Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

GEWKWN : ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ …(φοβερές αποκαλύψεις, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ).

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ GEWKWN, και μετά οι αποκαλύψεις ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ : 9 Μαίου 1453. «Εάλω η Πόλις». Δεν ακούστηκε ποτέ σε πόλη Φρικιαστικότερη κραυγή, σαν να ήταν η συντέλεια του κόσμου.

Ο Άγγλος Βυζαντινολόγος Στήβεν Ράνσιμαν αναφέρει: «Η δυνατότητα κατακτήσεως υπό των Οθωμανών της Κωνσταντινουπόλεως οφείλεται στο έγκλημα των Σταυροφόρων του 1204… στις 29 Μαίου 1453 ένας πολιτισμός σαρώθηκε……
Περιορισμένη εδαφικά, εξαντλημένη οικονομικά, διχασμένη θρησκευτικά σε ενωτικούς και ανθενωτικούς, προδομένη και βαθιά πληγωμένη από τους Δυτικούς, εξουθενωμένη από τις ενδοδυναστικές διαμάχες περίμενε μοιρολατρικά «τον Τούρκο να την πάρει» (Κ. Παλαμάς).
«Πώς να σταθή η ψυχή την Πόλι ν΄απαιτήση; Πώς να σταθή η καρδιά την Πόλι ν΄αντικρύση; Πώς να ζητήση ν΄ακουστή λυτρωτικά το σήμαντρο της Πρώτης Εκκλησιάς; Και ανάμεσά μας το γνωστό το σκυλολόι, να δίνη και να παίρνη.. Κράτα καρδιά, καρτέρα και θα ΄ρθή στιγμή οι βρυκόλακες να φύγουν. Το σκυλολόι, τους ληστές θα διώξουμε στη πρώτη μας τη ΝΙΚΗ. Κράτα καρδιά, καρτέρα και θα δείξουμε πως αν ΕΣΥ το θέλεις ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΙΑ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΥΛΟΜΕΝΕΣ..»

Οι σημερινοί όμως Έλληνες είμαστε οι άτυχοι τυχεροί. Άτυχοι γιατί ζούμε την ξεφτίλα του σημερινού ψευτορωμαίικου και τυχεροί γιατί μπορούμε να γίνουμε εμείς οι θεμελιωτές της 3ης ιστορικής εντολής του Ελληνισμού.
Ο τρόπος με τον οποίο πέθανε ο αυτοκράτορας δεν έγινε ποτέ γνωστός με σαφήνεια….Ο Φρατζής, επιστήθιος φίλος του Κωνσταντίνου, που προσπάθησε να εξακριβώσει το θάνατό του, έγραψε ότι ο σουλτάνος έστειλε να ψάξουν για το σώμα, πλύθηκε ένας αριθμός από σώματα και κεφάλια, για να μπορέσουν να τον αναγνωρίσουν. Τελικά βρέθηκε ένα σώμα με κεντημένο στις κάλτσες του τον αετό, και θεωρήθηκε ότι αυτός ήταν ο αυτοκράτορας.
(φοβερές αποκαλύψεις, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ)
‘’ Μέσα στις τρεις ημέρες αυτές τον εσκότωσαν ! ( ΤΟΝ Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ) 26-27-28 Μαΐου…………… Τον Μάιο θα γίνουν οι ανατροπές ( δεν αναφέρει χρόνο )
Παιδιά μου, μην μπερδεύεστε, …….διότι εορταζόμενες θα είναι μετά, αυτές οι ημερομηνίες!!! ( 26-27-28 ) ( ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ )
Αυτές οι τρεις ημέρες οι οποίες δόθηκαν από τον Άγιο αυτόν ( τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ) εδόθησαν εις εσάς ως ‘’ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘’ περιμένετε και θα τα δείτε……
Και πόσα δεν γνωρίζετε ακόμα, και πόσα σας ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΑΣ.
Οι βασιλεις δεν πεθαίνουν ξαπλωμένοι, αλλά όρθιοι, ως μάρτυρες Κυρίου, οι δειλοί, ούτε μπροστά μπορούν να σε καρφώσουν με ξιφον ( ξίφος ) ……… αλλά ως μάχαιραν πισώπλατα έφαγεν ( Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ) ………
Ε! που τον τάφον του είναι ; ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΣΕΙΣΜΟΝ ΘΑ ΒΓΗ ( αποκαλυφθεί )
ΟΥΔΕΝ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ( πρέπει να είναι ολόσωμος )
ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΟΝ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΥ ! ΨΗΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ( μέτριος )
Όπως ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ !
ΚΟΡΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗ.
ΚΑΙ ΕΙΣ (ΕΝΑΣ ) ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑΝ ΤΟΥ ΕΚΡΥΨΕΝ…….ΚΑΙ ΩΣ ΔΕΙΛΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟΝ ΕΘΑΨΑΝ.
Η ΓΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΝ.
Ομοιάζων πολύ την Ελένη την ξανθιά ( ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ) Ε! τέτοιαν ομορφιά είχεν επάνω του, Ε! με τούτην έμοιαζε η ομορφιά του.
ΟΤΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.
ΟΝΟΜΑΣΙΑΝ ΑΛΛΗΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . !!!!!!!!!
Σημείωσης : διερωτήθηκαν τότε οι παρευρισκόμενοι ‘’ μήπως Ο Κ. Παλαιολόγος δεν έλαβε τελικά μέρος στην λειτουργία στην Αγία Σοφία με τους καθολικούς; ‘’
Απάντηση από Τον Γέροντα, σας έχουν πει τόσα παραμύθια, που κοντεύω και εγώ να τα πιστέψω.
Η ΑΡΝΗΣΙΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ( ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ) και γυναικείον χέρι μπήκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η αμαρτία αυτή, κρέμεται σε πλάτες κάποιων, που πορφυροενδυματουν.
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΒΡΟΝΤΗ ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΙΔΙΝ ΤΟ ΕΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΑΓΚΩΣΕΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗΝ !!!!!!!!!!!
( ΩΣ ) ΑΡΝΙΟΝ ΣΦΑΧΤΟΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ (παρουσίασαν ) ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ ΕΚΕΙΝΗΝ !!!
Οι πορφυροενδυματων αυτοί, Ευαγγέλιον ως κορώνα ειχον, ΦΥΡΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΗΡΙΟΝ ΦΟΝΟΥ, γιατί συνεργασία μεγαλην έγινε, και προδοσίαν Θεού έγινε. Από Θεού καλούμενους έγινε ( από χριστιανούς δήθεν )
ΘΑ ΒΓΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ( ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΗ ) Η Ιστορία σύντομα θα επαληθευτή και τότε ΟΥΕ…ΟΥΕ…ΟΥΕ ! που θα κρυφθούν αυτοί……
…………….Μπροστά του, γυναίκα τον έκλαψεν ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΜΠΗΚΕΝ. Έκλαψε πολύς λαός για εκείνον, αλλά τα δάκρυα της μιας……..τον έθαψαν.
Αλλά τόσα δεν ξέρετε για τον Μέγα Αλέξανδρον.!!!!!!!!!!!
ΑΛΗ ΘΕΙΑ ΕΣ ΤΙ
Ο Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης έγραψε…..
‘’ Η απόκρυψη της δολοφονίας του μόνο σύγχυση έφερε στην ιστορία των Ελλήνων και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ωφελούνται αυτοί που μας θέλουν πρόβατα και διηρημένους.
Σύμφωνα με την αποκάλυψη του χειρόγραφου κειμένου που είναι μαρτυρία του ίδιου του Κυρίου, ο τελευταίος αυτοκράτορας, όχι μόνο δεν πρόδωσε την Ορθοδοξία, αλλά την υπερασπίστηκε, όπως και την πατρίδα του, γεγονός που έκανε τους Ευρωπαίους, να τον μισήσουν και να τον βγάλουν απ΄τη μέση, δύο – τρεις μέρες πριν την πτώση της Πόλης, συνεργία και των Οθωμανών.
Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος είναι Άγιος και Ομολογητής της Πίστεως μας, το λείψανο του από τα λεγόμενα του Κυρίου, είναι άφθαρτο
Το κείμενο μοναδικό και Ουράνια Σφραγίδα. Τα άλλα που μας είπαν είναι ανθρώπινες επινοήσεις.
Όποιος έχει νου και αυτιά πνευματικά θα καταλάβει
Η ΑΡΝΗΣΙΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ (να συμπράξει με τους Παπικούς) ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΧΕΡΙ ΜΠΗΚΕ!!
ΩΣ ΑΡΝΙΟΝ ΣΦΑΧΤΟΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ ΕΚΕΙΝΗΝ!!
ΟΙ ΠΟΡΦΥΡΟΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΙ (Παπικοί), ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΩΣ ΚΟΡΩΝΑ ΕΙΧΟΝ, ΦΥΡΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΗΡΙΟΝ ΦΟΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ΘΕΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ. (Ως φαίνεται πάλι ρασοφόροι πρωτοστάτησαν στην προδοσία και όχι ο Βασιλεύς).
ΘΑ ΒΓΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΥΑΙ…ΟΥΑΙ…ΟΥΑΙ! ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…..
…..ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΛΑΨΕΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΜΠΗΚΕΝ. ΕΚΛΑΨΕΝ ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ………triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου