναι προφανώς πολύ αργό για να είναι μετεωρίτης, αλλά πολύ γρήγορο για να είναι διαστημικά σκουπίδια. Πρόκειται για ένα κατεστραμμένο εξωγήινο πλοίο που έχει εισέλθει στην ατμόσφαιρά μας και κατευθύνεται στην πλησιέστερη βάση εξωγήινων για επισκευές. Και η βάση, όπως αποδείχθηκε, βρίσκεται σε βάθος 5 χιλιομέτρων κάτω από τον πυθμένα του ωκεανού. Δείτε το βίντεο και κρίνετε μόνοι σας. Αυτό είναι 100% εξωγήινο. Scott S. Waring

Δεδομένου ότι η κάμερα του αστεροσκοπείου λειτουργούσε ζωντανά, όλοι οι αστρονόμοι της πολυθρόνας, φυσικά, έγιναν πολύ ενθουσιασμένοι και νευρικοί. Ως εκ τούτου, οι αστρονόμοι είπαν ότι ήταν ένας κινεζικός δορυφόρος, μετά από τον οποίο ησύχασαν . 

Ωστόσο, πέρασαν μόνο δύο μέρες και το ίδιο έπεσε στον Παναμά:

Αναφέρουν από την Αίγυπτο ότι και εκεί κάτι έπεσε από τον κινεζικό σταθμό Tiangong και ένας από τους αστροναύτες εκτινάχθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης:

Και στις 28 Ιανουαρίου, οι Κινέζοι πέταξαν πάνω από την Αργεντινή:

Έτσι, οι μάχες διεξάγονται στο κοντινό διάστημα, κάποιος καταρρίπτεται συνεχώς και υπάρχει ήδη μια οικονομική κρίση στη ΛΔΚ εξαιτίας αυτού - το Πεκίνο έχει κουραστεί να εκτοξεύει πυραύλους και να παίρνει τα πάντα πάνω του, ολόκληρος ο προϋπολογισμός δαπανάται σε αυτά πυροτεχνήματα. 

 Ωστόσο, όπως είχαμε προβλέψει και όπως προκύπτει από τη λογική των διαστημικών μαχών, οι μάχες σταδιακά μεταφέρονται χαμηλότερα στην ατμόσφαιρα:

Αυτό το θαύμα παρατηρήθηκε στον Καναδά την 1η Φεβρουαρίου. Παρατηρήθηκε από πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένων ερασιτεχνών ραδιοφώνων που ακούνε το διάλογο ελαφρώς φρικαρισμένων εμπορικών πιλότων. 

Και αυτό παρατηρήθηκε στη Γερμανία στις 10 Φεβρουαρίου:

Λατινική Αμερική:

Αλλά το πιο σκληρό σόου, φυσικά, ανέλαβαν τα αδέρφια στο μυαλό για τον λαό της Αυστραλίας:

Δεν ξέρουμε καν πώς να το σχολιάσουμε αυτό. Αισθανόμαστε σαν να ζούμε στον πάτο ενός ενυδρείου στο οποίο έχει πεταχτεί κάτι. Ίσως τροφή για μεγάλα φωτεινά ψάρια που πετούν από πάνω, ή ίσως ποντικοφάρμακο. Σίγουρα όμως γίνονται κάποιες αλλαγές στην τοπική ομοιόσταση, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου