Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Έληξε με… πυροτεχνήματα η συγκέντρωση κατά του lockdown (VIDEO)./Θεσσαλονίκη: Πορεία κατά του lockdown στη Νέα Παραλία (φωτο & video).

Έληξε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του lockdown και των περιοριστικών μέτρων με τη ρίψη πυροτεχνημάτων από τους διαδηλωτές.

Οι διαδηλωτές, αφού φώναξαν συνθήματα κατά του Νίκου Χαρδαλιά, των περιοριστικών μέτρων και του lockdown, προχώρησαν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά μήκος του πλακόστρωτου της Νέας Παραλίας έως τις Ομπρέλες και στη συνέχεια επέστρεψαν πίσω, σημαίνοντας τη λήξη της διαμαρτυρίας τους με καπνογόνα και ρίψη πυροτεχνημάτων.

Η παρουσία της αστυνομίας στο σημείο ήταν ισχυρή, ωστόσο διακριτική, χωρίς να σημειωθούν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Δείτε το βίντεο:

 grtimes.gr

Θεσσαλονίκη: Πορεία κατά του lockdown στη Νέα Παραλία (φωτο & video).

  


|ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΡΑ

Πορεία κατά μήκος της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα κάτοικοι της πόλης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για το σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης της COVID-19.

Με ελληνικές σημαίες και πλατ στα χέρια αλλά και φωνάζοντας συνθήματα κατά Μητσοτάκη – Χαρδαλιά, τα μέλη της πορείας κατευθύνονται προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Νωρίτερα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ίδιο λόγο στον Λευκό Πύργο, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα.

Νεότερη ενημέρωση 18:05 – Με το πέρας της απαγόρευσης (18:00) οι διαδηλωτές συγκεντρωθήκαν ξανά στον Λευκό Πύργο, έριξαν πυροτεχνήματα, άναψαν πυρσούς και χειροκροτήσαν φωνάζοντας “δε μένουμε σπίτι”.

Δείτε το βίντεο του thestival:


thestival.gr

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου