Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Τι βοήθησε το Βιμάνα,πριν 6.000 χρόνια να πετάει μηχανήματα της αρχαίας Ινδίας;

Σύμφωνα με την αρχαία ινδική ιστορία - μία από τις πιο εκτεταμένες στον πλανήτη - τα αρχαία ιερά κείμενα τους που λέγονται «Βέδες» μιλάνε για απίστευτα ιπτάμενα πλοία που επισκέπτονταν τον πλανήτη μας πριν από 6000 χρόνια. Η πηγή ενέργειας του Αρχαίου Βιμάνα έχει αποδειχτεί όχι μόνο προσβάσιμη σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και εύκολη στην αξιοποίηση. 
vimana-c

Σε όλη την ιστορία, πολλοί μύθοι  αναφέρονται σε απίστευτα ιπτάμενα μηχανήματα και πώς οι αρχαίοι ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις μέσω του αέρα: τα ιπτάμενα χαλιά της αρχαίας Αραβίας, ο τροχός του Ιεζεκιήλ και η ικανότητα του Σολομώντα να ταξιδεύει από το ένα μέρος στο άλλο και τις μαγικές άμαξες »που αναφέρεται στα αρχαία ινδικά και κινεζικά κείμενα.
Σύμφωνα με την αρχαία ινδική ιστορία - μία από τις πιο εκτεταμένες στον πλανήτη - τα αρχαία ιερά κείμενα τους που λέγονται «Βέδες» μιλάνε για καταπληκτικά πλοία που επισκέπτονταν τον πλανήτη μας πριν από 6000 χρόνια. Ενώ υπάρχουν πολλοί που αντιτίθενται στην ύπαρξη του Βιμάνα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανησυχούν ότι πριν από χιλιάδες χρόνια, την αρχαία ανθρωπότητα επισκεφθήκανε απίστευτα ιπτάμενα μηχανήματα, τα οποία δοκιμάστηκαν από τους «θεούς». Με τη βοήθεια των Βιμάνα, οι αρχαίοι αστροναύτες επισκέπτονταν με ευκολία διάφορα μέρη του πλανήτη, μεταφέροντας γνώση και πλούτο ανάμεσα στους αρχαίους πρωτόγονους πολιτισμούς.
Η αναφορά στην αρχαία Βιμάνα μπορεί να βρεθεί στο Mahabharata, το οποίο είναι ένα από τα δύο μεγάλα σανσκριτικά έπη της αρχαίας Ινδίας:

"Στη διαδήλωση του Ράμα, το υπέροχο άρμα ανεβαίνει σε ένα σύννεφο βουνό με ένα τεράστιο din. Ένα άλλο απόσπασμα αναφέρει: Ο Bhima πέταξε με το Vimana του σε μια τεράστια ακτίνα που ήταν τόσο λαμπρή όσο ο ήλιος και έκανε θόρυβο σαν τη βροντή μιας καταιγίδας.
Στην αρχαία Vymanka-Shastra (επιστήμη της αεροναυτικής), υπάρχει μια περιγραφή ενός Vimana: "Μια συσκευή που μπορεί να περάσει με τη δική της δύναμη, από ένα μέρος στο άλλο ή από έναν πλανήτη στον κόσμο".
Ο Δρ Raghavan επισημαίνει: "Οι αποκαλύψεις του κειμένου γίνονται ακόμη πιο εκπληκτικές. Τριάντα ένα μέρη από τα οποία αποτελείται η μηχανή - περιγράφονται, συμπεριλαμβανομένου ενός κατόπτρου φωτογράφησης από κάτω. Το κείμενο απαριθμεί επίσης 16 είδη μετάλλου που απαιτούνται για την κατασκευή του ιπτάμενου οχήματος: "Μέταλλα κατάλληλα, ελαφριά 16 είδη". Αλλά μόνο τρία από αυτά είναι γνωστά σε μας σήμερα. Τα υπόλοιπα παραμένουν αμετάβλητα. "
Ένα άλλο άτομο που συμφωνεί με τις ερμηνείες του Δρ. Raghavan είναι ο Δρ AV Krishna Murty, καθηγητής αεροναυπηγικής στο Ινδικό Ινστιτούτο Επιστήμης στη Μπανγκαλόρ.  "Είναι αλήθεια," λέει ο κ. Krishna Murty, "ότι οι αρχαίοι Ινδοί Βέδες και άλλο κείμενο αναφέρονται στην αεροναυπηγική, τα διαστημόπλοια, τις ιπτάμενες μηχανές, τους αρχαίους αστροναύτες. "Μια μελέτη των κειμένων της Σανσκριτικής με πείθει ότι η αρχαία Ινδία γνώριζε το μυστικό της κατασκευής ιπτάμενων μηχανών και ότι αυτά τα μηχανήματα είχαν διαμορφωθεί μετά από διαστημόπλοια που προέρχονταν από άλλους πλανήτες.

Ωστόσο, τι τροφοδότησε αυτούς τους αρχαίους Βιμάνα;VIMANAS_of_INDIA__20824

Το Vaimānika Śāstra, ένα σαγκσκριτικό κείμενο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας που ξεκίνησε  στις αρχές του 20ού αιώνα, ισχυρίζεται ότι ο  vimānas που αναφέρθηκε στα αρχαία σανσκριτικά έπη ήταν προηγμένα αεροδυναμικά όπλα , παρόμοια με έναν πυραύλο ικανό για διαπλανητική πτήση, όπως υποστηρίζεται από την αρχαία εξωγήινη θεωρία.
Αποκαλύφθηκε το 1952 από τον GR Josye, τα κείμενα περιέχουν 3000 shlokas σε 8 κεφάλαια τα οποία ο Shastry ισχυρίστηκε ότι του είχαν παραδοθεί ψυχικά από τον αρχαίο ινδουιστή φιλόσοφο Bharadvaja. Η πρόωση των Vimanas Σύμφωνα με το Kanjilal (1985) είναι από μια «Μηχανή Vortex Mercury », μια έννοια παρόμοια με την ηλεκτρική πρόωση.
Ωστόσο, πολλοί υποστηρίζουν ότι μια πολύ μεγαλύτερη, πιο προσιτή και «ελεύθερη» πηγή ενέργειας ήταν διαθέσιμη στα αρχαία σκάφη Vimana.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικά χρόνια οι Κινέζοι ερευνητές ανακάλυψαν αρχαία σανσκριτικά έγγραφα στη Λάσα του Θιβέτ που χρονολογούνται από χιλιάδες χρόνια πριν. 
Τα αρχαία κείμενα αποστέλλονται στο Πανεπιστήμιο Chandigarh για μετάφραση. Τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά. Σύμφωνα με τον Δρ. Ruth Reyna, τα μεταφρασμένα κείμενα φερόνται σαν «σχέδια» για την κατασκευή διαστρωματικών διαστημοπλοίων.
Σύμφωνα με τα μεταφρασμένα έγγραφα, το σύστημα πρόωσης που σχεδιάστηκε για τα διαστημόπλοια βασιζόταν στην αντιβαρυτική τεχνολογία και βασιζόταν σε ένα σύστημα ανάλογο με εκείνο του "laghima", της άγνωστης δύναμης του εγώ που υπάρχει στο φυσιολογικό μακιγιάζ του ανθρώπου, "μια φυγόκεντρη δύναμη ισχυρή αρκετά για να εξουδετερώσει όλη τη βαρυτική έλξη. "

Είναι ενδιαφέρον ότι, σύμφωνα με τους Ινδουιστές Γιόγκι, η μυστηριώδης δύναμη λαγχνά " είναι αυτό που επιτρέπει στους ανθρώπους να αφηγούνται .

Ο Δρ Reyna εξήγησε ότι "επί των πλοίων αυτών των μηχανών που ονομάζονταν" Astras ", οι κατασκευαστές των βιοτεχνιών θα μπορούσαν να έχουν στείλει ένα απόσπασμα ανδρών σε οποιονδήποτε πλανήτη. Τα χειρόγραφα, ωστόσο, δεν αναφέρουν πώς επιτυγχάνεται η διαπλανητική επικοινωνία, αλλά αναφέρουν ένα ταξίδι από τη Γη προς τη Σελήνη, αν και δεν είναι σαφές εάν το ταξίδι είχε προγραμματιστεί ή είχε πραγματοποιηθεί. "Πηγή )
Οι ινδοί επιστήμονες ήταν εξαιρετικά επιφυλακτικοί για την αξία αυτών των εγγράφων, αλλά έγιναν λιγότερο όταν οι Κινέζοι ανακοίνωσαν ότι ορισμένα τμήματα των πληροφοριών μελετήθηκαν για να συμπεριληφθούν στο διαστημικό τους πρόγραμμα. πηγή )
Αλλά μπορούμε πραγματικά να αναστρέψουμε την αρχαία τεχνολογία; Λοιπόν ... εξαρτάται από αυτό που νομίζετε ότι είναι δυνατό. Ενδιαφέρον για το Sanskrit Samarangana Sutradhara , είναι γραμμένο:
"Ισχυρή και ανθεκτική πρέπει να γίνει το σώμα της  Vimana  , σαν ένα μεγάλο πουλί που πέφτει από ελαφρύ υλικό. Στο εσωτερικό πρέπει να τοποθετηθεί ο κινητήρας υδραργύρου με τη συσκευή θέρμανσης σιδήρου κάτω. Μέσω της λανθάνουσας δύναμης στον υδράργυρο που θέτει σε κίνηση τον ανεμοστρόβιλο που κινείται, ένας άνθρωπος που κάθεται μέσα μπορεί να ταξιδέψει σε μεγάλη απόσταση στον ουρανό. Οι κινήσεις των Vimana είναι τέτοιες ώστε να μπορούν να ανεβαίνουν κάθετα, να κατέρχονται κάθετα, να κινούνται προς τα πίσω και προς τα μπροστά. Με τη βοήθεια των μηχανών, οι άνθρωποι μπορούν να πετάξουν στον αέρα και τα ουράνια όντα μπορούν να κατέβουν στη γη "( πηγή )
Είναι ενδιαφέρον το νόμο των Βαβυλωνίων, ο Χακάθας αναφέρει χωρίς αμφιβολία:
"Το προνόμιο της λειτουργίας μιας  ιπτάμενης μηχανής  είναι σπουδαίο. Η γνώση της πτήσης είναι από τις αρχαιότερες από τις κληρονομιές μας. Ένα δώρο από τους « από ψηλά ». Το λάβαμε από αυτούς ως μέσο σωτηρίας πολλών ζωών. "( Πηγή )
"Το Πουσπάκα Βιμάνα ήταν ένα γιγάντιο" αεροπλάνο "με το μέγεθος μιας μεγάλης πόλης που ήταν εξ ολοκλήρου ικανή να κρατά απεριόριστο αριθμό ανθρώπων ..."
"... Δημιουργήθηκαν τρεις πόλεις που έκαναν πτήση και χρησιμοποιήθηκαν από τους Δαίμονες ... Κάποιος βρισκόταν σε μια στατική τροχιά στον ουρανό, ένας άλλος κινούμενος στον ουρανό και ένας μόνιμα τοποθετούμενος στο έδαφος. Αυτά ήταν αγκυροβολημένα σαν σύγχρονα διαστημόπλοια στον ουρανό ... και σε σταθερό γεωγραφικό πλάτος / γεωγραφικό μήκος. Το βέλος του Σίβα προφανώς αναφερόταν σε ένα πυροβολισμό που πυροβολούσε από ένα δορυφόρο ειδικά κατασκευασμένο για το σκοπό αυτό ... Σημειώσεις ενός μοναδικού πολιτισμού που καταστράφηκε σε μάχες τρεμοπαίζει μέσα από αυτούς τους μύθους ... " - Οι παρατηρήσεις του καθηγητή DK Kanjilal σχετικά με το Matsyapurana.

Αξιοποίηση της φυσικής ενέργειας της Γης.

Η Μεγάλη Πυραμίδα Ένα γιγάντιο σταθμό ηλεκτροπαραγωγής από το μακρινό παρελθόν
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
Η πρώτη εικόνα ενός Blackhole συλλαμβάνεται από αστρονόμους


00:4801:16


Πάνω από ένα εκατομμύριο φυτά και ζώα θα μπορούσαν σύντομα να εξαφανιστούν

Οι επιστήμονες με επιτυχία 3D εκτυπώνουν την καρδιά από τα ανθρώπινα κύτταρα

Το Starship του Elon Musk έρχεται μαζί - και νέες εικόνες αποκαλύπτουν τι θα φανεί
Τώρα παίζει

Η πρώτη εικόνα ενός Blackhole συλλαμβάνεται από αστρονόμους

Το πράσινο «Χριστουγεννιάτικο Comet» είναι ορατό αυτόν τον μήνα

Ρώσοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι ένας μαζικός αστεροειδής θα μπορούσε να χτυπήσει τη γη το 2068

NASA Προσομοίωση του Αστεροειδούς που χτυπά NY Προβλέπει μαζική καταστροφή

Τα διαστημικά σκάφη της NASA πίσω από την εικόνα του πλησιέστερου αντικειμένου που επισκέφθηκε ποτέ η ανθρωπότητα

Το AI Tech μπορεί να εντοπίσει γενετικές διαταραχές από πρόσωπο προσώπου

Ο αστρονόμος του Χάρβαρντ εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Oumuamua μπορεί να ήταν εξωγήινος διαστημικός ανιχνευτής
Powered by
Αλλά είναι πιθανό ότι τα αρχαία Βιμάνα να χτίστηκαν έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση στην φυσική ενέργεια του πλανήτη; Τι θα γίνει αν πριν από χιλιάδες χρόνια, οι αρχαίες ιπτάμενες μηχανές χρησιμοποίησαν τη φυσική ενέργεια της Γης για φόρτιση και επαναφόρτωση; Είναι πιθανό ότι αρχαία μνημεία όπως ήταν οι πυραμίδες, στην πραγματικότητα να ήταν γιγάντιοι πομποί ενέργειας που πυροδότησαν το αρχαίο Βιμάνα;
Είναι ενδιαφέρον ότι η πέτρα όπως το μέταλλο μπορεί να φορτιστεί και είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ηλεκτρικά φορτία. Τι θα γίνει αν οι αρχαίες τοποθεσίες στη Γη τοποθετήθηκαν ειδικά στις επονομαζόμενες μαγνητικές στροβίλες ή στις ηλεκτρικές 'Ley Lines'; Τι συμβαίνει αν υπάρχει πολύ μεγαλύτερη σημασία στον αμέτρητο αρχαίο Ινδικό; Πυραμίδες, μονόλιθοι, μεγαλιθικά αγάλματα, στύλοι, οβελίσκοι και τοτέμ και τι γίνεται εάν όλες αυτές οι δομές χρησιμοποιήθηκαν, όχι μόνο από την αρχαία Ινδία, αλλά από διαφορετικούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο; Ειδικός επιστημονικός σκοπός: η μετάδοση τεράστιων ποσοτήτων ενέργειας .
Πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι η περίπλοκη αρχαία λιθοδομή που αποδίδεται στους Ίνκας, τους Αιγυπτίους, τους Ανατολικούς Ινδιάνους, τους Μάγια και άλλους αρχαίους πολιτισμούς έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό και δεν ήταν μόνο αισθητικός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί θεωρούν τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας ως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα αρχαίων ενεργειακών μηχανών. Ήταν ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας τύπου Tesla που δημιουργήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια. Ήταν μια τεράστια αρχαία δομή που ήταν ικανή να χρησιμοποιήσει τις φυσικές ιδιότητες της Γης για να δημιουργήσει ή να παράγει μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Αυτή η ενέργεια πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους Αιγυπτίους και άλλους πολιτισμούς όπως οι αρχαίοι Μάγια και άλλοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο για χιλιετίες. Αυτή η θεωρία, ωστόσο, απορρίφθηκε σθεναρά από τους κύριους ερευνητές.
Αν πλησιάσουμε την ιστορία των αρχαίων πολιτισμών από μια άλλη οπτική γωνία, θα συναντήσουμε ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί σε ολόκληρο τον πλανήτη ήταν στην πραγματικότητα εξαιρετικά περίπλοκοι και χρησιμοποιούσαν προηγμένες τεχνολογίες χιλιάδες χρόνια πριν η επιστήμη της επικαιρότητας «τις επαναφέρει».
Αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες ήταν παρούσες στην αρχαία Αίγυπτο, το Αρχαίο Σουμέρ και στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική. Η ηλεκτρολογία , η  ηλεκτροχημεία , η  ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία , η  μεταλλουργία , η  προηγμένη τεχνολογία , συμπεριλαμβανομένης της  υδρογεωλογίας , της  χημείας , της  φυσικής  και των προηγμένων μορφών των  μαθηματικών  και της  αστρονομίας  , χρησιμοποιήθηκαν όλα  χιλιάδες χρόνια πριν.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANCIENT-CODE : Corfiatiko.blogspot.com

Ωστόσο, ένα από τα σπουδαία ινδικά έπη, η Ραμαγιάνα, έχει μια πολύ λεπτομερή ιστορία σε αυτό, ένα ταξίδι στο φεγγάρι σε ένα Βιμάνα (ή "Astra"), και στην πραγματικότητα λεπτομέρειες για μια μάχη στο φεγγάρι με ένα "Asvin" (ή "Atlantean" αεροσκάφος. ( πηγή )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου