Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ορατότης μηδέν.

 Του Αδέξιου Δεξιού.

Τελικά, η εθελοτυφλία του πρωθυπουργού τείνει να γίνει ανίατη ασθένεια.Αυτό τουλάχιστον συνάγεται από τον θριαμβευτικό απολογισμό του που φιλοξενήθηκε σε κορυφαία φιλοκυβερνητική εφημερίδα, μέσω του οποίου προσπάθησε ανεπιτυχώς να εξωραΐσει τη χαοτική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

... Όλα τα έκανα τέλεια, μας είπε ο κύριος Μητσοτάκης.

Προφανώς, τόσο οι ειδικοί που δεν παίρνουν γραμμή από τους συστημικούς λοιμωξιολόγους όσο και οι εκπρόσωποι όλων των κλάδων που υποφέρουν και πλήττονται από τον κορονοϊό, κρούοντας αμφότεροι τον κώδωνα του κινδύνου για τους λανθασμένους κυβερνητικούς χειρισμούς, ζουν σε άλλη διάσταση.

Και μοναδικός τους στόχος είναι να πλήξουν τον λαοπρόβλητο ηγέτη.

Έλεος πλέον με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας!!!

Καλό θα ήταν οι φωστήρες του Μαξίμου να κάτσουν να γράψουν νέο άρθρο, γιατί το σημερινό ντροπιάζει έναν ολόκληρο λαό που πια δεν ξέρει που τον οδηγεί η κυβερνητική ανικανότητα.

Μέσω του οποίου ο πρωθυπουργός θα δίνει επαρκείς εξηγήσεις για τον λόγο που εδώ κι ένα χρόνο αρνείται πεισματικά να λάβει τα στοιχειώδη μέτρα (ενίσχυση ΕΣΥ, ΜΜΜ, σχολείων - έλεγχοι σε χώρους εργασίας, μαζικά τεστ), ώστε να μην ζούμε σε καθεστώς παρατεταμένης καραντίνας.

Φρονούμε ότι αυτή τη φορά θα είναι κατατοπιστικός και δεν θα κρυφτεί πάλι πίσω από την αργοκίνητη επιχείρηση Ελευθερία και την πομφόλυγα των πιστοποιητικών εμβολιασμού, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ας κάνει κι ένα κόπο να μας πει πως θα καλυφθεί η δυσθεώρητη οικονομική μαύρη τρύπα που δημιουργείται, δίχως να επαναλάβει τα περί ανύπαρκτων βρυξελλιώτικων λεφτόδεντρων που τάχα θα μας σώσουν από τον επαπειλούμενο νέο γύρο φτώχειας.

Επίσης, να μην ξεχάσει να αποσαφηνίσει γιατί έχει βαλθεί να σύρει τη χώρα σε νέα εθνική ταπείνωση. Τί είναι αυτό που τον υποχρεώνει και επισπεύδει τις Πρέσπες του Αιγαίου; Και γιατί σώνει και καλά πρέπει να χάσουμε κομμάτι της κυριαρχίας μας για να κατοχυρώσουμε το υπόλοιπο, όπως μας έχει πληροφορήσει εδώ και καιρό η πρωθυπουργική αδελφή; Άραγε, εφόσον κατευθυνόμαστε σε νέα συνθηκολόγηση, γιατί πετάμε δισεκατομμύρια για νέα όπλα, ενώ οδεύουμε σε νέα οικονομική εξαθλίωση;

Ακόμη, θα πρέπει να αιτιολογήσει πειστικά πως από το fake έπος του Έβρου καταντήσαμε στο πρόσφατο... διώξτε τον πο...η από τον Έβρο που φώναζαν απεγνωσμένα πολίτες κατά του υπουργού Μετανάστευσης, αρνούμενοι να αποδεχτούν την επιτάχυνση του περιβόητου μπολιάσματος. Ενδιάμεσα, ας ξεδιπλώσει και το σχέδιο δράσης σε περίπτωση που πεθάνει ο Κουφοντίνας και επαναληφθεί σκηνικό ’08, όπως και για το τι σκοπεύει να κάνει αν οι φοιτητές συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Δεν ξέρουμε αν το έχει αντιληφθεί, αλλά με την τακτική της γροθιάς στο μαχαίρι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επισκιάσει την κυβερνητική ανεπάρκεια υποδυόμενος τον άτεγκτο κυβερνήτη, ελλοχεύει ο κίνδυνος να παραλύσει η χώρα.

Παράλληλα, οφείλει να μας ξεκαθαρίσει αν αισθάνεται περήφανος για το καθεστώς αυλοκολάκων, κλακαδόρων και καλολαδωμένων παπαγάλων που συντηρεί, το οποίο όποιος αρνηθεί να προσκυνήσει, αυτομάτως χαρακτηρίζεται μίσθαρνο των Συριζαίων.

Στο μεταξύ, ας μας διευκρινίσει αν είναι νόμιμο ή ηθικό εξέχων-δεξί χέρι υπουργός να είναι συγγενής ολιγάρχη που πρωταγωνιστεί στο χώρο της ενέργειας, τη στιγμή που έχει κάνει σημαία της κυβέρνησης την περιλάλητη πράσινη ανάπτυξη. Εμβόλιμα, θα θέλαμε κι ένα σχόλιο για τη συντριβή του επιτελικού κράτους κατόπιν ενός προαναγγελθέντος καιρικού φαινομένου.

Επιπλέον, για ευνόητους λόγους, επιβάλλεται να μας πει αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τόσο τις σαμαρικές όσο και τις καραμανλικές δυνάμεις να εξωθούνται εκτός ΝΔ, ώστε να τη μετατρέψει σε τσιφλίκι του με κολίγους τα παλινορθωμένα λιμά του αρχιερέα της διαπλοκής και τους ανύπαρκτους πολιτικά πολυπολιτισμικούς με περίεργα κουσούρια ποταμίσιους χάνους, με απώτερο σκοπό τη διαιώνιση του μητσοτακισμού στην εξουσία.

Συμπληρωματικά, είναι αναγκαίο να δοθούν και οι απαραίτητες διασαφηνίσεις, γιατί έχουν παραπεμφθεί στις καλένδες τα σκοπιανά μνημόνια. Λέμε αναγκαίο, καθώς βοά η Βουλή ότι δεν τολμάει να τα φέρει προς κύρωση, φοβούμενος πιθανή απώλεια της δεδηλωμένης λόγω της προεξοφλημένης στάσης που θα κρατήσουν οι... γραφικοί ακραίοι.

Τέλος, προτίθεται να αναλάβει αυτή τη ρημάδα την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση Λιγνάδη, μπας και σωθεί κάτι από το κατακρεουργημένο κύρος της παράταξης των νοικοκυραίων;

Εν αναμονή της διαφώτισης...

Με φειδώ όμως, μην τυφλωθούμε και δεν μπορούμε να απαντήσουμε.

ΥΓ. Σκοπίμως δεν αναφερθήκαμε στα σενάρια που διαρρέονται για πρόωρες εκλογές, διότι μάθαμε ότι είναι τζούφιες απειλές για να κρατάει ο... Μωυσής «μαντρωμένους» τους βουλευτές. Πρόκειται για κανονικό... συριζαίο με γραβάτα, όχι αστεία...

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου