Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ/Yπουργός των ΗΠΑ: o Τραμπ είναι ο Εκλεκτός του Θεού. Αμερικάνικη »Σάχαντα »: »Ένας είναι ο Θεός και ο Τραμπ είναι ο Εκλεκτός Του ».O TΡΑΜΠ ΩΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ….

O TΡΑΜΠ ΩΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ.

»Ένας είναι ο Θεός και ο Τραμπ είναι ο Εκλεκτός Του » αυτή είναι η αμερικάνικη σάχαντα, ομολογία πίστης των νεο-αναγεννηθέντων …των τελευταίων ημερών…. που παρέλαβαν τα κλειδιά της Ορθοδοξίας από Βαρθολομαίο,Ιερώνυμο δια ευλογημένης χειρός Πάιατ…
Ο Donald Trump είχε πει πως αστειευόταν όταν δήλωσε πως είναι ο «Εκλεκτός», αλλά για έναν από τους υπουργούς του αυτό είναι προφανές : ο Αμερικανός πρόεδρος επιλέχθηκε από το Θεό… όπως ο δημοκράτης προκάτοχός του. « Ξέρετε, ο Barack Obama δεν θα γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ αν ο Θεός δεν το είχε διατάξει. Και ούτε ο Donald Trump », δήλωσε ο εξερχόμενος Υπουργός Ενέργειας ο Rick Perry, στο κανάλι Fox News σε συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή. »O Trump επιλέχθηκε και στάλθηκε από το Θεό για να κάνει μεγαλειώδη πράγματα  » είπε ο Perry.
BINTEO:
https://crooksandliars.com/cltv/2019/11/rick-perry-trump-chosen-one-sent-us
Ο εξερχόμενος Υπουργός δεν είπε ένα σχήμα λόγου ανέπτυξε ολόκληρο θεολογικό σκεπτικό προς απόδειξη ισχυρισμών του και ακόμη χρησιμοποίησε ως κλασικός προτεστάντης αναφορά παλαιοδιαθηκική αφού η συγκεκριμένη ομολογία αρέσκεται να υπερτονίζει την Παλαιά Διαθήκη. Ο Υπουργός ως τηλεκύρηκας απευθύνεται στον μέσο Αμερικανό και κατ΄επέκταση σε κάθε λαό υποταγμένο στη δούλεψη των ΗΠΑ και αναγορεύει τον Τραμπ ως Εκλεκτό του Θεού….
‘Ο Θεός χρησιμοποίησε ατελή άτομα σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας . Ο βασιλιάς Δαβίδ ήταν ατελής, ο Σαούλ ήταν ατελής . Ο Σολομών ήταν ατελής. Εγώ πρόσφερα στον πρόεδρο μια σελίδα της Βίβλου με πληροφορίες γι αυτούς τους βασιλιάδες εδώ κι ένα μήνα. Του είπα κ.Πρόεδρε ξέρω ότι είπατε ότι είστε ο Εκλεκτός.Εσείς Είστε ».. έτσι μίλησε ο Υπουργός Rick Perry.*
Υψώνοντας ξαφνικά το κεφάλι προς τον ουρανό στο περιθώριο μιας από τις πρόχειρες συνεντεύξεις τύπου ο Donald Trump αυτοανακηρύχθηκε τέλος Αυγούστου « ο Εκλεκτός » που επιλέχθηκε για να διεξάγει τον εμπορικό πόλεμο κατά της Κίνας.Αυτός μετέπειτα διαβεβαίωσε ότι αστειευόταν* και άσκησε κριτική στα μίντια που το είχαν πάρει στα σοβαρά.

Αναφερόμενος σ΄αυτό το επεισόδιο ο M. Perry, ένας ενεργός χριστιανός μετέφερε μια πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον ρεπουμπλικανό δισεκατομμυριούχο.«Ξέρω πως τ άτομα είπαν είπατε πως είστε ο Εκλεκτός. Κι εγώ απάντησα ότι είστε.Είπα ‘αν εσείς είστε ένας πιστός χριστιανός, καταλαβαίνετε το σχέδιο του Θεού γι αυτούς που μας κυβερνούν και μας κρίνουν σε αυτό τον πλανήτη’», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ κατ΄ομολογία αλλά και κατά τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του περιβάλλοντός του και οπαδών του είναι ο Εκλεκτός του Θεού, δηλ. όχι απλά σ΄ένα θεοκρατικό σύστημα ένας ελέω Θεού κυβερνήτης αλλά ένα πρόσωπο με Αποστολή εξ άνωθεν μέρος της θείας πρόνοιας του σχεδίου του Θεού για σωτηρία του κόσμου. Δηλ. επίσημα με βάση θεολογικούς όρους είναι ένας Ψευδοπροφήτης, ένας Πρόδρομος του Αντιχρίστου που το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Εκκλησία της Ελλάδας προσκύνησαν...Επικίνδυνα τα πράγματα από τις θρησκευτικές ιδεοληψίες και τα σύνδρομα θρησκευτικής μεγαλομανίας.. (διάφορες πηγές μεταξύ αυτών και το https://www.newsweek.com/fox-news-rick-perry-trump-god-1473773 )

*δεν αστειευόταν καθόλου το είπε πολύ σοβαρά γι αυτό και το επαναλαμβάνουν και οι Υπουργοί του.Έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα και επειδή ο κόσμος όλος δεν τρώει αμερικανοκουτόχορτο κι έφαγε κράξιμο το μάζεψε αλλά το μήνυμα το είχε περάσει…..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου