Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Προβλήματα στο Messenger – Με καθυστέρηση η αποστολή των μηνυμάτων.

Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook - Σύμφωνα με το DownDetector το πρόβλημα ξεκίνησε το απόγευμα – Προβλήματα και στη Βρετανία με το 81% των χρηστών να αναφέρει προβλήματα.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Messenger, καθώς η προσπάθεια για ανταλλαγή μηνυμάτων είναι από δύσκολη έως αδύνατη.

Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook αντιμετωπίζει προβλήματα στη χώρα μας, όπως αναφέρουν πολλοί χρήστες. Τα προβλήματα εντοπίζονται τόσο για τους χρήστες της εφαρμογής, όσο και για τους χρήστες της πλατφόρμας.

Ωστόσο, πρόβλημα πρόσβασης στο Messenger φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν χιλιάδες χρήστες. Σύμφωνα με το DownDetector, το πρόβλημα ξεκίνησε περίπου στις 17:00 ώρα Ελλάδος και επηρεάζει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες.

Μέχρι στιγμής, ο λόγος του προβλήματος παραμένει άγνωστος. Σύμφωνα με το DownDetector, στη Βρετανία το 81% των χρηστών αντιμετωπίζουν προβλήματα στη λήψη μηνυμάτων, ενώ το 18% δυσκολεύεται ακόμη και να μπει στην εφαρμογή. Υπάρχουν και αναφορές για προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook. 

Το Facebook δεν έχει σχολιάσει ακόμη το πρόβλημα, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι χρήστες που συζήτησαν το θέμα στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου