Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ο ιός της Πείνας ξεκίνησε και είναι πιο δυνατός από τον Κορωνοιό!!!

Κάποιοι νομίζουν ότι Μένουν ασφαλείς με τα μέτρα της Κυβέρνησης…Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Κουλης με τον Τσιόρδα μας έσωσαν…Το σίγουρο είναι ότι το έργο το παίζουν αλλά μπάζει από παντού.

Ο Κούλης και η παρέα του μαζί με τα υποταγμένα κόμματα της Αντιπολίτευσης εφαρμόζει το σχέδιο της Φτωχοποίησης .Η εκατόμβη ανέργων καταπίνει καθημερινά εκατοντάδες..To βατερλώ στην εστίαση και στις καφετέριες και η μείωση του τζίρου δείχνει ΠΕΙΝΑ!!!!
Ο ιός της Πείνας θα σκοτώσει πολύ περισσότερους από τον Κορωνοιό. Ξεκίνησε  η εξαθλίωση και η απόγνωση..Στο χώρο του Τουρισμού και επισιτισμού χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους σε πολλές πόλεις και στην Αθηνα χθες.Η οικονομική καταστροφή που έφερε η πανδημία αποδεικνύεται πολύ πιο δυνατή καθώς ο κόσμος δεν έχει πλέον χρήματα, όσο και αν έχει ανάγκη το έξω και τη βόλτα.Και το πιο περίεργο είναι ότι Συνδικαλιστές της εστίασης των επιχειρήσεων,του τουρισμού και κ.λ.π ανέχονται και συζητούν με τους Δήμιους της εργασίας τους αντι να ξεσηκωθούν και να απαιτησουν κανονική λειτουργία όλων των επιχειρήσεων..όταν έχει αποκαλυφθεί Η απάτη στου Κορωνοιού η Προδοσία και το σχέδιο που εκτελούν. Βάζουν  πλάτη στη φτωχοποίηση και γίνονται συνεργοί.
Ο εργασιακός ΕΦΙΑΛΤΗΣ είναι πάνω από τα κεφάλια μας γιατί  το σχέδιο της Κυβέρνησης που υπακούει στις εντολές των Νεοταξιτών είναι η Γενοκτονια των Ελλήνων με το   ID 2020.Αυτός ο ιός ήταν ο στόχος για να ακινητοποιήσουν την Οικονομία και να σου πάρουν τα πάντα.. Σε θέλουν να πεινάς για να δεχθείς τον εμβολιασμό σου με το Δολοφονική συνταγή στο υγρό που θα σου περάσουν στο DNA σου.
Από το Σεπτέμβριο στο είπαν ο ιός θα έρθει πιο δυνατός!! Το ξέρουν γιατί παίρνουν εντολές από τα ξένα κέντρα εξουσίας που υπηρετούν..Όλα τα Κυβερνητικά Μασόνια και τα υπόλοιπα της Αντιπολίτευσης συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στις γνωστές Λέσχες και ιδρύματα που μαζί με  την NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας)  Το ΝΑΤΟ, την  Τριμερή επιτροπή , το Συμβούλιο των σοφών ,την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ , την  CIA, την DIA, την  GCHQ, το  LSG, το Ίδρυμα  HERITAGE,  το Τζειθαμ House  και πολλά άλλα ήταν οι οι φωλιές που επώασε αυτό το σχέδιο που εφαρμόζουν σήμερα με την μαϊμού Πανδημια και τον ιό που έριξαν για να σου τα πάρουν όλα και να σε κάνουν ρομπότ που θα ζεις όσα χρόνια θέλουν αυτά τα Παρανοϊκά Καθάρματα.
Οι Κυβερνήσεις υπακούν σε αυτούς.Είναι τα υπαλληλάκια τους είναι οι πρόθυμοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ να εφαρμόσουν τις τρελές αποφάσεις τους για την εξόντωση των Λαών και της Χώρας μας..
Το κύμα κατά του εμβολιασμού που με Νόμους πέρασαν με υποχρεωτικότητα και με Φυλάκιση έως 10 χρόνια δείχνει τι θα γίνει από το Σεπτέμβριο…Αποσπάσματα θα συλλαμβάνουν οποιον αρνειται…τον εμβολιασμό..Φυσικά υπολογίζουν ότι θα το πετύχουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις σφοδρές αντιδράσεις και ξαφνικές καταστάσεις που πιθανώς να λάβουν χώρα..Π.χ Πολεμικές εμπλοκές και γεωλογικά πρωτόγνωρα φαινόμενα..
Ήδη η Τουρκία μας περικύκλωσε .Αιγαίο Κρήτη από Λιβύη και Ιόνιο ο Ραμα έδωσε τη βάση στον Αυλώνα στους Τούρκους. Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώσει πριν καν αρχίσει…Γιατί φέτος οι πτήσεις θα ανοίξουν 1 Ιουλίου και οι Τούρκοι θα τρυπήσουν κοντά στη Κρήτη..
Εβαλαν την Ταφόπλακα της Μακεδονίας.Πιστοποίησαν ότι δεν υφίσταται κανένα ποινικό αδίκημα στην υπογραφή της Προδοτικής “συμφωνίας”.Ψήφισαν ότι ΚΑΝΕΝΑ ποινικό αδίκημα (που προφανώς διαπίστωσε η Δικαιοσύνη κι έστειλε τις μηνύσεις στην Βουλή) δεν πρέπει να σκιάζει τους βουλευτές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς να τους ελέγχει ΚΑΝΕΙΣ.
Μετά τα Ιμια έχουμε κι άλλη Γκρίζα Ζώνη την νησίδα στον Εβρο..Όλα Γκρίζα και άραχνα όταν έχεις να κάνεις με προδότες που μιλούν Ελληνικά αλλά Ελληνες δεν είναι. Όταν τα έχουν συμφωνήσει για μισό Αιγαίο και τον Ορυκτό πλούτο της Ελλάδας να τον παραδώσουν…Και η αντικατάσταση του Ελληνα από λαθροεισβολείς συνεχίζεται..Απλώνουν στην Ενδοχώρα τον εν δυνάμει Ισλαμικό Στρατό που θα τον χρησιμοποιήσουν την ώρα της επίθεσης της Τουρκίας.
Έρχεται το πιο ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…έρχεται ΠΕΙΝΑ και Ξεσηκωμός.Ο ιός της πείνας θα είναι πιο Δολοφονικός από τον ιό που έριξαν για να μας υποτάξουν.Δεν θα μας πεθάνουμε …Πρέπει να ελευθερωθούμε..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου