Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Προφητικό όραμα: καθώς το πνεύμα του Αντίχριστου αυξάνεται τώρα, οι εκκλησίες θα βιώσουν ριζικό ξύπνημα.

Ο Θωμάς Χορν πιστεύει ότι, χωρίς αμφιβολία, η εκκλησία έχει κοιμηθεί επειδή το μεγαλύτερο μέρος της δεν είναι πεπεισμένο ότι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού είναι επικείμενη.

Και ο Χόρν, μια μακροχρόνια προσωπικότητα τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, διευθύνων σύμβουλος του SkyWatchTV και συγγραφέας του βιβλίου The Wormwood Prophecy , λέει ότι είναι τραγικό γιατί η προφητεία της Αποκάλυψης κεφ.8 συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.
"Η προφητεία είναι σίγουρα ζωντανή", δήλωσε ο Χόρν στον Δρ. Steve Greene σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του"Greenelines" στο Charisma Podcast Network. "Εκτυλίσσεται ταχύτερα από ό, τι οι περισσότεροι από εμάς οι παλιοί κήρυκες μπορούσαν να φανταστούν ακόμη και πριν από 25 χρόνια.
"Από το Ματθαίον 24:21, ό, τι περιγράφεται συμβαίνει στη γη αυτή τη στιγμή, είτε είναι το πνεύμα του αντιχρίστου που ανεβαίνει είτε η βαθειά κατάσταση, η εχθρότητα προς το Ισραήλ, οι σεισμοί, οι φυσικές καταστροφές, οτιδήποτε περιγράφεται από τον Ιησού στον Ματθαίο κεφ.24 μπορούμε να το βλέπουμε σε παρέλαση κάθε μέρα στην τηλεόραση.
"Αλλά η ιστορία έχει αποδείξει ότι όταν η εκκλησία δεν πιστεύει ότι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού είναι επικείμενη, πέφτουν κοιμισμένοι, αλλά υπάρχει μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης." Αυτό που είδα σε ένα όραμα ήταν ότι σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι θα πέσουν στα γόνατα,θα γίνουν ικέτες του Θεού. Οι εκκλησίες θα γεμίσουν σε πλεονάζουσα χωρητικότητα. Αυτό που πρόκειται να συμβεί θα θέσει τα έθνη του κόσμου ,στο πρόσωπό τους, ενώπιον του Θεού Θα οδηγήσει σε μια μεγάλη αφύπνιση και οι άνθρωποι θα ικετεύσουν τον Θεό να τους σώσει από ότι έρχεται. Τα κεφάλια τους θα κοιτάζουν προς τα πάνω, για να έρθει η λύτρωση. "
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHARISMA NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν οι δήθεν "προφητείες" κάποιων Αμερικανών προτεσταντών, αιρετικών δηλαδή; Έχουν να μας πουν κάτι παραπάνω από τον Άγιο Παΐσιο και τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφητείες δεν τις λες,αλλά οι Αμερικανοί είναι επί το πλείστον Ευαγγελιστές σαν αιρετικοί.Μην ξεχνάμε ότι ο Χριστός θα ενώσει την Εκκλησία Του,υπό την Ορθοδοξία,όχι όπως θέλουν οι Οικουμενιστές και με το τρόπο που αυτοί νομίζουν,αλλά με παρέμβαση του Χριστού θα γίνει ένας ποιμήν υπό μία ποίμνη.Σε ένα πράγμα συμφωνούν όλοι οι αιρετικοί,ότι δόγμα και να έχουν.Ερχεται ο Αντίχριστος.Οπότε καταγράφουμε όσα λένε,για να μην λέμε ότι μόνο οι δικοί μας είπαν και κα΄ποιοι να χασκογελάνε περί ψευδοπροφητειών.Εχουν πει και λένε και οι υπόλοιπες αιρέσεις της Χριστιανοσύνης.Και εκεί δεν χασκογελάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή