Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…

 Δεν ξέρω για εσάς, παίδες, αλλά η αφεντιά μου ένιωσα εθνική υπερηφάνεια αυτές τις μέρες, αφήστε που έριξα και το γέλιο της αρκούδας! Μεγαλεία στη Γαλλία ζήσαμε με την άφιξη στην Ψωροκώσταινα του εμβολίου – μεσσία και τα όσα επακολούθησαν. Και το υποδεχτήκαμε με τιμές αρχηγού κράτους βεβαίως βεβαίως, όπως αρμόζει σε ένα σωτήρα. Γιατί; Ποιον άλλον θα υποδεχόμασταν με τέτοιες τιμές; Το ΄Αγιο Φως μήπως; Αυτά last century! Τώρα πάμε γι’ άλλα!Που λέτε λοιπόν φιλάρες, αρχικά επιστρατεύτηκε ένα φορτηγάκι της ΕΒΓΑ που κατεβάζει δεν κατεβάζει -20, αφού έχει κάψει και φλάντζα και για να μην καψώσει ο μεσσίας άφησαν τις πόρτες ανοιχτές. ΄Οχι, παίζουμε! This is Greece, ρε! Τι νομίζατε; Μπρίκια κολλάμε; Αλλά don’t worry, be happy! Νά ‘ναι καλά ο ξηρός πάγος, που έβγαλε το φίδι από την τρύπα και έκανε όλη τη βρωμοδουλειά!

Το πτωχό πλην τίμιο βανάκι ξεκίνησε από το Βέλγιο και έκανε όλη τη διαδρομή μοναχούλι του σαν την καλαμιά στον κάμπο αλλά μόλις μπήκε Ελλάδα το συνόδεψαν αστυνομία, στρατός, ελικόπτερα, αντιπυραυλικά, τορπιλάκατοι, αεροπλανοφόρα, δύο διαστημόπλοια, ο Σούπερμαν και σύμφωνα με πληροφορίες, που ερευνώνται ως ανακριβείς και ο Σπάιντερμαν… Κι όλα αυτά για να εμβολιαστεί ο Μίστερ Μπιν!! Ωχ, Παναγία μου!

Και ενώ περιμέναμε κάνα μύριο και είχαμε στηθεί στις ουρές αξημέρωτα (του λόγου μου πρώτη και καλύτερη), οι τσιφούτηδες, οι εταίροι μας έστειλαν δε μας έστειλαν δυο καφάσια, που θα διανεμηθούν σε όλην την επικράτεια και το ιερό αυτό έργο θα αναλάβουν, να βγάλουν εις πέρας οι απανταχού κυρ Μέντιοι! Yes!!!

Και μετά άρχισε το σόου! Ποιο Big Brother και ποιο Bachelor; Ποιο GNTM και ποιο Master Chef; Τύφλα νά ‘χουν, αφού εδώ πρωταγωνιστές δεν είναι ο π@@@@ης και η χοντρή, εδώ είναι σημαίνοντα (λέμε τώρα!) πρόσωπα της πολιτικής -και όχι μόνο- σκηνής του τόπου! ΄Εχουμε και λέμε:

Le sourgel Adonis απέτισε φόρο τιμής στον υψηλό προσκεκλημένο και το ποικιλόχρουν ερίφιον ακόμα κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια:

Και μετά τη σκυτάλη πήραν τα τρυπήματα! Τι έγινε, ρε παιδιά; Πρεζόνια μας κυβερνάνε; Και τους είχα και σε εκτίμηση (Χαχα! καλό!) Και άλλοι το έτρωγαν και ζορίζονταν και άλλοι το έτρωγαν και δροσίζονταν!

Ενώ εκείνη που παραζορίστηκε, ήταν η προεδράρα η Κατίγκω, που ίδρωνε και ξεϊδρωνε και έτσι και κατέβαζε τη μάσκα, θα βλέπαμε και τους αφρούς που έβγαζε από το στόμα! Γιατί μαρή Κατίνα; Να σου πήγε, μη βγάλει η νοσοκόμα το καπάκι από τη βελόνα και σε κάνει μπίμπι; ΟΚ, χαλάρωσε, δικιά μου, όλα καλά πήγαν! Το καπάκι παρέμεινε στη θέση του, η δε βελόνα ερμητικά κλειστή!

Αμ ο άλλος; Ο Βλακούλης; Δεν πήρε τα μάτια του από τη νοσοκόμα. Ρε, σου λέει, λες να είναι καμιά από τις άλλες, τις Ζαίες και να μου μπήξει το κανονικό και όχι το μαϊμού, για να γίνω ζόμπι; Ναι, ενώ τώρα…
΄Οχι ρε σεις! Δεν καταλάβαμε καλά! Ρε συ Κούλη, τα οπίσθια της λιμπίστηκες, έτσι δικέ μου; Τώρα, να σε καρφώσω εγώ στη Μαρέβα, όχι η παντόφλα θα πάει σύννεφο, οκτώ εμβόλια απανωτά θα σου κάνει, για να μάθεις!

΄Ολα καλά, καμάρι μου; Λίγο αλμυρούτσικος ο φυσιολογικός ορός αλλά δε βαριέσαι! Αλήθεια και το εμβόλιο της κυρα Μαγδάλως από τα Πετράλωνα θα το ανακατέψουν με φυσιολογικό ορό; Ωχ, Παναγία μου! Τι έγινε, ρε παιδιά; Λέτε, να ήταν όντως Ζαία η έτσι και του την έφερε;

Ειδήσεις Σκάι:
“Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας, για να σας ανακοινώσουμε μια έκτακτη είδηση: Φαίνεται, ότι ο αξιότιμος κος πρωθυπουργός είχε μια απρόσμενη αλλεργική αντίδραση στο εμβόλιο. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, θα σας ενημερώσουμε.”

Και πάμε παρακάτω: Στην αποτέτοια, που ούτε η μάνα της δεν την ήξερε και είπε, να μπαστακωθεί μαζί με τους “μεγάλους”, για να διεκδικήσει τα δέκα λεπτά δημοσιότητας, που της αναλογούν. Και μας μόστραρε και την Εβραϊκή παλάμη χαμσά στο πέτο, για να δηλώσει ξεκάθαρα, ποιο είναι το αφεντικό της:

΄Ασε, δικιά μου! Το πιάσαμε το υπονοούμενο και από τη χειρονομία! Δε χρειαζόταν!

Αλλά εκείνος που έδωσε ρέστα και μας θύμισε κάτι από εννιάμιση εβδομάδες, ήταν ο ψάλτης! Α! ΄Ολα κι όλα! Τέτοιο παιδί, τέτοιο κορμί και τέτοιο μπράτσο, τύφλα να έχει ο Σβαρτσενέγκερ! Και ο παππούς με το φανελάκι και τι φανελάκι! Second hand από τη λαϊκή, εξ ου και γαριασμένο και με λεκέ! Εμ τι νομίζατε, ρε ούφο; ΄Οτι ο ψάλτης τα παίρνει χοντρά από τις φαρμακευτικές, για να προμοτάρει τα εμβόλιά τους; Ρε ουστ από κει! Σαν δεν ντρεπόμαστε! Ασύστολα ψεύδη και αισχρές συκοφαντίες!

Να ρε! Ούτε δύο ευρώ δεν είχε, να πάρει καινούργιο φανελάκι! Ας όψεται η π@@@@να η κρίση και η κουλοκυβέρνηση, που δεν έχει δώσει ακόμα τα επιδόματα αλλά περιμένει, να τα δώσει next year!

Και βέβαια δύο λεκέδες θα μείνουν στην ιστορία: ο ένας της Μόνικας και ο άλλος του ψάλτη! Respect! Αμφότεροι βρωμι@ρηδες, αφού δεν είχαν και την καλύτερη σχέση με το σαπούνι!

Και δε μας έφταναν οι πολιτικοί αρχηγοί, που στριμώχνονται στην ουρά, ποιος θα πρωτοκάνει το εμβόλιο σε ζωντανή σύνδεση, σειρά πήρε και το παπαδαριό και δη ο Ναυπάκτου, ο οποίος λέει πολλά και άσχετα με την Ορθόδοξη πίστη, όπως π.χ., ότι θα κάνει το εμβόλιο, για να… παρατείνει τη ζωή του!

΄Ισα ρε μεγάλε! Hello! You know anything about God and Αρχάγγελος Μιχαήλ; Μπαααα… Τι είναι αυτό; Τρώγεται;

Κατά τα άλλα ο CEO, ο Αλβέρτος καλέ, σφυρίζει αδιάφορα και ως μέγας φιλάνθρωπος παραχωρεί τη θέση του! ΄Οχι, παίζουμε! Ρε συ, κι εγώ φιλάνθρωπη είμαι και δε βαριέσαι! Δεν πα να είμαι υγειονομικός και να μου στείλατε νωρίς νωρίς την αίτηση, να υπογράψω… Παραχωρώ τη θέση μου σε κάνα πρόβατο, άμα λάχει να ουμ… Και έτσι και σε καμιά πενηνταριά χρόνια έχει διασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου και δεν έχει αποδεκατιστεί ο πληθυσμός της γης, παίζει και να το ξανασκεφτώ! Ναι καλά…

Και ποιον σας άφησα για το τέλος; Οέο; Μα τον Mr Colotoumba, το Δημητράκη, καλέ, που μας είπε την άκρως επιστημονική του άποψη: Οι χοντροί, λέει, να τρέξουν, να εμβολιαστούν πρώτοι! Ουάου! Να ρε, ποιοι γίνονται καθηγητάδες στο Ελλάντα!

΄Οπα, δικέ μου! Δεν ξηγιέσαι καλά! Βρώμικο παιχνίδι παίζεις! Χοντρός είσαι και φαίνεσαι! ΄Αντε από εκεί, τόφαλε! Βάλαμε 2-3 κιλάκια λόγω καραντίνας και θα μας πεις και χοντρούς! Ρε ουστ απο κει…
Με τούτα και με κείνα, παίδες, δεν ξέρω, αν το έχετε πάρει πρέφα αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Και εις άλλα με υγεία! Μπάι!

ΥΓ. ΄Εκτακτη είδηση Σκάι:
Οι μεταμορφώσεις του πρωθυπουργού συνεχίζονται. Σας μεταδίδουμε σε αποκλειστικότητα την τελευταία, ούτως ώστε, αν συναντηθείτε όλως τυχαίως, να απομακρυνθείτε με γοργά βήματα! Προσοχή! Δαγκώνει!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia.gr

1 σχόλιο:

  1. Πρεπει να ακουσετε τις καταγκελιες που εκανε στο ραδιο στο Focus περι εσχατης προδοσιας το βρισκετε στο σαιτ τρικλοποδια οΝαυαρχος εν απ. Αντωνης Παπαντωνιου τις εκανε στον Στεφανο Δαμιανιδη και εινε συγκλονιστικες !Μονο τζιχαντ θα μας σωσει! Για τον ΧΡΙΣΤΟ ΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή