Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ DRONES ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ – “ΠΑΓΩΣΑΝ” ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ).

 111

Η αστυνομία διέλυσε συναυλία…

Στην διάλυση της διαμπαλκονικής συναυλίας που διοργάνωσε για απόψε το βράδυ η Πρωτοβουλία της γειτονιάς της Σβώλου στην Θεσσαλονίκη και για την οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα, προχώρησαν οι διοργανωτές μετά την επέμβαση της αστυνομίας για συνωστισμό. 


 
Η εικόνα εξωπραγματική: Περιπολικά, ενδεχομένως και drones, να μεταδίδουν μηνύματα από τα μεγάφωνα, προκειμένου να διαλυθεί η συναυλία.

 Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ανά μισή ώρα κάτοικοι της γειτονιάς θα έπαιζαν μουσική από το μπαλκόνι τους, διαφορετικό κάθε φορά, προκειμένου να διασκεδάσουν τους πολίτες, ενόψει του ερχομού του νέου έτους.

Εντούτοις, στο δεύτερο μισάωρο, επί της οδού Σβώλου, κάτω από το μπαλκόνι που έπαιζε εκείνη την ώρα μουσική, συγκεντρώθηκε κόσμος με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία, την οποία στήριξαν και οι “ρουφιάνοι” της γειτονίας, οι οποίοι έκαναν καταγγελίες για όλα αυτά που συνέβαιναν.

Ως εκ τούτου, οι διοργανωτές αποφάσισαν τη λήξη της δράσης και ο κόσμος έφυγε.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου