Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ : ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ή ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ;

 Εχθές έστειλα προς δημοσίευση στην Τρικλοποδιά το άρθρο.

Σοκ : Τα νανοσωματίδια σπάνε τη διπλή έλικα του DNA, προκαλούν καρδιακές προσβολές και καρκίνο.

στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ η δρ Ευαγγελία Σαραντοπούλου, εντεταλμένη ερευνήτρια του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών μας εξηγεί, τι είναι η νανοτοξικολογία και ότι τα νανοσωματίδια που περιέχονται σε προϊόντα, που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας -λόγω της αυξημένης τους διεισδυτικότητας και ικανότητας συσσώρευσης στους ιστούς και τα όργανα του ανθρώπου- θα μπορούσαν, να προκαλέσουν σημαντικές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό όπως:

1) Θραύση (σπάσιμο της διπλής έλικας) του DNA

2) Καρδιακές προσβολές

3) Και βέβαια καρκίνο.

Και δόξα τω Θεώ το εν λόγω άρθρο διαβάστηκε αρκετά και αυτό μου διευκολύνει τη ζωή, αφού είχα λόγο, που το έστειλα. Και ο λόγος είναι ο εξής:

Διαβάζοντάς το μου δημιουργήθηκε εύλογα η εξής απορία:

Αν η επαφή και μόνο με αντικείμενα, που περιέχουν νανοσωματίδια, μπορεί να έχει αυτές τις καταστροφικές συνέπειες για τον άνθρωπο, πόσο πιο τρομακτικό και καταστροφικό μπορεί, να είναι, αν επιτρέψουμε σε νανοσωματίδια, να εισέλθουν απευθείας στο κύτταρο του ανθρώπου και μάλιστα, να εγκατασταθούν σε αυτό; Οέο;

Προς τι η ερώτηση;
Ε, καλά τώρα! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο λόγος για το διαβόητο εμβόλιο που δε μας έφτανε το συνθετικό mRNA, που περιέχει και για το οποίο ο φιλαράκος μας ο ΄Ελον μας το έσκασε το παραμύθι:
“Το συνθετικό mRNA είναι σαν λογισμικό υπολογιστή. Μπορούμε, να κάνουμε τα πάντα με αυτό: μέχρι και να μετατρέψουμε έναν άνθρωπο σε πεταλούδα!”
αλλά και τι άλλο διαθέτει; Οέο;
Και νανοσωματίδια! Yes!!!

Τι λες τώρα! Συνωμοσιολογίες! Oh, no! Ούτε για συνωμοσιολογία πρόκειται ούτε για ανεπιβεβαίωτη φήμη! Ο κόσμος τό ‘χει τούμπανο και οι Pfizer και Moderna κρυφό καμάρι! Ενώ o Καθηγητής Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας, του ΕΚΠΑ Κωνσταντίνος Δεμέτζος μας το κάνει λιανά:
https://www.tanea.gr/2020/12/14/science-technology/emvolio-koronaios-o-kathigitis-demetzos-mila-gia-to-ypereyaisthito-mrna/

Το καημενούλι το mRNA είναι υπερευαίσθητο (άχου το, μωρέ!) και χρειάζεται ένα αμπαλάζ, που να το προστατεύει κατά τη μεταφορά, την αποθήκευση αλλά και κατά τη χορήγηση του στον άνθρωπο. Το αμπαλάζ αυτό είναι ένα “νανοτεχνολογικό όχημα”!

ΟΚ, αλλά αυτό δε λέει κάτι! Το ότι πρόκειται για προϊόν νανοτεχνολογίας σημαίνει ντε και καλά, ότι είναι επικίνδυνο;
Σύμφωνα με τη δρα Ευαγγελία Σαραντοπούλου συμπεραίνω πως ναι αλλά μπορεί, να γίνει ακόμη πιο σίγουρο, αν δούμε ποια είναι αυτά τα νανοσωματίδια:
https://halithheia.blogspot.com/2020/12/blog-post_52.html?m=1

Ο Δρ Drew Weissman που πρωτοστάτησε στο mRNA εμβόλιο της Pfizer μας ενημερώνει, ότι αυτό το “αμπαλάζ” αποτελείται από τέσσερα συνθετικά νανοσωματίδια λιπιδίων, τα εξής:

1) Το ALC-0315, ένωση που περιέχει εξάνιο, που είναι δυνητικά νευροτοξικό.

2) Το ALC-0159, το οποίο περιέχει

3) Πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) που προκαλεί υπερευαισθησία και αλλεργιογόνες αντιδράσεις στο 70% των ανθρώπων. Αυτό σημαίνει, ότι όλοι αυτοί θα μπορούσαν, να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.

4) 1,2-Distearoyl-sn-γλυκερο-3-φωσφοχολίνη, μια ουσία με οξεία τοξικότητα σε περίπτωση κατάποσης ή εισπνοής, η οποία μπορεί, να ευθύνεται για καρκινογένεση ή αναπαραγωγική τοξικότητα*.

Ουάου! Ουκ ολίγη η τοξικότητα των νανολιπιδίων του εμβολίου! Αλλά όμως δε σταματάει εδώ! Τούρτα χωρίς κερασάκι γίνεται; Δε γίνεται! Και το κερασάκι είναι το εξής:

Τα νανοσωματίδια που περιέχονται σε φαρμακευτικά σκευάσματα μπορούν ακόμα και να περάσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό** (ΒΒΒ), όπερ μεθερμηνευόμενο σημαίνει, ότι μπορούν, να αποβούν τοξικά ακόμα και γι’ αυτόν τον εγκέφαλο και ο νοών νοείτω!

Εν κατακλείδι, παίδες, συνδυάζοντας απλώς τις ήδη υπάρχουσες πληροφορίες και χωρίς να παριστάνω το φωτεινό παντογνώστη ή τον επαϊοντα επί παντός επιστητού, έχω την εντύπωση, ότι στην περίπτωση του πολυδιαφημιζόμενου εμβολίου ο διάβολος -εκτός των άλλων- μπορεί, να κρύβεται και στις… νανολεπτομέρειες. Ο καθένας βέβαια μπορεί, να κάνει την προσωπική του έρευνα και να εξάγει τα προσωπικά του συμπεράσματα!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ “ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ” ΚΑΤΑ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

* Πρόκειται για αναπαραγωγικές δυσλειτουργίες, μειωμένη γονιμότητα, μετάδοση στους απογόνους μη κληρονομούμενων επιβλαβών επιπτώσεων και επιπτώσεις από και στον θηλασμό.

** Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός είναι ο φύλακας άγγελος του εγκεφάλου, που τον προστατεύει από επικίνδυνες ουσίες.

triklopodia.gr

1 σχόλιο: