Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Έρευνα-καμπανάκι για την κυβέρνηση: Ο κόσμος φτάνει στα όριά του με την καραντίνα - Μειώνεται η εμπιστοσύνη στον Τσιόδρα.

 

Freepen.gr - Έρευνα-καμπανάκι όσον αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς σχετικά με την πανδημία, καθώς αποτελεί βασική επιλογή το κλείσιμο της οικονομίας και το ποντάρισμα στα εμβόλια, δίχως να ενισχύεται το δημόσιο σύστημα υγείας και η πρωτοβάθμια φροντίδα.

Χαρακτηριστική η αποστροφή του υπουργού υγείας, κ. Κικίλιας, ότι η Αττική, στην οποία ζει η μισή Ελλάδα διαθέτει μόλις 265 κλίνες ΜΕΘ (Πηγή υπουργείο υγείας - https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/8482-enhmerwsh-diapisteymenwn-syntaktwn-apo-ton-ypoyrgo-ygeias-basilh-kikilia-kai-thn-kathhghtria-pneymonologias-entatikhs-therapeias-anastasia-kotanidoy):

«Η Αττική έχει αυτή την εποχή το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο, με συνέπεια να υπάρχει πίεση στο Ε.Σ.Υ. με ρεκόρ εισαγωγών στα εφημερεύοντα Νοσοκομεία. Εχθές, Τρίτη, είχαμε 168 εισαγωγές και προχθές, Δευτέρα, είχαμε 186 εισαγωγές. Και η κάλυψη των ΜΕΘ-COVID στην Αττική είναι αυτή τη στιγμή σε ποσοστό 90% – 235 ΜΕΘ από τις συνολικά 262.»

Στα αντίστοιχα ερωτήματα:

> Το 43% δηλώνει ότι έχει φτάσει στα όριά του όσον αφορά τα επίπεδα αντοχής της καραντίνας, ενώ ένα 35% απαντά ότι δεν έχει ακόμη πολλά αποθέματα αντοχής να συνεχίσει με το υπάρχον καθεστώς.

> Ξεθωριάζει η εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα όσον αφορά το βαθμό εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του

> Εντοπίζεται μια διάθεση για στάση αναμονής σχετικά με τους εμβολιασμούςfreepen.gr

thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου