Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΥΠΕΣ: 17 ύποπτοι για τρομοκρατία κρατούνται στη Μενόγεια./Υπογράφεται «συμφωνία» για οικονομική και δημοσιονομική συνεργασία» μεταξύ Τουρκίας – ψευδοκράτους.

Δεκαεπτά πρόσωπα που είναι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, βρίσκονται στην Κύπρο, ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής.ΥΠΕΣ: 17 ύποπτοι για τρομοκρατία κρατούνται στη Μενόγεια
 
Ο υπουργός, μιλώντας στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OMEGA και σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια», εξήγησε πως όπως διαπιστώθηκε, 17 πρόσωπα που έφτασαν στη χώρα μας ως μετανάστες και βρίσκονται στη Μενόγεια, είναι ύποπτα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. 
 
Όπως εξήγησε, η Κυπριακές Αρχές, μέσα από τον συνήθη έλεγχο που έγινε μέσω της Interpol, διαπίστωσαν ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα καταζητούνται για εμπλοκή τους είτε με το Ισλαμικό Κράτος, είτε με την Αλ Κάιντα, και γίνονται προσπάθειες για απέλασή τους.
 
«Λόγω του κορωνοϊού δεν έχουν ακόμη απελαθεί, αλλά η διαδικασία ακολουθείται κανονικότατα. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο απέλασης», εξήγησε.

Υπογράφεται «συμφωνία» για οικονομική και δημοσιονομική συνεργασία» μεταξύ Τουρκίας – ψευδοκράτους.

 Υπογράφεται «συμφωνία» για οικονομική και δημοσιονομική συνεργασία» μεταξύ Τουρκίας – ψευδοκράτους – Μέσω τηλεδιάσκεψης Τατάρ-Οκτάι.
Τουρκία και ψευδοκράτος αναμένεται σήμερα να υπογράψουν «συμφωνία» για οικονομική και δημοσιονομική συνεργασία, σύμφωνα με τον παράνομο Μπαϊράκ, ο οποίος αναμεταδίδει δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων «Ανατολή».
Όπως αναφέρεται, τη “συμφωνία” θα υπογράψουν σε ειδική τελετή που θα γίνει στις 13.00, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ και ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάϊ.
Πηγή: ΚΥΠΕ
cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου