Σάββατο 30 Μαΐου 2020

#MinneapolisRiot.... λίγο πριν τις εκλογες των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρη.Κατα αρχάς θα καταθέσω ενα απο τα στορυ μερικές ημέρες πριν απο το σημερα, στα οποια γράφω στο πορφιλ μου στο fb.
Ειναι απο τις 9 Μαίου. Μπορει εδω να μην μιλάω πολυ, αλλα δεν σημαίνει οτι... δεν καταγράφονται οι προθέσεις.

Σε αυτο που έγινε τώρα στις ΗΠΑ και στην δολοφονια ακόμη ενος ανθρώπου.....αλήθεια ποιον δεν θυμώνει ή δεν οργίζει η εικόνα ενός ανυπεράσπιστου ανθρώπου από το όργανο που υποτίθεται διασφαλίζει την ζωή των πολιτών;

Μόνο τους αναίσθητους. 

Και εμένα και εσένα και όλους μας θυμώνει. 

Αλλά δεν με θυμώνει μόνο αυτή η εικόνα, κάθε μέρα υπάρχουν εικονες-αφορμες που με θυμώνουν και με απογοητεύουν.
Καθε ημέρα υπάρχουν faults στο προγραμα της ζώης που θα έπρεπε να μας θυμωνουν και να να αντιδρούμε.

Αν θυμώναμε από μόνοι μας σε ότι πραγματικά γίνεται εκεί έξω στον «αληθινό» κόσμο και όχι όταν το επιθυμούν αυτοί, ίσως ο κόσμος μας να άλλαζε.

Με δεν θα αλλάξει…γιατί μέσα από τον θυμό και την οργή δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο. 

Οπότε είμαστε εγκλωβισμένοι;

Ναι….ξεκάθαρα ναι. Είμαστε εγκλωβισμένοι στις… αισθήσεις μας. Και το ξέρουν αυτό και δουλεύουν μέσα από αυτές. Μας ελέγχουν μέσα από αυτές.

Η εικόνα του δολοφονημένου αφροαμερικάνου έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε ελάχιστο χρόνο και μέσα από τα social media.

Σκιτσογράφοι από την άλλη ανέλαβαν τον ίδιο ρόλο, μαζική επίκληση στο συναίσθημα, το παγκόσμιο συναίσθημα, το συλλογικό, είναι μαέστροι στο πως θα παίξουν με τις αισθήσεις μας και έπειτα πως θα διαχειριστούν τα συναισθήματα που παράγονται. Κοίτα κάτι...

Τα συναισθήματα είναι ενέργεια.... τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια.

Τα συναισθήματα μας είτε θετικά είτε αρνητικά είναι ενέργεια, επηρεάζουν εμάς και τους γύρω μας αλλά η επιστήμη δεν μπορεί να την μετρήσει… ακόμη. Είναι δυνάμεις της ψυχής, που τα εξωτερικά ερεθίσματα τις ενεργοποιούν.

Αυτή την αρνητική ενέργεια ενεργοποιούν μέσα μας, και το κάνουν ξανά και ξανά και ξανά, για πολλούς λογούς και αίτιες κάθε φορά.

Και αυτό φίλε μου μαθαίνει η Sophia τώρα, μαθαίνει πως σκεφτόμαστε, γιατί η τεχνητή νοημοσύνη είναι ας πούμε ο συμπαντικός νους που θα αναλάβει την πολιτική εξουσία στα κράτη ώστε να φέρει ειρήνη και ασφάλεια στον πλανήτη. Και ο πνευματικός ηγέτης θα περπατήσει στα χώματα του Ισραήλ κηρύττοντας ειρήνη και αγάπη στο «καταραμένο» μέρος που δεν έχει δει ποτέ του ειρήνη. Παγκόσμια αταξία και Ιερουσαλήμ βλέπεις ότι πάνε μαζί…..ε Βενιαμίν;;;;

Μαθαίνει λοιπόν η Σοφία πως σκεφτόμαστε, πως αντιδρούμε, θα έχει τα πλήρη στοιχεία μας, θα μάθει τα συναισθήματα μας και θα γνωρίζει τι ακριβώς μας κάνει δυστυχισμένους, σκεπτικους, προβληματισμένους, οργισμένους….τι χαρούμενους.

Θα μου πεις και τι έγινε.


Αν αυτός έξυπνος τενεκές με καλώδια με μάθει, μάθει το πως σκέφτομαι, πως αντιδρώ, τι αισθάνομαι και πότε, όταν θα έχει όλες τις πληροφορίες συγκεντρωμένες σε μερικά mb από την τεράστια μνήμη της τότε θα μπορεί να… προβλέπει το μέλλον μου..!

Όπως το ακούς…! Να το ξαναπούμε

Θα μπορεί να προβλέπει τις αντιδράσεις μου, σε κάθε περίσταση και έτσι να δημιουργεί κάθε φορά τις συνθήκες ώστε να πάρει τις αντιδράσεις που επιθυμεί.

Θα ξέρει μέσα από το πολύπλοκο υπολογιστικό σύστημα σε μερικά δευτερόλεπτα τις αποφάσεις μου, πράγμα που σημαίνει ότι άτομα σαν εμένα ή εσένα, με κοινά χαρακτηριστικά σκέψης………….. θα μπορεί να προβλέπει το μέλλον μας, μεμονωμένα αλλα και συλλογικα.

Θα γνωρίζει την απόφαση μου σε μια κατάσταση ή την σκέψη μου σε μια είδηση.

Και αν μάθει κάτι μετα δεν θα το ξεχνάει, και αν κάτι είναι σαν πληροφορία μέσα στο DNA μου, δύσκολα αυτό αλλάζει για να παρακάμψω το τεχνητό σύστημα σκέψης. Θα μπει στο πληροφοριακό μου σύστημα και θα γνωρίζει τις φοβίες μου, τις αδυναμίες μου, τα ελαττώματα μου.

Αν λοιπόν μπορώ να προβλέψω το μέλλον και έχω εξουσία, τότε εύκολα μπορώ να το διαμορφώσω.

Η εισαγωγή μας εδώ Ελλάδα σε αυτό το σύστημα διακυβέρνησης θα γίνει με τρομερό εκβιασμό και είναι η νέα ταυτότητα που έρχεται στην Ελλάδα, τέλος του 2021(3*7). Αυτή είναι η κάρτα εισόδου που σφραγίζει την συμμετοχή μου στην εποχή-τρενάκι του τρόμου.

Δεν γίνεται να τα πούμε πιο αναλυτικά, το συμπέρασμα νομίζω είναι υγιές και βγαίνει εύκολα.

H τεχνητή νοημοσύνη κατα την 7ετία θα λύσει πολλά προβλήματα του απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και την εποχή του(δηλαδή την εποχή του Υδροχοου οπως μας λενε ορισμενοι)


Προβλήματα που κάποιοι φρόντισαν να μην λύνονται από τις κυβερνήσεις. Και αυτό θα είναι το τυράκι. Γιατί όπως είδες δεν θα μείνει εκεί, και όχι μόνο θα μπορεί να προβλέπει το μέλλον μας αλλά θα αντικαταστήσει την σκέψη μας, την ελεύθερη βούληση μας, θα καλύψει τις ανάγκες μας, θέλοντας και μη, τις ανάγκες των ανθρώπων για ισότητα, ειρήνη, αγάπη, δικαιοσύνη, ελευθερία!!!

Με λίγα λόγια ο αλγόριθμος(facebook, twitter,insta κλπ) που με αρμονία συντονίζει τον πλανήτη στην θλίψη και στην οργή, το δίκτυο G (4, 5 κλπ.) και οι δορυφόροι μετάδοσης της λάθος πληροφορίας του Ελον Μασκ, όταν θα έρθει εκείνη η κρίσιμη στιγμή, θα ξεσηκώσει όλους όσους ελέγχει(επαναστάτες 5ης γενιάς) στα κράτη ωστε να εφαρμόσουν το ιερο τους χάος. Όλους όσους έχουν χάσει την μάχη της σκέψης, σε Αμερική και Ευρώπη και θα τους τοποθετήσει απέναντι από την εξουσία που απέτυχε να λύσει τα πολλά προβλήματα όλου κόσμου. 

Ένα λερωμένο και γεμάτο σκάνδαλα σύστημα διακυβέρνησης που τόσα χρόνια απέτυχε παταγωδώς να φέρει παγκόσμια ειρήνη και αγάπη.

Αυτό το ταξικο χάος γυρίζει μαζί με την υπόθεση Ιερουσαλήμ, με το αίμα που θα αρχίσει να χύνεται όχι πολύ μακριά από τα τείχη της από τον Ιούλιο….ε Βενιαμίν;

Θα δυσκολευτούμε όλοι μας όταν θα παίξουν αυτές οι εικόνες στις οθόνες μας.

Δεν θα συντονιστούμε όμως στις εικόνες τους, στην θλίψη τους και την οργή τους. Δεν θα πρέπει να γίνουμε μέρος του σχεδίου τους και μέρος της μαύρης ιστορίας τους.

Αυτό που τώρα βλέπουμε είναι η αρχή στις ΗΠΑ. 

Ειναι γιγάντιος συντονισμος..!Παγκοσμιος συντονισμος κατα των αρχων και της εξουσιας. 

Σπερνουν, αυτη την στιγμή που μιλάμε,  αντι για αισθημα δικαιοσυνης μισος στις ψυχες των ανθρωπων, ωστε την κατάλληλη στιγμή να θερισουν χάος...Κυριάκο ακουςςςςς;;;;;; Δεν ακους...!

H Minneapolis μας απασχολεί λίγο μετα την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Ισραήλ, λίγο πριν τις εκλογες στι ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρη και σαν προειδοποίηση λίγο πριν εισβάλουν οι Ισραηλινοί στην...... Ιουδαία και την Σαμάρια.

Όχι Δυτική όχθη Βενιαμίν, προτιμάτε να την λετε με το… βιβλικό της όνομα..!

Αυτά που είπαμε αυτά που δεν είπαμε, έχουμε ραντεβού με βιβλικές εικόνες μπροστά μας. 

Και αυτό πιάνει και εδώ Ελλάδα, γιατί οι σφίγγες είναι πανέτοιμες!!
Και οι συνθηκες (άτυχες στιγμές) κατασκευάζονται πολυ ευκολα.Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου