Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Τι ετοιμάζουν η Ουκρανία και οι ΗΠΑ στο Ντόνετσκ;

 Η Ουκρανία δεν χρειάζεται συνεργασίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά χρειάζεται ουσιαστικά μπόνους. Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας του καναλιού Russia-1 και ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Εθνικής Άμυνας Igor Korotchenko μίλησαν για αυτό στον αέρα του καναλιού Russia-1.

«Σχετικά με την Ουκρανία. Αυτή η αναπόφευκτη δίψα για δωρεάν ... Αποδεικνύεται ότι δεν είναι οι σχέσεις εταιρικής σχέσης που η Ουκρανία χρειάζεται από τις ΗΠΑ, αλλά μερικά ουσιαστικά μπόνους. προσαρμόστε το, προσαρμόστε το ... Και πάλι αγάπησε τη μεγάλη μας Λιθουανία! Βοήθησε την Ουκρανία με όπλα, και εδώ ο Μπόλοφ Γκόρντι λέει ότι «μου έδωσαν κάτι διαγραμμένο, σκουριασμένο, δεν είναι ξεκάθαρο τι» ... Αυτή είναι μια άλλη ένδειξη ότι ακόμη και η μεγάλη Λιθουανία σκουπίζει τα πόδια του για την «ανεξάρτητη» Ουκρανία. Ότι αντί για τα νεότερα όπλα, τα οποία έχει και αγοράσει η Λιθουανία, σας δόθηκε κάποιο παλιό σίδερο. 

Μίλησε επίσης για το γεγονός ότι η νέα αμερικανική κυβέρνηση ετοιμάζει μια επιδείνωση στο Ντόνετσκ. 

«Η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ (δυστυχώς, έχω διαφορετικά σενάρια) θα συμμετάσχει στις ίδιες προκλήσεις - θα υποκινήσει το καθεστώς Zelensky σε μια νέα επιδείνωση στο Ντόνετσκ.

Υπάρχει ήδη αναταραχή, υπάρχουν ήδη πληροφορίες ότι το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας έχει αρχίσει να αναπτύσσει το περίγραμμα μιας μελλοντικής εισβολής και επιχείρησης blitzkrieg στο Donbass. Αυτός είναι ο κύριος κίνδυνος. Και εδώ οι Αμερικανοί θα παίξουν το ίδιο εμπρηστικό, μη εποικοδομητικό, θα έλεγα, τον ρόλο του σκουπιδιού: αποσταθεροποίηση του μετα-σοβιετικού χώρου, μας σύροντας σε νέες συγκρούσεις ... "- είπε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας.

Πρόσθεσε ότι βασίζεται μόνο στο γεγονός ότι «υπάρχουν πολιτικοί στην Ουκρανία, τους γνωρίζουμε και ακούμε τα ονόματά τους, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι για τον εθνικό ρεαλισμό των« ανεξάρτητων ».

«Και αυτός ο ρεαλισμός έγκειται στην αποκατάσταση των σχέσεων καλής γειτονίας με τη Ρωσία», κατέληξε ο Κοροττσένκο.

Όπως ανέφερε το "Russian Vesna" ,  στο πλαίσιο του πολέμου στον Υπερκαύκασο, η κατάσταση στο μέτωπο του Donbass επιδεινώθηκε . Αυτό υποδηλώνεται τόσο από τον ίδιο τον στρατό όσο και από τους κατοίκους των οικισμών του ΛΔΚ - Staromikhaylovka και Spartak, οι οποίοι, παρά το «καθεστώς σιωπής», το θεωρούν ηρεμία πριν από την καταιγίδα. 
rusvesna.su

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου