Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Τα μαχητικά αεροσκάφη άρχισαν να πετούν πάνω από τους ουρανούς του Ερεβάν.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αρμενίας ζήτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Νικολ Πασινιανάν. Ο Pashinyan ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα με την υπόσχεση "Υπάρχει μια στρατιωτική απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα". Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν το στρατό συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Υπουργείο Άμυνας. Ενώ υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ αντίπαλων ομάδων στη χώρα, τα στρατιωτικά αεροσκάφη Su-30 άρχισαν να πετούν στον ουρανό του Ερεβάν.

Τα μαχητικά αεροσκάφη πετούν χαμηλά στο Ερεβάν.

Ο πρωθυπουργός Νικολ Πασινιάν προσκάλεσε τους υποστηρικτές του να βγουν στους δρόμους αφού ο στρατός ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης στην Αρμενία. Οι πολίτες άρχισαν να μαζεύονται μπροστά από το κυβερνητικό κτίριο. Τα μαχητικά αεροσκάφη που ανήκουν στην Αρμενική Πολεμική Αεροπορία πετούν χαμηλά στην πόλη.

Ενώ υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ αντίπαλων ομάδων στη χώρα, τα στρατιωτικά αεροσκάφη Su-30 άρχισαν να πετούν στον ουρανό του Ερεβάν. Οι αντίπαλοι του Pashinyan επικρότησαν τα μαχητικά αεροσκάφη με χαμηλές πτήσεις.

"Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ίδια"

Στην τελευταία δήλωσή του, το Αρμενικό Γενικό Επιτελείο μοιράστηκε το μήνυμα "Επιβεβαιώνουμε τη θέση μας. Η έκκληση για παραίτηση δεν έγινε λόγω πίεσης".

Η Αρμενική αστυνομία απέκλεισε το κυβερνητικό κτίριο

Λέγοντας ότι αυτό που συνέβη αφότου ο Αρμενικός στρατός κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί ήταν απόπειρα πραξικοπήματος, ο Pashinyan κάλεσε τους υποστηρικτές του στους δρόμους. Ο Pashinyan, πριν κάνει δήλωση, έκανε μια βόλτα στους δρόμους με τους υποστηρικτές του υπό τον στρατό του υπό βαριά προστασία. Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, ο οποίος έλαβε μεγάφωνο, έκανε ομιλία.

Η αστυνομία απέκλεισε το κυβερνητικό κτίριο στην πλατεία.

yenisafak.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ YENI SAFAK :Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου