Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

20,709 M/ώρα !!! Η Ρωσία παρουσιάζει το νεότερο πυραυλικό όπλο - οι ΗΠΑ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ενάντια σε αυτό.

Ο ρωσικός στρατός λέει ότι έδειξε το τελευταίο υπερηχητικό όπλο του προς Αμερικανούς επιθεωρητές.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε το Αβανγκάρτ το 2018 μαζί με
άλλα μελλοντικά όπλα, σημειώνοντας ότι η ικανότητά του να κάνει αιχμηρούς ελιγμούς στο δρόμο προς τον στόχο θα καταστήσει άχρηστη την πυραυλική άμυνα του εχθρού.
Ο στρατός είπε ότι το Avangard μπορεί να πετάξει 27 φορές πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου . Αυτό σημαίνει ότι ταξιδεύει στα 20,709 μίλια ανά ώρα, το οποίο είναι 5,75 Μίλια ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.
Οι αμερικανικές αντιπυραυλικές άμυνες χρειάζονται περίπου είκοσι δευτερόλεπτα μόνο για να εντοπίσουν τα ραντάρ, και στη συνέχεια χρειάζονται περίπου 15 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσουν ένα interceptor. η οποία είναι πολύ αργή για να πιάσει ακόμη και τον πυραύλο. 
Ως εκ τούτου, τον επόμενο μήνα, όταν η Ρωσία θα εκτοξεύσει αυτούς τους πυραύλους, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα είναι εντελώς, εντελώς ευάλωτες στο ρωσικό πρώτο κτύπημα.  Δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑ σε αυτήν την τεχνολογία.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι η δημιουργία του αντιπροσωπεύει μια τεχνολογική καινοτομία συγκρίσιμη με την εκτόξευση του πρώτου δορυφόρου από τη Σοβιετική Ένωση το 1957.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/20-709-mph-russia-shows-newest-missile-weapon-u-s-has-no-defense-against-this
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου