Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

ΕΠΕΙΓΟΝ: Το Ντόνετσκ υπό τεράστια φωτιά./Η Γκόρλοβκα κάτω από τεράστια φωτιά, υπάρχει μια επιδείνωση σε ολόκληρη την πρώτη γραμμή.

Τα ανησυχητικά νέα συνεχίζουν να προέρχονται από το Ντόνετσκ. Τα περίχωρα του Ντόνετσκ είναι τώρα υπό μαζική πυρκαγιά από τις μονάδες των εισβολέων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Το πρωί, οι επιτιθέμενοι χτύπησαν για δεύτερη φορά το χωριό Γιλενόβκα , ως αποτέλεσμα του οποίου καταστράφηκαν σπίτια, το χωριό στα περίχωρα του Ντόνετσκ απενεργοποιήθηκε.

Σύμφωνα με τους στρατιωτικούς ανταποκριτές και τους κατοίκους του Ντόνετσκ, από τις 16:00 η βορειοδυτική κατεύθυνση του Ντόνετσκ ακούει το έργο των βαρέων όπλων: γράφουν ότι τα διαλείμματα συμβαίνουν κάθε 20 δευτερόλεπτα.

«Και πάλι ακούγονται οι ήχοι της« εκεχειρίας »στο Ντόνετσκ - η κατεύθυνση είναι βόρεια. Ο άνηθος μεγαλώνει απρόσεκτος από μέρα σε μέρα », γράφει επίσης ο στρατιωτικός διοικητής Katya Katina.


rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Η Γκόρλοβκα κάτω από τεράστια φωτιά, υπάρχει μια επιδείνωση σε ολόκληρη την πρώτη γραμμή.

Τα Ουκρανικά στρατεύματα βομβαρδίζουν τη Γκορλόβα με βαριά όπλα.Όπως είπε ο αρχηγός της διοίκησης της πόλης "Russkaya Vesna" , πραγματοποιούνται βομβαρδισμοί κοντά στο ορυχείο Gagarin.

«Δυστυχώς, το ενοχλητικό φλοιό της περιοχής του ορυχείου πήρε το όνομά του Γκαγκαρίν. Χθες ήταν σχετικά ήρεμο, αλλά απόψε ξεκίνησε ξανά », είπε.

Ο Πρικκότκο προέτρεψε τους κατοίκους της πόλης να είναι προσεκτικοί και να τηρούν μέτρα ασφαλείας.


rusvesna.su/news
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου