Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

”Μολύνθηκα κατά τον εμβολιασμό”. Τα τελευταία λόγια ηθοποιού από το Κουβέιτ στο Instagram πριν πεθάνει κάποιες ημέρες αφότου εμβολιάστηκε με την α΄ δόση Pfizer!!!! BINTEO.

 

Στο Κουβέιτ ένας ηθοποιός πέθανε κάποιες ημέρες αφότου εμβολιάστηκε με την α΄δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech.Πέθανε από COVID-19 κάποιες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer-BioNTech, δήλωσε η οικογένειά του.

Ο Mishary al-Balam, ο οποίος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Jaber Al Ahmad Al Jaber Al Sabah του Κουβέιτ από το Σάββατο, πέθανε από τη μεταδοτική ασθένεια την Πέμπτη, επιβεβαίωσε η οικογένειά του.Ο Hassan al-Balam επίσης ηθοποιός και ξάδερφος του Mishary, επιβεβαίωσε την είδηση τη Πέμπτη το βράδυ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο 48χρονος σταρ είχε μοιράσει ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram στις 11 Φεβρουαρίου αφότου έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech, καλώντας τους φαν του στο Instagram να εμβολιαστούν επίσης.

Ωστόσο, προσβλήθηκε από COVID-19 και η υγεία του άρχισε να επιδεινώνεται, οδηγώντας στον πρόωρο χαμό του κατά πως φαίνεται λόγω υποξαιμίας ή απότομης πτώσης της συγκέντρωσης οξυγόνου στο αίμα.

«Όλο αυτό που έγινε ήταν ότι μολύνθηκα κατά τον εμβολιασμό», είπε στο λογαριασμό του στο Instagram στις 17 Φεβρουαρίου.

Ο al-Balam ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στα θέατρα του Κουβέιτ και κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 56 παραστάσεις και σειρές.Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και 5 παιδιά.alarabiya/presstv 27/2/21

Ίσως είναι η πρώτη φορά που ένα θύμα των πειραματικών εμβολίων mRNA πρόλαβε πριν κλείσει τα μάτια του να υποδείξει με τόση σαφήνεια τον ένοχο, το δολοφόνο του!!!
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου