Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

O οινοχόος Νικόλας γκρίζαρε και δεν φαντάζεσαι τι σχέση έχει με το... #GlobetrottersGR και το #MasterChefGR.

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης πριν χρόνια στον Ant1.O οινοχόος Νικόλας γκρίζαρε και δεν φαντάζεσαι τι σχέση έχει με το... #GlobetrottersGR και το #MasterChefGR

Ο μπάρμαν Νικόλας έχει μείνει στο μυαλό όλων μας ως “οινοχόος”, έτσι όπως ακριβώς τον αποκαλούσε στη σειρά ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός.
Μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς, η αλήθεια είναι πως χάσαμε τα τηλεοπτικά του ίχνη.

Όντως ο Στέργιος Νένες, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έκτοτε έκανε κάποια gust σε σειρές και μετά έγινε εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha, όπου δίδασκε σε μικρά και μεγάλα παιδιά.
Ουσιαστικά όμως ο Στέργιος Νένες δεν έχασε καθόλου την επαφή του με την τηλεόραση αφού μετά την υποκριτική, πέρασε στην παραγωγή και μάλιστα ήταν μέλος παραγωγής μεγάλων τηλεοπτικών project.
Πέρσι στο MasterChef και φέτος στην άλλη μεγάλη παραγωγή του Star στο “Globetrotters”.
Σε αυτό έχει πάρει μέρος το πλέον διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη.
Η Αντελίνα καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός βρισκόταν μαζί με την ίδια και τον Χάρη στο ταξίδι που έκαναν με το Globetrotters και οι δυο τους ήρθαν πάρα πολύ κοντά, παρότι δεν τον είδαμε ποτέ καταγεγραμμένο στην κάμερα της εκπομπής. Δε θέλησε όμως να εξηγήσει τους λόγους. Είναι στη παραγωγή και πλέον... off camera.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου