Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Αυτό θα γίνει πολύ άσχημο, πολύ γρήγορα! Ως έθνος είμαστε δυστυχώς απροετοίμαστοι για αυτό που έρχεται το 2021.

 Από τη Susan Duclos.

Ποτέ στο παρελθόν η έκφραση "το άχυρο που έσπασε την πλάτη της καμήλας" δεν είχε τόσο πολύ σημασία.

Συζήτηση για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Η Αμερική διαιρείται και πηγές του MSM αρχίζουν να αναγνωρίζουν την πιθανότητα ενός καυτού εμφυλίου πολέμου. 

Αμερικανοί βομβιστές αυτοκτονίας εδώ στο έδαφος των ΗΠΑ. 

Οι εκλογικές απάτες αυξάνουν τον θυμό και τους διχασμούς μεταξύ Αμερικανών - φίλων, γειτόνων και μελών της οικογένειας.

Μια πανδημία που χρησιμοποιήθηκε από δικτατορικούς κυβερνήτες στις ΗΠΑ για να κλειδώσει τους πολίτες τους, προσπαθώντας να ελέγξει τι κάνουν, πώς το κάνουν, πού πηγαίνουν, όταν τους επιτρέπεται να πάνε και πόσα άτομα μπορούν να προσκληθούν στις δικές τους ιδιωτικές κατοικίες.

Οι τράπεζες τροφίμων εξαντλούνται τώρα από τρόφιμα και υποφέρουν από δικές τους ελλείψεις τροφίμων .

Τα καταστήματα βλέπουν ξανά " αγορά πανικού " και περιορισμούς στις αγορές τροφίμων.

Χρειάζεται να συνεχίσω, ή είναι αρκετό για να δω γιατί οι άνθρωποι είναι στην άκρη, περιμένοντας να πέσει το επόμενο παπούτσι;Και ο Τζο Μπάιντεν σχεδιάζει να χειροτερέψει τα πράγματα το 2021.

Κάτι πρέπει σίγουρα να δώσει και δεν μοιάζει με όλα αυτά τα ζητήματα.

Το ερώτημα δεν είναι «εάν» το τελευταίο συμβάν θα προκαλέσει έναν ολοκληρωτικό εμφύλιο πόλεμο, αλλά «πότε» και ποια θα είναι η επίπτωση. Με το μισό έθνος να σκέφτεται ότι τα «συναισθήματα» τους είναι όλα σημαντικά, και το άλλο μισό οπλισμένο στα δόντια και περιμένοντας αυτά τα "συναισθήματα πρώτα" να τολμήσουν να επιτεθούν, αυτή είναι μια συνταγή για αίμα στους δρόμους.

Αν και δεν τα παρατάμε, πρέπει να αναγνωρίσουμε την πιθανότητα ότι ο Τζο Μπάιντεν  θα ορκιστεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2021, πράγμα που σημαίνει ότι ένα εντελώς νέο σύνολο θεμάτων, (άχυρα) πρόκειται να προσθέσει στο βάρος που ήδη αισθάνονται οι Αμερικανοί.

Έλεγχος όπλων, περισσότερες κλειδαριές, εθνικές εντολές μάσκας και άλλα 100 διαφορετικά αντικείμενα σε ριζοσπαστικές φιλελεύθερες λίστες επιθυμιών, που θα ξεκινούν από το συλλογικό λαιμό μας από το 2021.

Αυτό θα γίνει πολύ άσχημο, πολύ γρήγορα.Όπως έχουμε δει τον όρο «σκοτάδι», είτε σκοτάδι, είτε «Σκοτεινός Χειμώνας», έχει αναφερθεί, αυτό που ο Τζο Μπάιντεν, ούτε τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης σας λένε, είναι ότι το σκοτάδι  είναι ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν .

Όποιος πιστεύει ότι το 2020 είναι φρικτό και προηγουμένως ανυπομονούσε για το 2021, ελπίζοντας ότι θα ήταν καλύτερο, είναι έτοιμος για σοκ.

Ξεχάστε τον Χειμώνα, αν τους δοθεί η ευκαιρία να ελέγχουν και τα δύο σώματα του Κογκρέσου, η διοίκηση Μπάιντεν θα δημιουργήσει  χρόνια του σκότους.

Έλεγχος των όπλων : Οι Αμερικανοί έλαβαν ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών από την καταπολέμηση της ομοσπονδιακής μας κυβέρνησης προσπαθώντας να πάρουν τα όπλα μας, αλλά υπό μια προεδρία Μπάιντεν / Χάρις, θα πρέπει για άλλη μια φορά να κάνουμε τη δήλωση «από τα κρύα νεκρά μου χέρια», ένα σύνθημα.


Εθνικά Lockdowns : Οι σύμβουλοι του Μπάιντεν, εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για τις επερχόμενες αλλαγές πολιτικής του, πιέζουν για υποχρεωτικά, εθνικά κλειδώματα (για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες), μαζί με ένα διάταγμα για τις μάσκες.

Υγειονομική περίθαλψη : Ο Μπάιντεν θέλει να βασιστεί στις πολιτικές Obamacare που αντιτάχθηκαν από την πλειοψηφία των Αμερικανών .

Παράνομη μετανάστευση : Ο Μπάιντεν σχεδιάζει να ανοίξει τα σύνορα και να προσφέρει ιθαγένεια σε εκείνους που ήρθαν παράνομα εδώ . Προβλέπει επίσης μορατόριουμ 100 ημερών για τις απελάσεις.

Σκοτώνοντας μωρά και έκτρωση : Ο Μπάιντεν ανέστρεψε επίσης τη θέση του σχετικά με την τροπολογία Hyde, η οποία απαγορεύει στα ομοσπονδιακά κονδύλια να προβλέπουν τις αμβλώσεις. Τώρα υποστηρίζει ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για αμβλώσεις.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Ξεκινώντας με τα προτεινόμενα εθνικά κλείδωμα από αξιωματούχους του Μπάιντεν, βλέπουμε ήδη καταστήματα να προετοιμάζονται για πιο πανικόβλητες αγορές, περιορίζοντας τις αγορές προϊόντων που αναζητούνται ιδιαίτερα και ειδήσεις τραπεζών τροφίμων δεν είναι προετοιμασμένες για τον μεγάλο αριθμό ατόμων που χρειάζονται τροφή μετά την απώλεια των θέσεων εργασίας τους κατά το τελευταίο σετ κλειδαριών. 

Περισσότεροι άνθρωποι θα γίνουν άνεργοι, και πάλι, από περισσότερες κλειδαριές. Αυτό όχι μόνο θα βλάψει τις οικογένειες, αλλά έχει αποδειχθεί ήδη καταστροφικό για τις οικονομίες σχεδόν σε όλες τις πολιτείες που έδωσαν εντολή κλειδώματος.

Αυτό θα προκαλέσει ακόμη περισσότερες ελλείψεις τροφίμων σε τράπεζες τροφίμων και άλλα δώρα τροφίμων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Εάν οι άνθρωποι οδηγούνται ήδη να κλέψουν, φανταστείτε τι θα συμβεί όταν τα καταστήματα δεν έχουν πλέον αυτό που χρειάζονται ή κάτι που αξίζει να κλέψει.

Στη συνέχεια έρχονται για τους προπαρασκευαστές, για εκείνους με φαγητό, νερό, ιατρικά εφόδια και βασικές ανάγκες, γιατί η απόγνωση προκαλεί επικίνδυνες και μερικές φορές θανατηφόρες επιλογές.

Ένας άλλος τομέας όπου οι άνθρωποι καλύτερα να είναι προετοιμασμένοι να πολεμήσουν για να επιβιώσουν είναι το ζήτημα του ελέγχου των όπλων. Κάθε νέος νόμος, εκτελεστική τάξη και απαγόρευση όπλων οδηγεί σε ακόμη πιο αυστηρά σχέδια, έως ότου οι Αμερικανοί αφεθούν αβοήθητοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Να είστε προετοιμασμένοι να υπερασπιστείτε το σπίτι σας, τα όπλα σας και να διατηρήσετε την ικανότητά σας να προστατεύετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τους γείτονες και την κοινότητα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οι περισσότεροι εδώ δεν θέλουν καν να φανταστούν το σκοτάδι του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο και να φέρουν τέσσερα χρόνια σκοταδιού στην Αμερική, αλλά όπως έχουμε πει συχνά, όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, ενώ ελπίζουμε για το καλύτερο.

Ως έθνος είμαστε δυστυχώς απροετοίμαστοι για έναν ολοκληρωμένο εμφύλιο πόλεμο, αλλά μερικοί είναι πιο έτοιμοι από άλλους.

Μόλις τελειώσουν τα εγκαίνια του νέου Προέδρου, τα πράγματα θα προχωρήσουν πολύ γρήγορα και πιστεύω ότι οι Αμερικανοί πρέπει να είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι εκ των προτέρων. 

Να είστε οπλισμένοι, να εφοδιάζετε πυρομαχικά.

Κάντε τα καταστήματα τροφίμων σας να συμπληρώσουν, αντικαθιστώντας οτιδήποτε χρησιμοποιήθηκε κατά το τελευταίο σετ κλειδώματος.

Έχετε μια μέθοδο επικοινωνίας σε περίπτωση που το Διαδίκτυο και οι πάροχοι επικοινωνιών μειωθούν, έχουμε δει κάποια μαζική διακοπή κατά τη διάρκεια του 2020.

Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας, προσέξτε για τυχόν αλλαγές που συμβαίνουν στη γειτονιά σας, επειδή η ίδια η επιβίωσή σας θα μπορούσε να εξαρτάται από το πόσο καλά γνωρίζετε το περιβάλλον σας.

Το πιο σημαντικό, πάρτε το σωστό με τον Θεό.


allnewspipeline.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου