Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Εξοργισμένη πολίτης … ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.

Σήμερα είναι μια μέρα, όπου οι πολιτικοί ταγοί του έθνους “προσβλήθηκαν”,επειδή έφτασε στη βουλή η μήνυση για το ξεπούλημα των ιερών και οσίων της πατρίδας μας.

Κάποιοι μάλιστα δήλωσαν και περηφάνια για την πράξη τους αυτή.
Ισχυρίστηκαν πως “το δικαίωμα γνώμης του βουλευτή δε μπορεί να το υπονομεύσει καμιά μήνυση για εσχάτη προδοσία”
Ξέχασαν όμως να τονίσουν ότι η πατρίδα μας δεν είναι ιδιοκτησία τους,που την κληρονόμησαν από τον πατέρα τους ή τον παππού τους,για να τη μεταχειρίζονται κατά το δοκούν και πως ο ελληνικός λαός τους ψηφίζει για ένα συγκεκριμένο μεταρρυθμιστικό και οικονομικό πρόγραμμα και όχι να γίνονται νονοί σε έναν αχταρμά μαζών χωρίς ιστορικό και πολιτιστικό βίο παραχωρώντας τους απλόχερα πράγματα που δε τους ανήκουν.
Άλλωστε κύριοι του ελληνικού κοινοβουλίου,άν δεν είχατε ασυλία σε ποινικά και κακουργηματικά αδικήματα, ούτε που θα σας περνούσε από το μυαλό να υπογράψετε τέτοιες συμφωνίες.
Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά πως έστω και την οριακή σας κοινοβουλευτική πλειοψηφία δε σας τη έδωσε ποτέ ο ελληνικός λαός,αλλά οι πενήντα έδρες μπόνους.
Γι αυτό ψηφίζετε ότι θέλετε,επειδή νομίζετε ότι θα είστε αιωνίως στο απυρόβλητο!
Επικαλείστε μάλιστα και το σύνταγμα,εσείς που από το 2010 και μετά το καταντήσατε κουρελόχαρτο παραβιάζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού(βλέπε δημοψήφισμα 2015,συλλαλητήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης κ.ο.κ} που αντιστέκεται σε κάθε νόμο έκτρωμα.
Είστε όμως τόσο αλαζόνες, που παρά τις καταγγελίες περί χρηματισμού των κυβερνητικών στελεχών από τους ίδιους τους βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδιαφορήσατε εντελώς.
Ποιος ξέρει άραγε σε τι καινούριες εκτρωματικές συμφωνίες σκοπεύετε να προχωρήσετε για να
αλληλοβοηθιέστε όλοι εσείς που χαίρεστε τέτοιας ασυλίας;
Γιατί όταν έχεις ασυλία στην αδικία, σου ανοίγει η όρεξη για μεγαλύτερα εγκλήματα.
Να θυμάστε όμως ένα πράγμα κύριοι του ελληνικού κοινοβουλίου.
ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ!!!!

Εξοργισμένη πολίτης.
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου