Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ποιους εκπροσωπεί ο Ο.Η.Ε. και ποιοι είναι οι αντίπαλοί τους;;

Θα τα πω με πολύ λίγα λόγια.

Το 2007, άρχισα την έκδοση της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Έγινε χαμός. Οι Νεφελίμ και οι Ελοχίμ, παρά το ότι τελικά δεν ήταν καν οι κύριοι πρωταγωνιστές αυτού του “μυθιστορήματος αχαλίνωτης πραγματικότητας”, έγινα οι μεγαλύτερες φίρμες.
Δεν υπήρχε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ούτε και θεσμικό πρόσωπο από το βήμα της βουλής, που να μην ασχολήθηκε με το θέμα. Υπουργοί οικονομικών έλεγαν στις μέρες του μνημονίου, ότι θα μας δανείζουν μόνο οι Νεφελίμ και μετά όταν η οικονομία χάλασε κι άλλο, ότι δεν θα μας δανείζουν ούτε οι Νεφελίμ. Ο δε πρωθυπουργός είπε:
Όλα λοιπόν όσα έγραφα, πέρασαν πολύ βολικά και ανώδυνα για κάποιους, οι οποίοι ενοχλούνταν και έτσι τα ονόμασαν όσα έλεγα γραφικά, άντε και λίγο κακόδοξα, ειδικά όσα έλεγα για τα εσχατολογικά θέματα, αφού τα στελέχη της εκκλησίας δεν θέλουν να ασχολείται το ποίμνιο με την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Απορώ μάλιστα γιατί δεν την κατήργησαν και δεν την έβγαλαν από την Αγία Γραφή, αφού 9 στους 10 “ειδικούς”, προτρέπουν στον κόσμο να μην την διαβάζει, επειδή αυτά που λέει είναι απίστευτα έως τρομακτικά και τρομάζουν τις….έγκυες.
Έτσι αφού σχεδόν όλα πέρασαν στο χώρο του γραφικού, όσον αφορά τους πολιτικούς και στο χώρο του κακόδοξου μύθου όσον αφορά τους μεγαλοθεολόγους, ήρθε εκείνος ο Ο.Η.Ε. που στα αυγά του δεν κάθεται και θέλει να με δικαιώνει συνεχώς.
Ζούμε όμως στον πλανήτη όχι απλά των πιθήκων, αλλά των ηλιθίων. Έτσι κανείς δεν διαβάζει, κανείς δεν ακούει, παρά μόνο κάνει και πιστεύει ότι λέει η τηλεόραση και εδώ και αρκετά χρόνια το FACEBOOK και το TWITTER.
Ακόμη και οι αναγνώστες της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, δεν θυμούνται τι έγραψα ότι λέει μέσα ο χάρτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Article 1.
 

All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.
Δηλαδή, όλα τα ανθρώπινα όντα γεννιούνται ελεύθερα και ίσα σε αξιοπρέπεια και δικαιώματα.
Όχι οι άνθρωποι, αλλά τα ανθρώπινα όντα. Υπάρχουν δηλαδή και άλλα όντα στον πλανήτη; όλα αυτά τα αρχαία κείμενα των αρχαίων Ελλήνων, Αιγυπτίων, Βαβυλωνίων, Ινδών, Εβραίων, Κινέζων, Ιαπώνων, Ινκα, Αζτέκων κτλ κτλ, μήπως δεν έγραφαν ασυναρτησίες. Μήπως ο Άγιος Ιουστίνος, που έγραψε ολόκληρο σύγγραμα για περίεργα όντα που κατοικούσαν στην επιφάνεια της Γης μέχρι που κυνηγήθηκαν και εξοντώθηκαν δεν έγραψε ασυναρτησίες και βλακείες που ήθελαν ερμηνεία λόγω “αλληγορικού νοήματος”;;
Λοιπόν, ο ΟΗΕ, έχει ξεσπαθώσει, και μιλώντας καθαρά για λογαριασμό κάποιων, λέει ότι θέλουν “να πάρουν πίσω τον πλανήτη τους”.
LET’S TAKE OUR PLANET BACK

Από ότι θεωρούμε δεδομένο, το ανθρώπινο γένος είναι το κυρίαρχο γένος στον πλανήτη Γη.
Τι θέλει να πει όμως ο ποιητής λέγοντας LET’S TAKE OUR PLANET BACK;;;
Το σίγουρο είναι ότι το έγραψαν εκεί στον ΟΗΕ. Τι σημαίνει όμως;;
Πιθανή ερμηνεία: Οι σωστοί άνθρωποι, να πάρουν τον έλεγχο του πλανήτη από τους κακούς ανθρώπους που εκμεταλλεύονται χάριν του κέρδους και του πλούτου και τους ανθρώπους και τη φύση, προκαλώντας την υποτιθέμενη “κλιματική αλλαγή”.
Σχόλιο: Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει, αλλά ποιοι είναι οι σωστοί άνθρωποι;;;; Σίγουρα κολλητοί του ΟΗΕ, όπως οι Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, Μπιλ Γκέητς, Ίλον Μασκ, Κίσσινγκερ, Σόρρος κτλ κτλ
Αυτοί θέλουν να πάρουν πίσω τον έλεγχο του πλανήτη, αφού δεν νομίζω να πιστεύει κανένας στην εποχή μας, ότι τον έλεγχο του πλανήτη θα τον πάρουν οι φτωχοί και οι αδικημένοι όλου του κόσμου, μέσα από την ¨συμμετοχική δημοκρατία”.
Επομένως ο ΟΗΕ, θέλει τον έλεγχο του πλανήτη να τον ξαναπάρουν (TAKE BACK) οι κολλητοί του και τα τσιράκια του.
Εντάξει λοιπόν, αλλά αμέσως προκύπτουν τρία ερωτήματα:
  1. Πότε είχαν τον έλεγχο οι κολλητοί του ΟΗΕ και τον έχασαν και πρέπει να τον ξαναπάρουν;;;
  2. Ποιοι είναι οι κολλητοί του ΟΗΕ;;;
  3. Από ποιους έχασαν τον έλεγχο του πλανήτη;;;
Από ότι καταλαβαίνει οποιοσδήποτε σκεπτόμενος νους, καμία από τις δύο αντίπαλες ομάδες, (αυτούς δηλαδή που θέλουν πίσω τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη και τους στηρίζει ο ΟΗΕ και τους αντιπάλους τους), δεν εκπροσωπεί τους ταλαίπωρους λαούς των ανθρώπων.
Καμία από αυτές τις παρατάξεις επομένως δεν έχει σχέση με τους καθημερινά δοκιμαζόμενους ανθρώπους.
Ποιές είναι αυτές οι δύο παρατάξεις;;;
Τώρα σας στρίμωξα, αφού είναι δεδομένο ότι υπάρχουν δύο ισχυρές παρατάξεις, τόσο ισχυρές ώστε να κυβερνήσουν τον πλανήτη, η κάθε μία για λογαριασμό της
Αυτή που είναι αντίπαλη των κολλητών του ΟΗΕ, μπορεί άνετα να ονομαστεί Παλιά Τάξη και πλέον δεν μπορείτε να μου το αρνηθείτε, αφού ο ΟΗΕ, αυτοαποκαλείται Νέα Τάξη.
Δείτε την παρακάτω εικόνα που είναι print screan από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΗΕ, που πλέον αυτοαποκαλείται ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

UNNWO
About

The United Nations New World Order Project is a global, high-level initiative founded in 2008 to advance a new economic paradigm, a new political order, and more broadly, a new world order for humankind, which achieves the UN’s Global Goals for Sustainable Development by 2030, and the happiness, well-being, and freedom of all life on Earth by 2050.

Μετάφραση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΗΕ
ΗΜΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ – ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Σχετικά
Η νέα τάξη πραγμάτων των Ηνωμένων Εθνών, είναι μία παγκόσμια υψηλού επιπέδου πρωτοβουλία, που ιδρύθηκε το 2008, για να προωθήσει ένα νέο οικονομικό παράδειγμα, μια νέα πολιτική τάξη και γενικότερα, μια νέα τάξη πραγμάτων για το ανθρώπινο γένος, που θα πετύχει τους παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ για την βιώσιμη ανάπτυξη μέχρι το 2030 και την ευτυχία, ευημερία και ελευθερία κάθε (μορφής) ζωής πάνω στη Γη, μέχρι το 2050.
Ο σκοπός του κειμένου μου αυτού είναι να αποδείξω ότι σύμφωνα με τα σημερινά επίσημα κείμενα του ΟΗΕ, υπάρχουν δύο αντίπαλοι πανίσχυροι και ικανοί να κυβερνήσουν τον πλανήτη και κανένας από αυτούς δεν είναι οι απλοί λαοί που κάνουν εκλογές και δήθεν επιλέγουν εκπροσώπους για να τους κυβερνήσουν.
Πρέπει πλέον να είναι κανείς πολύ ανόητος για να πιστεύει κάτι τέτοιο. Το μόνο που κάνουν οι κυβερνήσεις είναι να υπακούν την μία ή την άλλη πλευρά.
Επειδή μάλιστα, η Παλιά Τάξη Πραγμάτων, μετά τον Πούτιν ελέγχει και τον Τραμπ, όπως έχω πει εδώ και πολλά πολλά χρόνια και κανείς δεν δείχνει να κατανοεί ποια είναι τα δύο στρατόπεδα, ο ΟΗΕ αποφάσισε να φιμώσει κάθε ελεύθερη φωνή και άρχισε να εκδίδει δελτία εγκεκριμένων ειδήσεων.
Εδώ λοιπόν σας θέλω.
Εγώ αρνήθηκα να μπω στη βουλή, δηλαδή αρνήθηκα “το χρήμα και τη δόξα” (fortune and glory) για να έχω μούτρα να σας μιλώ έξω από κόμματα και συμφέροντα.
Όλα όσα συμβαίνουν στις μέρες είναι ξεκάθαρα. Οι παίχτες ρίχνουν τα προσωπεία τους και όλοι σας θα κληθείτε αργά ή γρήγορα να επιλέξετε πλευρά.
Επιλέξτε σωστά. Αρνηθείτε τους και τους δύο.
Επιλέξτε το Φως, γνωρίζοντας ότι καμία από τις δύο αντίπαλες παρατάξεις δεν είναι με το μέρος των ανθρώπων. Και οι δύο κάτι θέλουν για λογαριασμό τους. Κάτι σας ζητούν και υπόσχονται τα πάντα γεμάτοι ψέμα και απάτες. Σας υπόσχονται happiness, well-being, and freedom of all life on Earth by 2050 (ευτυχία, ευημερία και ελευθερία για όλες τις μορφές ζωής πάνω στη Γη το 2050). Λέτε όταν μιλάνε για άλλες μορφές ζωής να αναφέρονται στις πεταλούδες και τις μέλισσες;;; Σίγουρα όχι.
Τα αφεντικά του ΟΗΕ, αλλά και οι αντίπαλοί τους, είναι φυλακισμένοι και κυβερνούν τον πλανήτη όπως οι μαφιόζοι μέσα από τη φυλακή τους.
Μόνο ένας είναι με τους ανθρώπους και το κύριο χαρακτηριστικό Του είναι το ότι δεν ζητάει τίποτα, παρά μόνο να δείτε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας απελευθερώσει.
Ο έχων νουν, ας τα βάλει κάτω και ας σκεφτεί τι γίνεται γύρω του.
Όποιος έπιασεν, έπιασεν.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου