Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

8 σημάδια που δείχνουν πόσο πραγματικά παράξενη γίνεται η κοινωνία μας.

 

Στο "The Wizard of Oz", κάποια στιγμή η Dorothy λέει στον σκύλο της ότι έχει "την

αίσθηση ότι δεν είμαστε πια στο Κάνσας". Είχε πέσει σε έναν παράξενο νέο κόσμο που ήταν πιο τρελό από οτιδήποτε είχε φανταστεί ποτέ. Περιττό να πούμε ότι πολλοί από εμάς νιώθουμε ακριβώς το ίδιο. Δεν είμαστε πια στην Αμερική που μεγαλώσαμε. Αντίθετα, τώρα ζούμε σε μια χώρα που φαίνεται να είναι μια διασταύρωση μιας πολύ κακής ταινίας επιστημονικής φαντασίας και μιας παράξενης παράστασης. Δυστυχώς, ο ρυθμός των αλλαγών έχει φτάσει πλέον σε εκθετικό ρυθμό και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο τρελά τα χρόνια που έχουμε μπροστά μας. Τα παρακάτω είναι 8 σημάδια που δείχνουν πόσο πραγματικά παράξενη γίνεται η κοινωνία μας… 

#1 Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου εφαρμόζεται πλέον σε ευρέως διαδεδομένη βάση. Για παράδειγμα, ο επίσημος ιστότοπος της TSA παραδέχεται ανοιχτά ότι η TSA αρχίζει να χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης προσώπου σε αεροδρόμια σε εθνικό επίπεδο…

Η TSA εισήγαγε την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου στη διαδικασία ελέγχου σε επιλεγμένα αεροδρόμια. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου αντιπροσωπεύει μια σημαντική βελτίωση της ασφάλειας και βελτιώνει την άνεση των ταξιδιωτών. Ένας ταξιδιώτης μπορεί οικειοθελώς να συμφωνήσει να χρησιμοποιήσει το πρόσωπό του για να επαληθεύσει την ταυτότητά του κατά τη διαδικασία ελέγχου προσκομίζοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό του. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που χρησιμοποιεί η TSA διασφαλίζει ότι το άτομο που στέκεται στο σημείο ελέγχου είναι το ίδιο πρόσωπο που απεικονίζεται στο διαπιστευτήριο του εγγράφου ταυτότητας (ID). Οι φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται ούτε αποθηκεύονται αφού έχει γίνει θετική αντιστοίχιση ταυτότητας, εκτός από ένα περιορισμένο περιβάλλον δοκιμών για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της τεχνολογίας.

Το πρακτορείο χρησιμοποιεί σαρωτές τεχνολογίας ελέγχου ταυτότητας δεύτερης γενιάς (CAT-2) καθώς οι ταξιδιώτες εισέρχονται στη διαδικασία ελέγχου. Αυτή η τεχνολογία βοηθά τους Υπαλλήλους Ασφάλειας Μεταφορών (TSO) στην επαλήθευση της γνησιότητας των διαπιστευτηρίων ταυτότητας ενός ταξιδιώτη, καθώς και της κατάστασης πτήσης και της κατάστασης ελέγχου. Οι ΔΣΜ πρέπει να κατευθύνουν όλους τους επιβάτες στη σωστή λωρίδα, είτε έλεγχο TSA PreCheck®, τυπικό έλεγχο ή βελτιωμένο έλεγχο. Οι μονάδες CAT-2 αναπτύσσονται επί του παρόντος σε σχεδόν 30 αεροδρόμια σε εθνικό επίπεδο και θα επεκταθούν σε περισσότερα από 400 ομοσπονδιακά αεροδρόμια τα επόμενα χρόνια.

#2 Η ελίτ θέλει να κάνει τα εθνικά σύνορα χωρίς νόημα, και αυτό γίνεται γρήγορα. Τόσοι πολλοί άνθρωποι από ξένες χώρες έχουν μετακομίσει στην περιοχή των Δίδυμων Πόλεων στη Μινεσότα που οι αρχές αναγκάζονται να τοποθετήσουν πινακίδες που εξηγούν ότι το κατούρημα, το κακάο και ο βιασμός δεν επιτρέπονται ενώ ταξιδεύουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς …

Σύμφωνα με τις πινακίδες, το κατούρημα και το κακάο κατά την οδήγηση σε οχήματα του Metro Transit εμπίπτουν στην κατηγορία των «παράνομων». «Η ιδιοκτησία διέλευσης δεν είναι δημόσια τουαλέτα», αναφέρουν οι νέοι κανόνες. Εξηγούν επίσης στους αναβάτες ότι η σεξουαλική επίθεση είναι παράνομη. «Η σεξουαλική επαφή χωρίς συγκατάθεση απαγορεύεται», αναφέρουν οι κανόνες.

#3 Θυμάστε τον Michael Cassidy; Ήταν ο τύπος που αποκεφάλισε το άγαλμα του Σατανά στο Καπιτώλιο της Αϊόβα και τώρα κατηγορείται για έγκλημα μίσους …

Ο Μάικλ Κάσιντι κατηγορήθηκε για έγκλημα μίσους για τον αποκεφαλισμό ενός αγάλματος του Σατανά στο Καπιτώλιο της Αϊόβα. Ο Κάσιντι οδήγησε στην Αϊόβα μετά την τοποθέτηση της σατανικής επίδειξης στην πρωτεύουσα της πολιτείας και την κατέβασε. Θα οδηγηθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Οι εισαγγελείς της κομητείας Polk κατηγόρησαν τον Cassidy για κακούργημα τρίτου βαθμού, λέγοντας ότι ενήργησε «παραβιάζοντας τα ατομικά δικαιώματα» κάτω από το άγαλμα του εγκλήματος μίσους της Αϊόβα, αναφέρει το Des Moines Register.

#4 Στη Μοντάνα, μια οικογένεια μόλις πήρε οριστικά την 14χρονη κόρη της γιατί δεν της επέτρεπαν να μεταβεί σε διαφορετικό φύλο …

Μια μαμά και ο μπαμπάς από τη Μοντάνα που έχασαν την επιμέλεια της κόρης τους αφού αρνήθηκαν να αλλάξουν το φύλο της είπαν στην DailyMail.com ότι η δοκιμασία «διέλυσε την οικογένειά τους».

Η Krista Kolstad αποκάλυψε ότι ο εφιάλτης της οικογένειας ξεκίνησε όταν έλαβαν μια κλήση ότι η 14χρονη κόρη τους Jennifer είπε σε φίλους στο σχολείο ότι ήθελε να αυτοκτονήσει τον Αύγουστο του 2023.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιού (CPS) πήγαν στο σπίτι των Kolstad στη Γλασκώβη για να επιθεωρήσουν το σπίτι και να πάρουν συνέντευξη από την Jennifer, προσδιορίζοντας αργότερα ότι έπρεπε να μεταβεί για να βελτιωθεί.

Ο Ρεπουμπλικανός Κυβερνήτης Γκρεγκ Τζιανφόρτε ήρθε αντιμέτωπος με αυτή την υπόθεση και στην πραγματικότητα υπερασπίζεται την απόφαση .

#5 Παραμένοντας στη Μοντάνα, αναφέρεται ότι ένα «υπερεργαστήριο βιοπαράγοντα» στην πολιτεία κάνει πειράματα με «Έμπολα, πυρετό Lassa, Nipah, ακόμη και την πανώλη»…

Νέες θλιβερές εικόνες δείχνουν ζώα να έχουν μολυνθεί με θανατηφόρα παθογόνα σε εργαστήριο των ΗΠΑ με δεσμούς με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

Φωτογραφίες και πλάνα που ελήφθησαν από την White Coat Waste δείχνουν επιστήμονες στο Rocky Mountain Lab να καταπραΰνουν πιθήκους και χοίρους – και να πραγματοποιούν πειράματα με θανατηφόρους ιούς.

Η White Coat Waste έχει περιγράψει το εργαστήριο ως ένα «υπερεργαστήριο βιοπαραγόντων» που μολύνει ζώα με εξαιρετικά μεταδοτικές και θανατηφόρες ασθένειες – όπως ο Έμπολα, ο πυρετός Lassa, η Nipah, ακόμη και η πανώλη.

#6 Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στη Γερουσία την Τετάρτη , ο Ted Cruz ρώτησε τον Mark Zuckerberg γιατί δίνεται στους χρήστες του Instagram η επιλογή να «βλέπουν τα αποτελέσματα ούτως ή άλλως» όταν προσπαθούν να ανασύρουν εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών…

Στη συνέχεια, κράτησε ένα φουσκωμένο στιγμιότυπο οθόνης μιας προτροπής στο Instagram που ρωτά τους χρήστες εάν θέλουν να «πάρουν πόρους» ή «να δουν τα αποτελέσματα ούτως ή άλλως» όταν περιηγούνται σε επιβλαβείς εικόνες.

Η προειδοποίηση έγραφε «αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να περιέχουν εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών», με μια εξήγηση από κάτω.

«Δώσατε στους χρήστες δύο επιλογές: «Λάβετε πόρους ή δείτε αποτελέσματα ούτως ή άλλως», είπε ο Κρουζ, μιλώντας απευθείας στον ιδρυτή της Meta.

'Κύριος. Ζούκερμπεργκ, τι στο διάολο σκεφτόσουν;», κάνοντας μετά βίας αρκετή ώρα για να απαντήσει ο ιδρυτής του Meta.

#7 Μας έχουν προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό ότι έρχεται μια κοινωνία χωρίς μετρητά, αλλά τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη πάει χωρίς μετρητά …

Ο Aaron Bateman έβγαλε μερικά χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων για να πληρώσει για ένα γεύμα taco στην πρωτεύουσα της χώρας. Προς έκπληξή του, τα χρήματά του δεν ήταν καλά στην πόλη όπου τυπώνονται χρήματα.

Το Surfside, ένα δημοφιλές μεξικάνικο εστιατόριο που λειτουργεί όλο το 24ωρο, δεν παίρνει μετρητά. Χωρίς μετρητά σημαίνει ότι δεν υπάρχει μητρώο για να αδειάζουν οι ληστές, δεν υπάρχουν λογαριασμοί για τους εργαζομένους που θα μπαίνουν στις τσέπες τους και καμία αλλαγή μετρώντας τις ουρές.

Το παγκόσμιο κίνημα χωρίς μετρητά έφτασε στην Ουάσιγκτον, όπου ένας αυξανόμενος αριθμός ιδρυμάτων fast-casual και άλλων εταιρειών λένε όχι στα πράσινα χαρτονομίσματα υπέρ των πλαστικών και πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου. Η Sweetgreen, η εθνική αλυσίδα σαλάτας, πήγε χωρίς μετρητά στις περισσότερες τοποθεσίες της πέρυσι. Άλλα σημεία χωρίς μετρητά περιλαμβάνουν ένα κατάστημα παγωμένου γιαουρτιού στο κέντρο της πόλης, ένα κομψό μπαρ κρασιού και ένα κατάστημα μπύρας.

#8 Θα επιτρέπατε σε κάποιον να βάλει ένα τσιπ υπολογιστή στο κεφάλι σας; Λοιπόν, αρχίζει πραγματικά να συμβαίνει. Αυτή την εβδομάδα, μάθαμε ότι το πρώτο «τσιπ εγκεφάλου» έχει εμφυτευτεί σε άνθρωπο …

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του  Neuralink εμφύτευσε  ένα τσιπ εγκεφάλου σε έναν άνθρωπο σε μια προκαταρκτική κλινική μελέτη. Εάν οι ερευνητικές μελέτες συνεχίσουν να φαίνονται ελπιδοφόρες, συσκευές όπως αυτές θα μπορούσαν μια μέρα να είναι μια «αλλαγή παιχνιδιών» για άτομα με περιορισμένη κινητική λειτουργία, είπαν οι ειδικοί στο ABC News.

Η Neuralink λέει ότι στόχος της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους που ζουν με εξουθενωτικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της παράλυσης, να επικοινωνούν και να ελέγχουν εξωτερικές συσκευές με τις σκέψεις τους.

Ο ασθενής που έλαβε το εμφύτευμα "αναρρώνει καλά", είπε ο Μασκ  σε ανάρτησή του την  Τρίτη X.

Τι κοινό έχουν όλα αυτά τα οκτώ πράγματα;

Κάθε ένα από αυτά δείχνει ότι η ατζέντα της ελίτ προχωρά ραγδαία.

Ζούμε σε μια κοινωνία που σχεδιάζουν για τους διεστραμμένους σκοπούς τους και που αντιπροσωπεύει τις στρεβλωμένες αξίες τους.

Τα καλά νέα είναι ότι ζούμε σε μια εποχή που όλα τα σχέδια και τα προγράμματά τους σύντομα θα καταρρεύσουν .

Η ελίτ δεν θα καταφέρει να δημιουργήσει τον κόσμο που τόσο απεγνωσμένα επιθυμεί και το κακό δεν θα θριαμβεύσει στο τέλος.

Το νέο βιβλίο του Michael με τίτλο  «Chaos»  είναι διαθέσιμο  σε χαρτόδετο βιβλίο  και  για το Kindle  στο Amazon.com και μπορείτε να δείτε το νέο του ενημερωτικό δελτίο Substack  εδώ .

endoftheamericandream.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου