Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Τι άλλο θα δούμε: Εκκλησία στο Πήλιο δίνει αντίδωρο σε σακουλάκι με... δώρο μάσκα και αντισηπτικό (φωτο).

Η πρώτη λειτουργία μετά από τόσον καιρό στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Κορώπης, στη γνωστή Μπούφα Πηλίου έγινε με τον κόσμο να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας.Τι άλλο θα δούμε: Εκκλησία στο Πήλιο δίνει αντίδωρο σε σακουλάκι με... δώρο μάσκα και αντισηπτικό (φωτο)

Λίγο πριν την απόλυση, κι αφού όλοι μαζί έψαλλαν συγκινημένοι το “Χριστός Ανέστη”, ο εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος π.Κωνσταντίνος Πλακιάς, απευθυνόμενος προς το εκκλησίασμα, τόνισε:
“Αγαπητοί μου Χριστιανοί, σεβόμαστε την ωραιότητα του προσώπου. Του κάθε Προσώπου.
Άλλωστε δεν είμαστε αριθμοί, αλλά Πρόσωπα! Βαπτισμένοι στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, στο όνομα της Αγίας Τριάδος.
Δημιουργήματα μοναδικά και ανεπανάληπτα του Αληθινού Θεού που έλαβε ανθρώπινη μορφή για τη δική μας σωτηρία!
Και αυτή την ιερότητα, καλούμαστε να διακονήσουμε και να διαφυλάξουμε με κάθε πρόσφορο μέσο.
Ο Ιερός μας Ναός, παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία, κατάφερε και εξασφάλισε υφασμάτινες μάσκες προστασίας προσώπου, καθώς και μικρά μπουκαλάκια με αντισηπτικό gel για την υγιεινή των χεριών.”
Μαζί με το αντίδωρο (που σημειωτέον ήταν συσκευασμένο από τους/και τις επιτρόπους του Ναού σε ατομικά σακουλάκια), ο ιερέας χάρισε σε όλους τους πιστούς, από μία υφασμάτινη μάσκα προστασίας και αντισηπτικό gel για την υγιεινή των χεριών.

pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου