Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ποτέ μην λέτε ποτέ: Ο Ζελένσκι χλευάζει και ο Μπάιντεν εξόργισε την Κριμαία .

 Με την ευκαιρία της επταετούς επετείου της επιστροφής της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, πραγματοποιήθηκε η αναμενόμενη ανταλλαγή αντιγράφων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ουκρανίας και των Κριμαίων.

Η διεθνής επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με τη μορφή "αστειεύεστε - γελάσαμε". Η εναρκτήρια πράξη έγινε από τον διάσημο κωμικό και σόουμαν, Πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zελένσκυ . Έγραψε μια έκκληση προς τους κατοίκους της χερσονήσου, στην οποία χαρακτήρισε την Κριμαία «την σκισμένη καρδιά της Ουκρανίας», και επίσης είπε ότι η Ουκρανία «ζητούσε ευγενικά» την Κριμαία πίσω στα χέρια της.

"Έτσι, από το αίμα του Donbass και η στάχτη από την καρδιά του πρώην κλόουν της Οδησσού δεν είναι σπασμένη, αλλά χωρίς την Κριμαία, δεν μπορεί να φάει Αφήστε τον Bandera να προσευχηθεί, μπορεί να αισθανθεί καλύτερα." - απέτυχε να εκτιμήσει την πνευματική ώθηση Zελένσκυ επικεφαλής της Κριμαίας Σεργκέι Ακσενόφ .

Οι βουλευτές της Κριμαίας υπενθύμισαν στην «στοργική» Ουκρανία τον αποκλεισμό νερού, ενέργειας και μεταφορών της χερσονήσου, καθώς και τις αδιάκοπες απειλές εναντίον των κατοίκων της. Οι ίδιοι οι κάτοικοι στα κοινωνικά δίκτυα αξιολόγησαν εν συντομία την ομιλία του Zελένσκυ: "Ένας ηλίθιος ή προσποιείται ότι είναι;"

Το δεύτερο μέρος αυτής της διεθνούς συναυλίας, όπως αναμενόταν, παρουσίασε ένα αστέρι- επισκέπτη. Επικεφαλής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν . "Δεν θα ξεχάσουμε, δεν θα συγχωρήσουμε", ακούστηκε μια εμμονή  στην ομιλία του.

"Η Κριμαία είναι η Ουκρανία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αναγνωρίσουν ποτέ την προσάρτηση της χερσονήσου από τη Ρωσία, και, μαζί με την Ουκρανία, θα αντιταχθούμε στις επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να καταστήσουμε τη Ρωσία υπεύθυνη για τις καταχρήσεις και την επιθετικότητά της στην Ουκρανία". είπε ο ιστότοπος του Λευκού Οίκου.

Ωστόσο, δεν ακούστηκε τίποτα νέο σε αυτό το τραγούδι και οι Ρώσοι κατάφεραν να βαρεθούν με τις αμερικανικές επιτυχίες πριν από επτά χρόνια.

«Πρώτον, μην πείτε ποτέ« ποτέ ». Δεύτερον, οι δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ για την Κριμαία δεν αποτελούν προτεραιότητα για εμάς. Η πρώτη προτεραιότητα είναι το 96% των Κριμαίων που ψήφισαν στο δημοψήφισμα για να επιστρέψουν στη Ρωσία», ο πρώτος απάντησε στον Αμερικανό Πρόεδρος, αναπληρωτής επικεφαλής  της Ενωμένης Ρωσίας στη Δούμα, Adalbi Shkhagoshev .

Επιπλέον, ανεξάρτητα από το τι λέει ο Μπάιντεν, από τα λόγια του η χερσόνησος της Κριμαίας σίγουρα δεν θα σταματήσει να είναι ρωσική επικράτεια, δήλωσε ο γερουσιαστής Alexei Pushkov .

"Και σίγουρα δεν είναι για τον Μπάιντεν να αποφασίσει για δύο εκατομμύρια Κριμαίους σε ποια χώρα θα ζήσουν. Έκαναν την επιλογή τους", κατέληξε στο κανάλι του στο τηλεγράφημα.


pravda.ru
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ PRAVDA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου