Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Γ. Τράγκας: Τα εγκλήματα του κου Τσιόδρα και η χυδαία ασέβεια της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Πυκνώνουν σε όλο τον κόσμο, οι αποκαλύψεις και οι αποδείξεις, ότι τα περισσότερα θύματα που δηλώθηκαν από covid-19 πέθαναν από άλλες αιτίες.

Ήδη η Ισπανία αναθεώρησε τον αριθμό των θανάτων και δήλωσε, ότι κατέγραψε 2.000 περισσότερους θανάτους ως covid-19.

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ μετέδωσε η κεντρική τηλεόραση του Λιβάνου, ένα ρεπορτάζ που θα παίξω απόψε το βράδυ στο Action -24, αποκαλύπτει ότι οι Ιταλοί γιατροί παραβίασαν τις οδηγίες του βρόμικου οργανισμού που λέγεται Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και προχώρησαν σε νεκροψίες πτωμάτων, που καταγράφηκαν ότι πέθαναν από covid-19.
Αποδείχθηκε ότι τα περισσότερα περιστατικά στην Ιταλία, που εξετάστηκαν από τους Ιταλούς γιατρούς, είχαν πεθάνει από άλλες αιτίες.
Το ίδιο – όπως σταχυολογούμε συλλέγοντας πληροφορίες – συνέβη και στη χώρα μας. Δηλαδή άνθρωποι που πέθαναν σε προχωρημένη ηλικία από διάφορες ασθένειες, καταγράφηκαν και ανακοινώθηκαν από τον κο Τσιόδρα, ως θάνατοι από τον covid-19.
Προκειμένου να αποφύγει ποινικές συνέπειες και άλλες ευθύνες ο κος Καθηγητής, μέσα στο πλήθος των ήξεις αφίξεις και των αόριστων δηλώσεών του, είπε ότι «αυτή η πλαστή καταγραφή, γίνεται με οδηγίες του ΠΟΥ».
Όλη αυτή η μεθοδευμένη επιχείρηση κατατρομοκράτησης του κόσμου συντονίστηκε από τον ήδη κατηγορούμενο από τις αμερικανικές αρχές, Αιθίοπα πρόεδρο του ΠΟΥ κο Γκεμπρεγιέσους, που είναι υπάλληλος σε δύο διοικητικά συμβούλια εταιριών του Μπιλ Γκέιτς και πιόνι του Πεκίνου, λόγω στενών σχέσεων της Κίνας με την Αντίς Αμπέμπα. Οι κύριοι που θέλουν να εμβολιάσουν όλο τον κόσμο με εμβόλια που περιέχουν ως συντηρητικά – υδράργυρο και αλουμίνιο- είχαν και στην Αθήνα τους ανθρώπους τους.
Ο καθηγητής κος Τσιόδρας, σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών και ιατρικών κύκλων, έχει απόλυτη ευθύνη για την κατατρομοκράτηση του κόσμου και μαζί με ορισμένους λοιμωξιολόγους που χυδαία προωθούσαν φάρμακα στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ και άλλων καναλιών, όπως ο κος Σύψας, ο κος Μόσιαλος και ορισμένοι άλλοι, εμπότισαν τον ελληνικό πληθυσμό με τον ιό της φοβίας και διέλυσαν την οικονομία.
Ο κος Τσιόδρας, τον οποίο ανακάλυψε και τον έκανε σύμβουλό του ο κος Μητσοτάκης, είναι κατ’ εξακολούθηση υπεύθυνος για εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος και της δημόσιας υγείας.
Το 2009 εισηγήθηκε την αγορά εμβολίων Η1Ν1 από τη GlaxoSmithKline. Αγοράσαμε 16,5 εκατομμύρια παρτίδες. Δεκαεξίμισι εκατομμύρια εμβόλια. Πληρώσαμε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Και τότε ο άνθρωπος που διέλυσε μαζί με τον Μητσοτάκη την ελληνική οικονομία και τρομοκράτησε τους πολίτες, έσπειρε πανικό για τη γρίπη Η1Ν1. Τότε δεν έγινε lockdown, γιατί συγκρατήθηκαν οι άλλοι λοιμωξιολόγοι.
Ο κος Τσιόδρας μαζί με τον κο Κοντοζαμάνη – τότε πρόεδρο του ΕΟΦ- οι ίδιοι μοιραίοι άνθρωποι εισηγήθηκαν να πάρουμε τα εμβόλια Η1Ν1 με δήθεν οδηγίες του βρόμικου παγκόσμιου οργανισμού Υγείας.
Από τα εμβόλια εκείνα που αγοράσαμε από την GlaxoSmithKline, χρησιμοποιήθηκαν πάνω σε Έλληνες 360.000. Γεγονός, που κατήγγειλαν, τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης στη βουλή των Ελλήνων, όσο και πολλοί άλλοι.
Η κα Ξενογιαννακοπούλου, που διαδέχθηκε τον κο Αβραμόπουλο, επειδή κατάλαβε το σκάνδαλο και το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, ακύρωσε ορισμένες από τις παρτίδες που είχαμε αγοράσει με τις εισηγήσεις Τσιόδρα – Κοντοζαμάνη.
Τα εμβόλια Η1Ν1 ουσιαστικά, χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά, πάνω σε Έλληνες. Γιατί η GlaxoSmithKline που τα παρήγαγε, δεν είχε πουλήσει αλλού. Τα εμβόλια αυτά, όπως εκτιμούν, διακεκριμένοι επιστήμονες ήταν άκρως τοξικά, διότι ως συντηρητικό είχαν υδράργυρο. Πρέπει να σημειώσω, ότι ως συντηρητικό στα εμβόλια του κου Τσιόδρα, χρησιμοποιούνται εφιαλτικές ουσίες, όπως υδράργυρος ή αλουμίνιο. Ο κος Τσιόδρας, αποδείχθηκε στενός συνεργάτης και φίλος της GlaxoSmithKline και άλλων φαρμακευτικών εταιριών.
Μια επισταμένη ματιά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δείχνει ότι και το 2020 η GlaxoSmithKline και άλλες εταιρίες υπήρχαν χρηματικοί χορηγοί με διάφορα ποσά στον συγκεκριμένο καθηγητή, που επί 3 μήνες τρομοκρατούσε τον ελληνικό λαό και επέφερε πλήγματα τόσο στην ψυχολογία του, όσο και στην οικονομία του.
Όλοι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να διαβάσουν εκατοντάδες πρακτικά της αποστολής χρημάτων από την GlaxoSmithKline, τη Gilead που παρήγαγε το Remdesivir, της Novartis και άλλων εταιριών στους κυρίους Τσιόδρα, Σύψα, Τσαγκρή και άλλους λοιμωξιολόγους.
Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες θα μείνουν άνεργες ή θα χάσουν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους, επειδή ένας άνθρωπος συνδεδεμένος απόλυτα με φαρμακευτικές εταιρίες και με το επιχείρημα ακολουθώ τις οδηγίες του ΠΟΥ, δηλαδή του πιο βρόμικου οργανισμού όπως αποδεικνύεται, πρότεινε ακραία μέτρα σε ένα αδύναμο πολιτικό μυαλό, το οποίο το αποδέχθηκε και έριξε τη χώρα στα βράχια.
Οι Αμερικανικές αρχές, ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ έχουν απόλυτο δίκιο για όσα λένε για το Πεκίνο, τον παγκόσμιο οργανισμός Υγείας και τον κο Γκεμπρεγιέσους. Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών έχουν στα χέρια τους τεκμηριωμένα στοιχεία, για όλο το σχέδιο της απόκρυψης της εμφάνισης του κορωνοϊού από την Κίνα και τον Αιθίοπα. Εδώ στην Αθήνα, ο στενός συνεργάτης της GlaxoSmithKline και των συμφερόντων του Γκέιτς, υπακούοντας ως εργαλείο, ως πιόνι στην απόκρυψη των πληροφοριών για τον κορωνοϊό, δήλωνε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό και ότι έχει συμπτώματα κρυολογήματος. Ουσιαστικά έλεγε είτε δολίως, είτε από πλήρη επιστημονική άγνοια, ότι ο ιός αυτός δεν πρόκειται να διαβεί τα σύνορα της Κίνας.
Να σημειώσω ότι χθες ο κος Μητσοτάκης έλεγε ότι σχεδίαζαν τα μέτρα και το Lockdown από τον Ιανουάριο. Φυσικά, χωρίς να λένε τίποτα στον ελληνικό λαό.
Η σύγκρουση της Αμερικανικής Κυβέρνησης με το σύστημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τα ιδρύματα Μπιλ Γκέιτς και Σόρος, είναι αδυσώπητη. Σκεφτείτε ότι χθες, ο ΠΟΥ απαγόρευσε την προληπτική χρήση της υδροξυχλωροκίνης, η οποία είναι φάρμακο δοκιμασμένο σε εκατομμύρια ανθρώπους, τα τελευταία 70 χρόνια.
Επειδή ο Τραμπ δήλωσε ότι παίρνει προληπτικά χλωροκίνη και ερευνά τον Αιθίοπα και τις σχέσεις του με Πεκίνο και Γκέιτς, ο ΠΟΥ για κόντρα έβγαλε απαγορευτική οδηγία για τη χρήση φαρμάκου, το οποίο όπου χρησιμοποιήθηκε μαζί με την αζυθρομυκίνη, σήκωσε όρθιους τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών. Ήδη ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, ευθυγραμμίστηκε πλήρως με τον κοΤραμπ και δήλωσε ότι έχει απόλυτα δίκιο ο Αμερικανός Πρόεδρος σε όσα λέει για το βρόμικο κύκλωμα ΠΟΥ-Πεκίνου – Γκέιτς.
Εδώ στην Αθήνα, θα αποδειχθούν οι εγκληματικές ευθύνες για την κατατρομοκράτηση του ελληνικού πληθυσμού και την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας.
Ο κος Μητσοτάκης και τα πληρωμένα κανάλια – ειδικά εκείνα που έχουν σχέση με Τούρκους παραγωγούς και με τα ιδρύματα Σόρος και Γκέιτς – έκλεισαν τον κόσμο επί δυόμισι μήνες στα σπίτια του και έστειλαν εκατομμύρια Έλληνες σε οικονομικό καιάδα.
Η κίνηση ήταν αραιή χθες παντού. Σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης. Οι ηλίθιοι των ΜΜΕ έστειλαν ρεπόρτερ να μετράνε τις αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών. Δεν έφταναν οι απωθητικές μάσκες των σερβιτόρων που δημιουργούν ψυχρή και αφιλόξενη ατμόσφαιρα, είναι και ορισμένοι συνάδελφοι να υπενθυμίσουν με την παρουσία τους στους θαμώνες ότι κινδυνεύουν από covid-19.
Χθες είχαμε 4 περιστατικά, όπως λένε, και λιγότερους διασωληνωμένους 18 – όπως λένε- ενώ συγκεντρώνονται στοιχεία, από συγγενείς που υποχρεώθηκαν να υπογράψουν θανάτους από covid-19, ενώ τα αγαπημένα τους πρόσωπα πέθαναν από άλλες ασθένειες. Ο κος Τσιόδρας, αν ερμηνεύσουμε σωστά τη συνέντευξη του κου Πρωθυπουργού στη Μάρα Ζαχαρέα, εγκαταλείπει τη βιτρίνα του κορωνοϊού. Είναι τοξική η παρουσία του. Όπως είπε ο κος Μητσοτάκης, θα τον διατηρήσει ως σύμβουλο.
Προφανώς, ο κος Καθηγητής έχει αντιληφθεί το ανάθεμα που έρχεται και τις κατάρες όλων των Ελλήνων που έστειλαν οι εισηγήσεις του στην ανεργία. Αποσύρεται από την Απριλιανή και παρανοϊκή εικόνα των 6, στην οποία δεν είχαν ελεύθερη πρόσβαση οι δημοσιογράφοι. Αποσύρει την κοινή εμφάνιση με τον κο Κοντοζαμάνη, γιατί αυτή η εικόνα ανέσυρε από το παρελθόν, τα εγκλήματά τους με την αγορά των εμβολίων Η1Ν1. Και λέω εγκλήματά τους, γιατί η σκανδαλώδης προμήθεια των εμβολίων από τη χορηγό εταιρία του κου Τσιόδρα, ερευνήθηκε επί σειρά ετών από τη δικαιοσύνη και υπήρξε έρευνα για τον κο Αβραμόπουλο, ο οποίος στα ίσια μίλησε για τους κυρίους Τσιόδρα και Κοντοζαμάνη. Όπως επίσης και για τη συγκατάθεση που υπήρχε από την πλευρά του κου Καραμανλή και άλλων.
Το χειρότερο όμως για τον κο Τσιόδρα και τα εγκλήματά του κατά του δημοσίου συμφέροντος και της υγείας των Ελλήνων, είναι ότι οι παρτίδες των εμβολίων 1ον πετάχτηκαν στη χωματερή, άρα οι Έλληνες έχασαν τα λεφτά τους και 2ον και τότε έσπειρε τρόμο – όπως κατήγγειλε ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης του Μητσοτάκη στη βουλή των Ελλήνων. Και τότε, όπως είπε ο Άδωνις ήταν μία επιθετική γρίπη, που κάποιους βαριά ασθενείς τους έστειλε στο θάνατο.
Αποδεικνύεται μέρα με την ημέρα, ότι τόσο ο κος Μητσοτάκης, όσο και η οικογένειά του, δουλεύουν για τα ταμεία της οικογένειας, για την ελίτ των φίλων τους και όχι για το δημόσιο συμφέρον, την ελληνική κοινωνία και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Και το λέω αυτό, γιατί ουδείς πρωθυπουργός – νοήμων και νουνεχής – ουδείς πρωθυπουργός με ελάχιστο αίσθημα ευαισθησίας προς τον ελληνικό λαό και την ιστορία του, δεν θα επέλεγε την κα Γιάννα Αγγελοπούλου, ως πρόεδρο της Επιτροπής για τις γιορτές των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Πρέπει να έχεις πέτρα ψυχή και καθόλου αισθήματα, για ένα λαό πολύ-πληγωμένο από 10 χρόνια οικονομικής κατοχής, για να βάζεις έναν δισεκατομμυριούχο, εκπρόσωπο της ολιγαρχίας του τόπου, να τον εκπροσωπήσει, στα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία. Πρέπει να έχεις οικονομικά συμφέροντα, να κοιτάς την τσέπη σου ή να είσαι μη νοήμων για να κάνεις τέτοια επιλογή.
Αν σκέφτηκες, ότι η κα Αγγελοπούλου μπορεί να συγκεράσει τις απόψεις του ΕΛΙΑΜΕΠ, τις απόψεις όλων εκείνων που αλλοίωσαν τα 400 χρόνια της σκλαβιάς, τη σφαγή της Σμύρνης, τη σφαγή των Ποντίων, τότε πρέπει να είσαι πολιτικά ηλίθιος.
Η επιλογή της κας Αγγελοπούλου δημιουργεί ψυχική διάσταση αστρονομικών αποστάσεων μεταξύ του κου Μητσοτάκη και εκατομμυρίων Ελλήνων. Ήδη, η προσπάθεια της κας Αγγελοπούλου να μιξάρει τη γιορτή για τα 200 χρόνια από το 21 με τις απόψεις φιλότουρκων, των Ρεπούσηδων, των Ροζάκηδων και των άλλων φίλων του Μητσοτάκη, πέφτε στο κενό.
Έφτασαν στο σημείο, να βρίζουν με άρθρα τους τον Καραϊσκάκη και να αναλύουν την άγρια συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ η επιτροπή της κας Αγγελοπούλου, τον περιγράφει ως χυδαίο. Τι να κάνουμε, ο Στρατηγός της Επανάστασης δεν είχε το savoirvivre και τους σαλονάτους τρόπους της κας Αγγελοπούλου. Δεν έτρωγε με χρυσά κουτάλια, δεν πουλούσε γεωτρύπανα στους Τούρκους, δεν έδινε πετρέλαια για να κάνουν απόβαση στην Κύπρο και γενικά δεν είχε τις απόψεις των μελών του ΕΛΙΑΜΕΠ για τα ελληνοτουρκικά.
Αν ο Καραϊσκάκης μπορούσε να ακούσει την αφήγηση του κου Τατσόπουλου, για το πόσο ευτυχισμένοι ήταν οι Έλληνες επί Τουρκοκρατίας στο περίφημο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ, σίγουρα θα αναρωτιόταν γιατί αγωνίστηκε για να είναι ελεύθεροι τύποι, όπως η κα Αγγελοπούλου, τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ, οι Ρεπούσηδες και οι Ροζάκηδες.
Όλοι αυτοί, που θέλουν να αλλοιώσουν το νόημα της Επανάστασης, οι μεγαλωμένοι με μεταξωτά βρακιά και πουπουλένια μαξιλάρια, αυτοί που τρώνε το αυγό τους με ασημένιο ή χρυσό κουταλάκι, δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η Επανάσταση γίνεται από τραχείς, σκληροτράχηλους και ιδιαιτέρως αρχιδάτους. Επανάσταση δεν κάνουν οι σαλονάτοι, οι μεγάλες μύτες, τα πολιτικά τζάκια, οι ιερείς του Μαμωνά και οι βρομοσκώληκες που συναλλάσσονται με ξένες δυνάμεις.
Καιρός είναι να πάρει μία ανάσα το νοσηρό μυαλό του Μαξίμου και να στείλει την κα Αγγελοπούλου να πίνει freddo με τις φίλες της, καπνίζοντας τα πούρα της. Η κα Γιάννα δεν έχει καμία σχέση με την επανάσταση του 21, με τους ήρωες του 21 και κυρίως με τον απλό ελληνικό λαό.

Πρέπει να είναι πολύ βλάκας και άκαρδος ο κος Μητσοτάκης για να διατηρεί ένα τόσο πολιτικά αποκρουστικό πρόσωπο στην επιτροπή του 21. Εκτός, αν η κα Γιάννα ενισχύει οικονομικά την οικογένεια ή τον ίδιο, προκειμένου να νέμεται τη δημοσιότητα και να ικανοποιεί τη ματαιοδοξία της.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου