Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Μύρισε... επιστροφή στην #kanonikotita.Έτσι μας είπαν σήμερα..! 


Και κάποιοι τους πιστεύουν γιατί δεν έχουν που αλλού να πιστέψουν. Σας πιστεύουν γιατί φοβούνται. Σας πιστεύουν γιατί ελπίζουν. Όχι σε αυτό που βλέπουν, αλλά σε αυτό που θέλουν να δουν  Και πόσες φορές σας πιστέψαμε και κρεμάσαμε τις ελπίδες και τα όνειρα μας σαν το πανάκριβο παλτό μας σε εκείνο τον... κουτσό καλόγερο. 

Οι ελπίδες και τα όνειρα μας ήταν λαμπρα και πανάκριβα, και τα πήρατε, πολλές φορές και τα τσαλαπατήσατε… Κυριάκο Αλέξη και λοιποί. 

Μου βρωμάει αυτή η επιστροφή στην κανονικότητα, όταν έχουμε δύσκολα ραντεβού τον Ιούνιο, ε Μάικ;;;; Μην κοιτάς που δεν τα λέμε συχνά τελευταία, παρακολουθώ κάθε ματωμένο σου βήμα.

Παρακολουθώ και τα βήματα του φίλου σου Σαουδάραβα βασιλιά και του πλούσιου κράτους του. Αχ ποσό βρωμάει αυτό το κράτος, δηλαδή ο ρόλος που διαδραμάτισε στο παρλεθον και που θα διαδραματίσει σε λίγο. Γιατί κάτι ετοιμάζουν τα φιλαράκια Βενιαμίν, Μάικ ,Σαλμάν..
Περιμένω να πιάσουν λιμάνι και τα 5 ιρανικά τάνκερ. Και αν οι αλεπούδες της ερήμου με τα χρυσά νύχια τα αφήσουν να δέσουν σε λιμάνια της Βενεζουέλας, να μας προβληματίσει ακόμη περισσότερο.

Τα πλοία δεν μεταφέρουν μόνο καύσιμο, μεταφέρουν και χημικά υλικά απαραίτητα για την μεταποίηση των πετρελαϊκών ειδών, ώστε να μπορεί η Βενεζουέλα να παράγει παραπάνω βαρέλια από τα κοιτάσματα της που θα μπορούν να βγουν στην αγορά και θα μπορουν να καλύψουν τις αναγκες τις ματωμένης αυτης χώρας. Με τις κυρώσεις των ΗΠΑ (σύμφωνη και η ΕΕ με αυτές ) , οι μεγάλες εταιρίες που προμηθεύαν αυτά τα χημικά υλικά στο κράτος της Βενεζουέλας, έπαυσαν την προμήθεια, με αποτέλεσμα η παραγωγή καυσίμου σε μερικές περιπτωσεις να πάυσει ή να μειωθεί στο ελάχιστο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν δεσμευτεί οι κρατικοί λογαριασμοί της χώρας, και το τραπεζικό σύστημα στις συναλλαγές της Βενεζουελας  αναγνωρίζει ως δικαιούχο την αντιπολίτευση του... Γκουαϊδό, τον σπόρο δηλαδή των ΗΠΑ.

Δεν μπορεί ούτε να πουλήσει ούτε να αγοράσει, τα χρήματα πάνε στην αναγνωρισμένη κυβέρνηση του σπόρου, για αυτό και πλήρωσε με χρυσό το Ιραν.

Οπότε, το να δώσεις ανάσα ζωής στην οικονομία ενός βυθισμένου στις κυρώσεις κράτους, ειδικά απο ένα κράτος όπως το Ιραν, και εφόσον το αφήσουν να συμβεί, είναι γιατί κάτι βρώμικο έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Έτσι δεν είναι πρίγκιπα Σαλμάν;;; Νομίζω όμως ότι ο Ιούνιος θα μας δείξει.

Αυτα κλέινουμε εδω και πάμε σε ένα άλλο θέμα. 

Πριν μερικές ημέρες είπαμε ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο site. Πρώτα ο Θεός, και εφόσον δεν έχουμε τίποτα εκπλήξεις, θα γίνουν. Δεύτερον, το προφίλ του fb θα αλλάξει. Όσοι θέλετε θα μπείτε εδώ σε αυτό το λινκ


("Yes, my Führer Χαρδαλιά, θα το πω"
Όπως με ενημέρωσαν δημοκρατικα απο το υγειονομμικο επιτελειο του 4ου Ραιχ., θα μπείτε ένας ένας στη σελιδα, με σειρά, σε τάξη, όχι όλοι μαζί και σε συνωστισμό και θα κρατάτε 2 μέτρα ο ένας από τον άλλον απόσταση και θα φοράτε  μάσκα και γάντια.)

Θα υπάρχει και η σελίδα Ministry of truth αλλά το νέο θα είναι πιο προσωπικο, δεν θα έχει ψηφιακά φρένα με την αιτιολογία των ψευδών ειδήσεων, και από εκεί θα ξεκινήσουμε την ενότητα που είπαμε τις προάλλες.

Αύτη η νέα ενότητα, εφόσον ξαναλέω προλάβουμε, θα έχει σχέση με τις ημέρες που έρχονται. Βασικά τις ημέρες που έφτασαν.

Η προηγουμένη σελίδα στο fb, το ministryoftruth έχει φιμωθεί για τα καλά αλλά παραμένει μέχρι να μεταπηδήσουμε στη νέα. Δεν θα είναι όλα εύκολα σε ένα περιβάλλον ψηφιακό που αυτά τα 5 άρρωστα μυαλά ελέγχουν, αλλά η προσπάθεια θα γίνει. Η σελίδα θα είναι ένας χώρος όπου θα μπορούν ελεύθερα να διακινούνται ορισμένα άρθρα αλλά και η νέα ενότητα που είπαμε.Και κλείνουμε εδώ...

από αύριο και μέχρι 5-6 Ιουνίου...δεν ειναι τιποτα απλα παραμιλάω.

Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου