Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΙΣΠΑΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

 ΣΧΟΛΙΟ: ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΙΛ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ:

κ. Παγκράτη
Χρόνια πολλά και ευλογημένα.

Όλα αυτά τα χρόνια διαβάζω ανελλιπώς τα άρθρα σας στην “Τρικλοποδιά” και το “Κορφιάτικο” και πεπεισμένος για την αγάπη σας για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, θα ήθελα να σας προτείνω λόγω της απήχησης που έχετε αλλά και της μεγάλης αναγνωσιμότητας των άρθρων σας, μαζί με άλλους “μαχητές” του χώρου να οργανώσετε μια εκστρατεία ενημέρωσης για μποικοτάζ των ιταλικών, ισπανικών και φυσικά των γερμανικών προϊόντων από όλους τους έλληνες για να καταγγελθεί και επίσημα για μια ακόμη φορά η άθλια συμπεριφορά τους έναντι της Ελλάδας και η απροκάλυπτη συμμαχία τους με τους Τούρκους! Από την Κυβέρνηση δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα δυστυχώς.

Πολλοί λίγοι έχουν καταλάβει ότι ο φασιστικός άξονας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (σε συνεργασία με το Βατικανό φυσικά), όχι μόνο αναβίωσε αλλά κινεί και τα νήματα της Ευρώπης πλέον.

Αφού εκδικήθηκε τη Σερβία εδώ και χρόνια έχουν βάλει στο στόχο τους την Ελλάδα. Μόνο Η Γαλλία δείχνει τελευταία να έχει καταλάβει ελαφρώς τι παίζεται στη διεθνή σκακιέρα και ελπίζω (???) και η Αμερική στο μέλλον, αν και τα πρώτα δείγματα από τους Δημοκρατικούς μόνο αισιοδοξία δεν αφήνουν.

Το ρόλο του Ρόμμελ για τον έλεγχο της ενέργειας στη Μέση Ανατολή και Β. Αφρική τον έχει απλά αναλάβει επίσημα η Τουρκία. Ακόμα και η Ιαπωνία μέσω της διοχέτευσης δισεκατομμυρίων δολλαρίων έχει περισώσει 2 φορές την Τουρκική Λίρα… Αν βάλουμε και την Αλβανία και τις περίεργες κινήσεις συνεννόησης της Τουρκίας με την Βουλγαρία και την φιλογερμανική Ουκρανία το παζλ δείχνει να συμπληρώνεται. Η Ρωσία όπως και στην αρχή του Β’ Παγκοσμίου πολέμου δείχνει κατώτερη των περιστάσεων, προτάσσοντας και αυτή τα συμφέροντά της.
Με λίγα λόγια οι χαμένοι του πολέμου δεν ξέχασαν και δεν άλλαξαν. Ενδόμυχα τρέφουν μίσος για την Ελλάδα και δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα.

Αν ήταν μόνο οικονομικό δεν θα συμμετείχαν στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας γιατί και εκεί είχαν συμφέροντα οικονομικά, αλλά τα παρέβλεψαν. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και εμείς.

Το μπουκοτάζ βέβαια δεν πρόκειται να τους σταματήσει, αλλά δεν πρέπει να είμαστε ως Ελληνες καθ’ ολοκληρίαν κορόιδα (και κ… και δαρμένος). Στόμα με στόμα θα διαδοθεί σιγά – σιγά. Οσο μπορούμε. Να πάνε να βρούν πελάτες στην Τουρκία, στους τζιχαντιστές και στους Ταλεμπάν και να προσέχουν και το κεφάλι τους..

Εγώ προσωπικά πριν αγοράσω ένα προιόν όλα τα χρόνια πάντα κοιτάζω αν είναι made in Turkey ή Germany. Ξηρούς καρπούς δεν αγοράζω ποτέ και προτρέπω όλους να μην αγοράζουν γιατί π.χ. στραγάλια, φουντούκια κ.λ.π. είναι 100% εισαγωγής από Τουρκία.

Ο Θεός μαζί σας. Παρακαλώ οργανώστε την αντίδραση στην αθλιότητα των δήθεν συμμάχων μας.

Βασίλειος Οικονόμου, Αθήνα – Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

triklopodia.gr

1 σχόλιο:

  1. Να αγοράζουμε μόνο ελληνικά προϊόντα!Δε μας στηρίζουν σε τιποτα γιατί να τους στηριζουμε;Οι Τούρκοι μας απειλούν και η ΕΕ τους πουλάει όπλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή