Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Έτοιμοι για έναν καταστροφικό ψυχρό χειμώνα; Μετασχηματισμοί πέρα ​​από το νομοσχέδιο θέρμανσης.

Οι ειδικοί μας προειδοποιούν ότι αυτός θα είναι ένας χειμώνας " ψυχρός και παγωμένος" και παρόλο που η επίσημη αρχή του χειμώνα είναι ακόμα περισσότερο από ένα μήνα μακριά, αισθάνεται ήδη αυτό σε μεγάλο μέρος της χώρας αυτή τη στιγμή. Τις επόμενες μέρες, θα αισθανθείτε κυριολεκτικά ότι βρισκόσαστε στα μέσα Ιανουαρίου σε πολλές από τις κεντρικές και ανατολικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών.  Εικόνα ειδήσεων

Πολλές περιοχές θα πληγούν από θερμοκρασίες που είναι 30 βαθμούς πιο κάτω από τις κανονικές και το βαρύ χιόνι αναμένεται σε ορισμένες περιοχές στα μεσοδυτικά. 

Δυστυχώς, αυτός ο πικρός κρύος καιρός έρχεται σε μια πολύ άσχημη στιγμή για τα καλαμπόκια. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση προόδου των καλλιεργειών USDA, μόνο το 52% του καλαμποκιού στη μέση της χώρας έχει συγκομιστεί. Έτσι, περίπου το μισό καλαμπόκι εξακολουθεί να κάθεται έξω εκεί, και αυτές οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι απολύτως καταστροφικές.  
Στην ουσία, αυτό το κρύο μέτωπο απειλεί να θέσει ένα θαυμαστικό σε ένα απολύτως φρικτό έτος για τους αμερικανούς αγρότες. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα μπορούσαμε να δούμε "170 δυναμικές καθημερινές ρεκόρ κρύες υψηλές θερμοκρασίες" τις επόμενες τρεις ημέρες ...
"Η Εθνική Υπηρεσία Μετεωρολογικών Προβλέψεων προβλέπει 170 πιθανές καθημερινές ρεκόρ κρύες υψηλές θερμοκρασίες από Δευτέρα έως Τετάρτη",
"Μια μικρή γεύση του Ιανουαρίου,στα μέσα  του Νοεμβρίου."

Φυσικά αυτό δεν είναι το πρώτο κύμα ρεκόρ του ψυχρού καιρού που θα κυκλοφορήσει αυτή τη σεζόν. Κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτώβρη, μερικές μεγάλες χιονοθύελλες σκαρφάλωναν στο Midwest και δημιουργήθηκαν αμέτρητα νέα ρεκόρ ψυχρής θερμοκρασίας.

Και δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε πολύ πιο πικρό καιρό κατά τους επόμενους μήνες. Τόσο το Αλμανάκ των Αγροτών όσο και το Ημερολόγιο του Παλαιού Γεωργού προβάλλουν ότι αυτός ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι ασυνήθιστα κρύος και χιονισμένος ...
Ενώ η πρώτη δημοσίευση επικεντρώθηκε στις ψυχρές θερμοκρασίες που αναμένονται αυτό το χειμώνα, το Αλμανάκ του Παλαιού Αγρότη προβλέπει ότι η υπερβολική χιονόπτωση θα είναι το πιο αξιόλογο μέρος της σεζόν.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Είναι πραγματικά πολύ απλό.

Κατά τη διάρκεια ενός ηλιακού ελάχιστου, η ηλιακή δραστηριότητα πέφτει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και αυτό τείνει να σημαίνει χαμηλότερες θερμοκρασίες στη Γη.

Νωρίτερα αυτό το έτος, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν το σημερινό ηλιακό ελάχιστο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι "θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια" ...

Αν σας αρέσει η ελάχιστη ηλιακή ενέργεια, καλά νέα: Θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια. Αυτή ήταν μια από τις προβλέψεις που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα μια διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων που συγκεντρώθηκαν στο Ετήσιο Συνέδριο για το Weather Space της NOAA για να προβλέψουν τον επόμενο ηλιακό κύκλο. 

Αν ο πίνακας είναι σωστός, ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων που ήδη είναι χαμηλός θα φτάσει σε κάποιο σημείο μεταξύ Ιουλίου 2019 και Σεπτέμβριος 2020, ακολουθούμενη από αργή ανάκαμψη προς το νέο Solar Maximum το 2023-2026.

"Αναμένουμε ότι ο Ηλιακός Κύκλος 25 θα είναι πολύ παρόμοιος με τον Κύκλο 24: ένα άλλο αρκετά αδύναμο μέγιστο, που προηγείται από ένα μακρύ και βαθύ ελάχιστο", λέει η συμπρόεδρος της επιτροπής Lisa Upton, ηλιακή φυσική της Space Systems Research Corp.

Αλλά αυτό θα ήταν πραγματικά ένα βέλτιστο σενάριο.

Υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν ότι έχουμε εισέλθει τώρα σε ένα "μεγάλο ηλιακό ελάχιστο" όπως αυτό που βίωσε ο πλανήτης μας πριν από αρκετές εκατοντάδες χρόνια. Αυτός ήταν γνωστός ως "το ελάχιστο Maunder", και είχε ως αποτέλεσμα μια "μικρή εποχή των παγετώνων" ...

Το ακραίο παράδειγμα συνέβη μεταξύ του 1645 και του 1715, όταν εξαφανίστηκε ο κανονικός 11χρονος κύκλος των ηλιακών κηλίδων. Αυτή η περίοδος, που ονομάζεται Maunder Minimum, συνοδεύτηκε από πικρά κρύους χειμώνες στις αμερικανικές αποικίες.

Τελικά, οι μεγαλύτεροι χειμώνες και τα μικρότερα καλοκαίρια κατά τη διάρκεια του "Maunder Minimum" οδήγησαν σε πείνα σε όλο τον κόσμο, και πλήθη κατέληξαν να χάνονται ...

Το Maunder Minimum είναι η πιο διάσημη κρύα περίοδος της μικρής εποχής των παγετώνων. Οι θερμοκρασίες έπεσαν στην Ευρώπη, η εποχή της καλλιέργειας μειώθηκε περισσότερο από ένα μήνα, ο αριθμός των χιονισμένων ημερών αυξήθηκε το έδαφος πάγωσε σε πολλά πόδια, οι αλπικοί παγετώνες προχώρησαν σε όλο τον κόσμο, οι παγετώνες στις Ελβετικές Άλπεις οι λιμενικές παραλίες στις Άλπεις έπεσαν, τα θαλάσσια λιμάνια μπλοκαρίστηκαν από τους θαλάσσιους πάγους που περιβάλλουν την Ισλανδία και την Ολλανδία για περίπου 20 μίλια, οι οινοπαραγωγικές συγκομιδές μειώθηκαν και οι συγκομιδές των σιτηρών απέτυχαν, οδηγώντας σε μαζικούς λιμούς. 

Ο ποταμός Τάμεσης και τα κανάλια και τα ποτάμια των Κάτω Χωρών πάγωσαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο πληθυσμός της Ισλανδίας μειώθηκε περίπου κατά το ήμισυ. Σε τμήματα της Κίνας, οι καλλιέργειες που είχαν αναπτυχθεί για αιώνες εγκαταλείφθηκαν. Στη Βόρεια Αμερική, οι πρώτοι Ευρωπαίοι άποικοι βίωσαν εξαιρετικά σοβαρούς χειμώνες.

Δεν γνωρίζουμε πότε η ηλιακή δραστηριότητα θα επανέλθει στο φυσιολογικό, αλλά τώρα θα πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε για έναν πικρά κρύο χειμώνα.

Παρά την προηγμένη τεχνολογία, παραμένουμε βαθιά εξαρτημένοι από τον καιρό. Ακόμα και ένα ή δύο χρόνια από κακές συγκομιδές θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι απολύτως καταστροφικές και τα mainstream media δεν θα μας πουν την αλήθεια μέχρι να είναι πολύ αργά για να κάνουμε κάτι γι 'αυτό.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PROPHECY NEWS WATCH : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου