Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Μετανοείτε – αντιδράστε … έρχεται η Δικαία οργή του Θεού.

 Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα των ηρώων και των Αγίων καθημερινά κατρακυλάει  πνευματικά στο βάραθρο της παγκοσμιοποιήσεις της ανηθικότητας κ.λ.π. Επιτρέπει ο  Θεός σ’ αυτήν την κατάσταση που έχουμε περιέλθει τα τελευταία χρόνια να συμβούν  πολλά δεινά. 


α) Κατάρρευση του χρηματιστηρίου και καταστροφή πολλών περιουσιών 

β) Ξεπούλημα της δημόσιας περιουσία, αντί πινακίου φακής στους εκβιαστές που οι  ίδιοι οι πατεράδες και οι παππούδες μας είχαν διώξει από την Ελλάδα στα δύσκολα  χρόνια της κατοχής  

γ) Κατάργηση δώρων (Πάσχα – Χριστουγέννων) μισθών και συντάξεων επιβολή  δυσβάστακτων φόρων. 

δ) Πλειστηριασμοί χιλιάδων ακινήτων από τραπεζίτες με την ‍“ ευλογία„ των αθλίων  κυβερνητών που εμείς δυστυχώς ψηφίσαμε. Στα χρόνια των μνημονίων είχαμε  χιλιάδες αυτοκτονίες. 

ε) Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τον ”κορονοιό„ με αποτέλεσμα καθημερινά  συνάνθρωποι μας να πεθαίνουν από ”ξανφνικίτιδα„. 

ζ) Επιβολή με την βία των νέων ταυτοτήτων. 

η) Καταστροφή της εκτός σχεδίου δόμηση με οικονομική ζημιά τρισεκατομμύριων  ευρώ  

Είναι ακόμη πάρα πολλά τα δεινά που έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια τα οποία  θα χρειασθούν πολλές σελίδες για να καταγραφούν. Δυστυχώς αυτή η παγκοσμία  πνευματική κατρακύλα έχει παρασύρει και πολλούς νέους και γέρους της πατρίδας μας. Πολλά βάζουν σκουλαρίκια τατουάζ κ.λ.π. για να δείξουν ότι είναι κάτι, η για να  δείξουν ότι συμβαδίζουν με την παγκόσμια πρόοδο και εξέλιξη η από ”μαγκιά„ Πολλοί δαίμονες παρουσιάζονταν στην Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης και της έλεγαν ότι  εκείνοι βάζουν τους ανθρώπους να κάνουν αυτά τα πράγματα (τατουάζ). Η  πραγματική και αληθινή “μαγκιά” είναι να είναι κανείς με το Χριστό και τους Αγίους  και να μη παρασύρεται από τα κάθε είδους ξενόφερτα πράγματα. 

Έτσι ενώ η Ελλάδα υπέστη όπως προείπαμε τόσα δεινά, τα τελευταία χρόνια,  καθημερινά μας κάνουν πλύση εγκέφαλου τα μέσα ενημέρωσης ότι η ομοφυλοφυλία  είναι καλό πράγμα, είναι μια διαφορετικότητα και θα πρέπει να την δεχτούμε. Παλαιά  οι ομοφυλόφιλοι ήταν πολύ λίγοι, και αν κάποιος ήταν ομοφυλόφιλος είχε λίγο ντροπή και το κρατούσε κρυφό. Σήμερα το διατυμπανίζουν και το καυχώνται στα  κανάλια, λόγω της διαφορετικότητας. Έτσι υπάρχουν πρωθυπουργοί, βουλευτές  κ.τ.λ. ομοφυλόφιλοι που δυστυχώς ο κόσμος τους ψηφίζει. 

Σήμερα θέλουν με νόμο του ελληνικού κράτους να προχωρήσουν ακόμα πιο  “μπροστά„. Να παντρεύονται και να κάνουν υιοθεσίες.  

Η τηλεόραση όταν πρόκειται να παίξει σειρές ακατάλληλες γράφει “ ακατάλληλο κάτω των 18 ετών „. Όταν πάει κανείς σε μπαρ βλέπει “απαγορεύεται το αλκοόλ κάτω των  18 ετών „. Όταν παει κάνεις σε πρακτορείο προπό κ.λ.π. “απαγορεύεται κάτω των 18  ετών „. και πολλά άλλα. 

Δηλαδή βλέπουμε ότι από την πολιτεία υπάρχει κάποια μέριμνα για προστασία των  ανηλίκων από διαφόρους κινδύνους. Τώρα η ιδία η πολιτεία θέλει να παραδώσει, τα  ανήλικα παιδιά σε πολύ μεγαλύτερους. Να τα δώσει από μωρά σε ομοφυλόφιλους  νόμιμα. Έτσι πολλοί ομοφυλόφιλοι και π@ιδερ@στές θα μπορούν νόμιμα να  παντρεύονται και έαν έχουν και πολλά χρήματα, θα υιοθετούν όσα παιδιά θα θέλουν,  για να πραγματοποιούν τις ανήθικες ορέξεις τους. 

Ο Ελληνικός λαός δεν θα πρέπει να μείνει αμέτοχος σ’ αυτό το οποίον δεν έγινε ποτέ  στην ιστορία του. Η εκκλησία πιστεύω ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. 

Έχουμε το χρέος να αντισταθούμε ώστε να μη μεγαλώσει ούτε ένα παιδί σε ανήθικο  περιβάλλον. Η γερόντισσα της Κρήτης Γαλακτία έλεγε ότι θα πάθουμε πολλές  καταστροφές λόγω των παρά φύση αμαρτημάτων μας, Τους Σοδομίτες και τους  Γομορίτες ασύγκριτης τους έχουμε ξεπεράσει. Να μην έχουμε παράπονα για την  δίκαιη επερχόμενη οργή του Θεού. 

Ας μιμηθούμε έστω και την τελευταία στιγμή τους Νινευίτες στην μετάνοια και την  νηστεία ώστε ο δίκαιος ο θεός να μην μας καταστρέψει  

Ευχαριστώ για την φιλοξενία  

Μάρκος Μαυρομάτης  

Πολιτικός Μηχανικός 

Ρέθυμνο Κρήτης 

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου