Κυριακή 31 Μαΐου 2020

«Ο ρωσικός στρατός ετοιμάζει την κατάσχεση της Οδησσού και του Νικολάεφ», το Ντόνετσκ χτυπά την APU: «σκληρή απάντηση» του Κιέβου (VIDEO).

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του DPR και του LPR έλαβαν μια εντολή να αντιδράσουν σκληρά σε κάθε βομβαρδισμό από ουκρανικές συμμορίες . Μετά το βομβαρδισμό, κατέστρεψαν ορισμένα σημεία πυροδότησης, θέσεις και θωρακισμένα οχήματα της APU. Η προπαγάνδα του Κιέβου αποφάσισε με τον δικό της τρόπο να την παρουσιάσει. Και είπε ότι οι Ουκρανοί «πολεμιστές» είναι σε θέση να δώσουν μια «σκληρή» απάντηση. Όπως, "τραυματίστηκαν περίπου δώδεκα και εξάλειψαν έξι κατακτητές."«Ο ρωσικός στρατός ετοιμάζει την κατάσχεση της Οδησσού και του Νικολάεφ», ο Ντόμπας χτυπά την APU: «σκληρή απάντηση» του Κιέβου (ΒΙΝΤΕΟ) |  Ρωσική άνοιξη

Επίσης, σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, ένα αμερικανικό στρατηγικό drone RQ-4 Global Hawk ξεκίνησε πάνω από το Ντόνετσκ.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το 2035, θα εμφανιστεί ένα νέο σύστημα άμυνας στην ουκρανική «αποικία», για την οποία έχουν ήδη εξοικονομηθεί χρήματα. Και συνεχίζουν να πολεμούν με τη Ρωσία, εμποδίζοντας την απελευθέρωση της Οδησσού και της περιοχής της Οδησσού.
Ο Ουκρανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, Αλέξανδρος Αρέστοβιτς, είναι βέβαιος ότι το κύριο καθήκον της Ρωσίας είναι να διευκολύνει την προσγείωση των στρατευμάτων του στην περιοχή "αεροπορικώς και θαλασσίως".
«Αυτό δεν είναι μόνο επιστημονική φαντασία, αλλά είναι γενικά τα σχέδια για ασκήσεις ρωσικών ομάδων στην Κριμαία, για παράδειγμα. Και μία από τις τελευταίες διδασκαλίες για την ιδέα των Ρώσων στην Κριμαία είναι η αεροπορική σύλληψη του αεροδρομίου γύρω από τον Νικολάεφ », είπε.
"Σκουπίδια πληροφοριών", όπως αναφέρθηκαν από τον δημοσιογράφο της Οδησσού Αλεξάντερ Βοσκομπινόικοφ, ο οποίος εργάζεται για επιχορηγήσεις από τη Δύση, και συνεχίζει να υποκινεί εθνοτικές συγκρούσεις. Για παράδειγμα, μιλώντας για εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ:
«Σύμφωνα με το  Μούζενκο, πολέμησαν με τα ρωσικά τακτικά στρατεύματα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αποδεικνύεται ότι φοβήθηκαν πολύ από τις ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας, οι οποίες εκείνη την εποχή βρίσκονταν στην Τσετσενία », δήλωσε ο Βοσκομπινόικοφ.
Ο Μουζένκο, ένας ουκρανός στρατηγός, είπε στην ουκρανική τηλεόραση για το «πώς είδε το βίντεο, όπου ο Ραμάν Ζαντίροφ επέλεξε μαχητές να σταλούν στο Ντονμπάς και όλοι αρνήθηκαν εκεί».
Ωστόσο, πλάνα από την ομιλία του Καντίροφ στο Στάδιο Γκρόζνι Σουλτάν Μπιλιμχάνοφ που έδειξε ο Βοσκομπινόικοφ έδειξαν το αντίθετο: εκατοντάδες μαχητές της Τσετσενίας έδειξαν ενότητα και ετοιμότητα να εκπληρώσουν κάθε όνειρο του Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τον Voskoboinikov, "όπως ο Muzhenko πάντα λένε ό, τι είναι ευεργετικό για τους ιδιοκτήτες τους." Ταυτόχρονα, ο Μουζένκο έχει «τα χέρια και τον αγκώνα βουτηγμένα στο αίμα».
«Αυτό είναι το αίμα εκείνων των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από τις εντολές του», δήλωσε ο δημοσιογράφος της Οδησσού.
Προσθέστε: και συνεχίστε να σκοτώνετε.

Όπως ανέφερε η Russian Spring , τα  Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι πάνω από το 80% των θυμάτων βομβαρδισμού στο Ντόνετσκ είναι πολίτες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ
Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου