Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Γραμμή Nazca με ανθρωποειδής μορφή ανακαλύφθηκε από την AI στην Περουβιανή Έρημο.

Η πρόσφατα ανακαλυφθείσα γραμμή Nazca είναι ανθρωποειδής.

Έχει ένα ορθογώνιο κεφάλι και φαίνεται ότι φοράει ένα φουστάνι και φέρει ένα ραβδί.

Νέα ανθρωποειδή μορφή nazca που ανακαλύφθηκε στην περουβιανή έρημο, νέα ανθρωποειδή γραμμή nazca που ανακαλύφθηκε στην περουβιανή ερημική εικόνα, νέα ανθρωποειδή μορφή nazca που ανακαλύφθηκε στο περουβιανό έρημο βίντεο, νέα ανθρωποειδή γραμμή nazca που ανακαλύφθηκε στην περουβιανή έρημο Νοέμβριος 2019
Μια νέα ανθρωποειδής γραμμή Nazca ανακαλύφθηκε χρησιμοποιώντας ΑΙ στην Περουβιανή Έρημο. Εικόνα από την IBM
Μερικές φορές η τεχνητή νοημοσύνη είναι χρήσιμη. Σε αυτή τη νέα περίπτωση, επέτρεψε στους αρχαιολόγους αυτούς να ανακαλύψουν ένα καινούργιο και περίεργο γεωγλυφικό μορφής ανθρωποειδούς στην περουβιανή έρημο.
Το ανθρωποειδές είναι περίπου 13,1 πόδια (4 μέτρα) και πλάτος 6,6 πόδια (2 μέτρα), έχει ορθογώνιο κεφάλι και κρατάει ένα ραβδί.
Η πρόσφατα ανακαλυφθείσα γραμμή Nazca είναι μία από τις εκατοντάδες διαφορετικών σχημάτων που έχουν χαραχθεί σε περίπου πενήντα τετραγωνικά χιλιόμετρα του Περού και έχουν χαραχθεί στην έρημο μεταξύ του 200 π.Χ. και του 500 μ.Χ.
Ωστόσο, ο σκοπός αυτών των διαφόρων σχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των φυτών, των ζώων, των ανθρώπων και των γεωμετρικών σχημάτων, παραμένει άγνωστος.

Τεχνητή Νοημοσύνη για την Αρχαιολογία

Η νεώτερη γραμμή Nazca έχει βρεθεί χρησιμοποιώντας μια τεχνητή νοημοσύνη που υποστηρίζεται από τον IBM Watson Machine Learning Accelerator. 
Αφού έδειξε μια τεράστια ποσότητα γεωγλυφικών εικόνων στην τεχνητή νοημοσύνη για να μάθει τι μοιάζουν με τις γραμμές nazca, ο AI πέρασε μια τεράστια ποσότητα αεροφωτογραφιών, δορυφορικών εικόνων και δεδομένων λέιζερ (Lidar) για να βρει  τις προγενέστερες αναφορές στην έρημο.
Τι εντυπωσιακό αρχαιολογικό εύρημα!
Αντί να χρησιμοποιούμε τεχνητή νοημοσύνη για να μας κατασκοπεύσει, να το χρησιμοποιήσετε καλύτερα για να αποκρυπτογραφήσετε τα αρχαία αντικείμενα όπως ο ανθρωποειδής χαρακτήρας που χαράσσεται στην περουβιανή έρημο ή άλλες χαμένες πόλεις σε όλο τον κόσμο.
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου