Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

H χούντα των SOCIAL MEDIA και η κρυμμένη Αλήθεια.

Από την τηλεόραση το περιμέναμε και από την τηλεόραση μας ήρθε η μαρμελαδοποίηση των εγκεφάλων αρκετών γενιών, από τη δεκαετία του ΄60 μέχρι και σήμερα.
Η τηλεόραση όμως πλέον πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού με συνέπεια έκανε το καθήκον της. Το κοινό της γέρασε και σταδιακά φεύγει από την ενεργό ζωή.

Θεωρήθηκε ότι οι ελεύθερες απόψεις θα μπορούσαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μέσω ιστοσελίδων επαγγελματικών και μη.
Και όμως στις ιστοσελίδες δεν μπαίνει κανείς απ΄ευθείας, όλοι και όλες έχουν εθιστεί να μπαίνουν σε μία ιστοσελίδα, άντε δύο ή τρεις.
Τώρα ήρθε η ώρα του FACEBOOK του INSTAGRAM και του TWITTER . Δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο, δεν μπαίνουν καν στο διαδίκτυο για να σερφάρουν. Μπαίνουν μόνο στα λεγόμενα social media.
Έτσι, δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια μεγάλη επέμβαση ελέγχου των ιστοσελίδων που ο καθένας μπορεί να στήσει, αφού η απ΄ευθείας σύνδεση με τις ιστοσελίδες που υπάρχουν είναι σπάνια.
Οι πάντες συνδέονται με το FACEBOOK όπου όλες οι ειδησεογραφικές και επαγγελματικές ιστοσελίδες έχουν κάποια υποσελίδα, μέσω της οποίας έρχονται σε επαφή με το κοινό τους.
Οι ελάχιστες σε σχέση με το σύνολο της ειδησεογραφίας ειδήσεις (ή τα προϊόντα) που αναρτώνται στην σελίδα του FACEBOOK (κάθε ειδησεογραφικού site), ούτε δίνουν πλήρη εικόνα της ειδησεογραφίας, ούτε περιγράφουν όλα τα γεγονότα, αφού το facebook όρισε τοπικές ομάδες σε κάθε κράτος να αποφασίζουν αυθαίρετα τι θα ακούγεται και τι όχι, κολλώντας τη “ρετσινιά” του FAKENEWS, της ψεύτικης είδησης δηλαδή, σε κάθε είδηση που δεν είναι αρεστή στην παγκόσμια κλίκα που ελέγχει το FACEBOOK.
Δεν είναι δηλαδή, όπως είπε και ο Τραμπ, στην ομιλία του κατά την κατάθεση του νόμου για τα social media, μία ουδέτερη πλατφόρμα ανάρτησης ειδήσεων, αλλά μία πλατφόρμα με πολιτική άποψη που μπλοκάρει ότι είδηση δεν της αρέσει και προωθεί μόνο τις ειδήσεις που δεν της αρέσουν.
Για παράδειγμα το el.gr περιορίστηκε όσον αφορά την διάδοση ειδήσεων στο FACEBOOK, το οποίο περιόρισε την απήχησή τους στο πλατύ κοινό από εκείνους που τις προωθούσαν, με αποτέλεσμα να μην ενημερώνεται το αγελαίον πλήθος που “βόσκει αμέριμνο” στις πεδιάδες των social media.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, διότι είναι σαν να είσαι συνδρομητής σε μία τηλεφωνική εταιρεία, που σου λέει ότι για συγκεκριμένα θέματα, δεν θα μιλάς στο τηλέφωνο, διότι αν τα πιάνεις στο στόμα σου, η κλήση θα διακόπτεται αυτόματα.
Αυτό είναι ένα άλλο σοβαρό θέμα, που θα πρέπει να το περιμένετε στο μέλλον, καθώς μόλις θα ακούγονται λέξεις κλειδιά, που δεν τις θέλει η ελίτ που κυβερνάει τον πλανήτη, μία τεχνητή νοημοσύνη, θα σας διακόπτει τη συνομιλία, ή θα ενεργοποιεί το MUTE στο κινητό σας.
Τέτοιες λέξεις κλειδιά στις μέρες μας στο FACEBOOK ή στην GOOGLE (που μόλις τις διαβάσει σου κόβει τις διαφημίσεις στην είδηση όπου αναφέρονται) είναι συνδυαστικά και κατάλληλα, BILL GATES, μουσουλμάνοι, λαθρομετανάστες, εμβόλια, εμφυτεύσιμα τσιπάκια, chemtrails, αεροψεκασμοί, Ατζέντα 2030 κτλ. Αυτά δεν πρέπει να αμφισβητούνται και να μην είναι αποδεκτά. Ουσιαστικά όλα αυτά για τα οποία σας έχω ενημερώσει εδώ και χρόνια και για τα οποία με έχουν ονομάσει γραφικό και με έχουν κυνηγήσει με κάθε τρόπο, ώστε να μειωθεί η τηλεοπτική μου παρουσία και τώρα βέβαια και η παρουσία μου στο FACEBOOK.
Αφού όλο , ή σχεδόν όλο το αγελαίο πλήθος βόσκει στο FACEBOOK θα του δίνουν να βοσκήσει όποιο χόρτο θέλουν αυτοί και όταν αύριο μεθαύριο πάρουν και όλες οι ξανθιές το τσιπάκι στον εγκέφαλο, όλη η πληροφόρηση που θα έχουν θα πηγαίνει κατ΄ευθείαν στο ζελέ που θα έχουν για εγκέφαλο και δεν θα χρειάζεται καν να κουνάνε το δάχτυλό τους πάνω στην οθόνη του SMART PHONE, αλλά ακίνητες σαν φυτά, θα ξέρουν μόνο ότι θέλουν οι κυβερνώντες, ζώντας στον εικονικό κόσμο που θα προσφέρει το μαγικό τσιπάκι του ELON MUSK.
Βλέπετε έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μία εικόνα του μέλλοντος που θέλουν.
Όλοι αδρανείς σε κάποιο κοινόβιο, αφού η κοινοβιακή ζωή προωθείται σε σπουδές ακόμη και του ανοικτού πανεπιστημίου της Ελλάδος και όχι μόνο (θα επανέλθω με άρθρο πάνω σε αυτό), θα παίρνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και θα ξέρουν μόνο όσα το τσιπάκι στον εγκέφαλο θα τους επιτρέπει να ξέρουν.
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Μήπως όμως αυτό ήδη συμβαίνει; Μήπως για αυτό, το ομολογεί ακριβώς με αυτά τα λόγια ο εκπρόσωπος των παγκόσμιων διοικητών, ο αχυράνθρωπός τους ο ELON MUSK;;; επειδή είναι υποχρεωμένοι να το ομολογήσουν, ώστε παρά το ότι το γνωρίζουν οι άνθρωποι να αδρανούν και να επιλέγουν να ζουν σε μία ψεύτικη και εικονική ζωή;;
Μήπως για αυτό, επειδή ζούμε σε ένα ψέμα, είπε ο Χριστός ξανά και ξανά
“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς”
Τα γεγονότα τρέχουν και η ΑΛΗΘΕΙΑ, σαν το φως που περνάει μέσα από τις χαραμάδες, ποτέ δεν περιορίζεται. Αργεί μερικές φορές αλλά πάντα παρουσιάζεται μπροστά μας και πάντα έχουμε την ευκαιρία να τη δεχτούμε.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου