Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ…ΛΑΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.

 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.

Οι άνθρωποι αυτοί που αποτελούν την περίφημη Επιτροπή των Λοιμοξιολόγων, που επιλέχτηκαν από την ελληνική κυβέρνηση, σίγουρα δεν έχουν ιδέα από αυτό που ονομάζεται κοινωνική ψυχολογία και πολύ περισσότερο δε από τα δημόσια οικονομικά.

Όταν τους βλέπεις να βγαίνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα ελληνόφωνα καθεστωτικά κανάλια, γιατί έχουν αλλάξει επάγγελμα και από γιατροί έγιναν…μαϊντανοί, νομίζεις πως βλέπεις να μιλούν κάποιοι ένστολοι αξιωματικοί της παραφροσύνης, που αρέσκονται να κουνούν συνεχώς το δάχτυλο στους τηλεθεατές που θέλουν να τους ακούν με ανοιχτό το στόμα χάφτοντας τις…«μύγες» της ενημέρωσης τους.

Εκεί όμως που την πατάνε άσχημα γιατί δεν έχουν ιδέα από τις επιπτώσεις αυτής της παράστασης, είναι ότι επιτυγχάνουν ακριβώς τα τελείως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλουν να επιβάλλουν.

Ο τρόπος τους και η δικτατορική τους εμφάνιση, που δεν επιδέχεται καμία αντίρρηση και κανένας επιστήμονας συνάδελφος τους που έχει αντίθετη άποψη δεν μπορεί να τους αντιπαραταχτεί δημόσια γιατί αυτό απαγορεύεται αυστηρά, έχει καταφέρει να συσπειρώσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού εναντίον τους και αντί να αποδεχτεί τις απόψεις τους και ειδικά να αποδεχτεί τα εμβόλια που λανσάρουν σαν πλασιέ κακής ποιότητας, τα απορρίπτει και αυτό το λένε συνομωσίολογία και ψεκασμοί.

Όποιοι είχαν την φαεινή ιδέα να τους βγάζουν καθημερινά στο προσκήνιο, σίγουρα πρέπει να έχουν κάλο στον εγκέφαλο, γιατί όλο αυτό το σκηνικό έχει προκαλέσει στον κόσμο μεγάλη αντίδραση και αυτά που κοκορεύονται ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν εμβολιάσει το 70 με 80% του ελληνικού λαού, είναι όνειρα θερμής νυχτός και δείχνει πόσο έχουν μεσάνυχτα για την κοινωνική πραγματικότητα και από την τεράστια οικονομική καταστροφή που έχουν προκαλέσει στέλνοντας πολύ περισσότερο κόσμο στον θάνατο από την επιδημία που διαφημίζουν.

Αυτή είναι η επιτροπή της λοιμοξιολογικής ηλιθιότητας.

Αντάμα και ένας πολιτικός συρφετός που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δεν θέλουν καν να ονομάζουν : πατριωτισμός και ελληνική εθνική συνείδηση.

Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.

nikosxeiladakis.gr


1 σχόλιο: